mp44christos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου On 26/02/2025 at 10:02, kitharas said: Συμφωνώ! Και χωράνε και έναν τόνο μελάνι! Με βολεύει περισσότερο βέβαια το 9016 λόγω μεγέθους. Αλλά και πάλι είναι τρομερά! Αν ανακαλύψεις και τα 82 θα καταλάβεις...φτηνότερα, μικρότερα και πιο πρακτικά! Δεν άντεξα. Μιας και κάρτα γραφικών ειναι ονειρο θερινής νυχτός πλας εχει εκπτωσεις και κουπονια το αλι παράγγειλα τα ακόλουθα: Hongdian n23, MAJOHN P139, Jinhao Dadao 9013, Majohn P136
kitharas Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου Με το καλό να έρθουν! Εγώ ευτυχώς (ή δυστυχώς) ποτέ δεν είχα θέμα/κόλλημα με κάρτα γραφικών 😛 1
mp44christos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, kitharas said: Με το καλό να έρθουν! Εγώ ευτυχώς (ή δυστυχώς) ποτέ δεν είχα θέμα/κόλλημα με κάρτα γραφικών 😛 Φοβάμαι να σε ρωτήσω τι και ποσες πενες εχεις καθως και ποσα μελανια... Επεξ/σία 1 Μαρτίου από mp44christos
kitharas Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, mp44christos είπε Φοβάμαι να σε ρωτήσω τι και ποσες πενες εχεις καθως και ποσα μελανια... Πένες αρκετές...Μελάνια μόνο 3. Γράφω αποκλειστικά με μπλε και συνήθως με αμπούλες λόγω ευκολίας! Και κυρίως κινεζοπένες, απο ευρωπαϊκές η ακριβότερη που έχω είναι Lamy Al-Star (για τέτοιο επίπεδο μιλάμε!) Ίσως είμαι αρρωστακι 1
mp44christos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 minutes ago, kitharas said: Πένες αρκετές...Μελάνια μόνο 3. Γράφω αποκλειστικά με μπλε και συνήθως με αμπούλες λόγω ευκολίας! Και κυρίως κινεζοπένες, απο ευρωπαϊκές η ακριβότερη που έχω είναι Lamy Al-Star (για τέτοιο επίπεδο μιλάμε!) Ίσως είμαι αρρωστακι Α εγώ έχω αρκετά μελάνια για 30-40 χρονια.
kitharas Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 14 ώρες πριν, mp44christos είπε Α εγώ έχω αρκετά μελάνια για 30-40 χρονια. Έχεις βρει καμία ελληνική κοινότητα εκτός από αυτό το thread εδώ;
mp44christos Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, kitharas said: Έχεις βρει καμία ελληνική κοινότητα εκτός από αυτό το thread εδώ; Εχω μελανια που θα μου κρατησουν για 30+ χρονια. Δηλ 2 μηνες ασχολουμε και εχω παρει 13 80αρια diamine. Δεν εχω μελανια εδω και 30 χρονια. Ειχα το χομπι αυτο στο δημοτικό στη Γερμανία. Ειχα παρει και 3-4 μελανια τοτε μαζι με πενα καλιγραφιας. Αλλα αυτο ηταν πριν 25+ χρονια. Εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν υπαρχει τπτ. Εμεις ειμαστε. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από mp44christos
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου Στις 2/3/2025 στις 12:12 ΜΜ, mp44christos είπε Εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν υπαρχει τπτ. Εμεις ειμαστε. Κρίμα, θα ήταν ωραία ιδέα να μαζευόμασταν όλοι οι τρελοί και να ανταλλάσσαμε απόψεις. Πάντως, στα διάφορα βιβλιοπωλεία που ψωνίζω πένες εδώ στην Ελλάδα, φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο "κοινό" πλέον. 1
mp44christos Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 24 minutes ago, kitharas said: Κρίμα, θα ήταν ωραία ιδέα να μαζευόμασταν όλοι οι τρελοί και να ανταλλάσσαμε απόψεις. Πάντως, στα διάφορα βιβλιοπωλεία που ψωνίζω πένες εδώ στην Ελλάδα, φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο "κοινό" πλέον. Ε να μαζευτουμε για κανενα "Pen meet" 2
mp44christos Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, kitharas said: Ωραία ιδέα θα ήταν!!!! Αρκεί να ψηθούν κ άλλοι Μαζευτείτε πεναλκοολικοί ανώνυμοι Μεχρι τοτε θα σε εχω φτασει σε πενες Παρήγγειλα και τη wing sung 630. Ζηλεψα εναν αλλον στο νημα. Ειναι πολυ κακο να εχεις δουλεια και λεφτα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από mp44christos 1
asdf84 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2025 στις 2:02 ΜΜ, kitharas είπε Αγόρασα την M800...πράγματι το πενάκι ψιλοάθλιο και δε μαρέσει και μένα. Απο που αγόρασες αυτό το πενάκι; Πολύ όμορφο! Εγώ ξεκίνησα να μαζεύω τις Jinhao 10...φοβερές! Από aliexpress η μάρκα είναι tangmoon πίστεψε με είναι πολύ όμορφο και γράφει εξαιρετικά! 😊 Στις 24/2/2025 στις 12:14 ΜΜ, mp44christos είπε Περιμένω 4 πενες απο κινα/αμαζον οπότε θα χαλαρώσω για ενα δυο μηνες. Ζήλεψα απο εσας και παράγγειλα την Π20. Περιμενω jinhai 9016, 9019, asvine p20, hongdian m2 Η asvine p20 είναι πανέμορφη και γράφει τέλεια out of the box!! Στις 4/3/2025 στις 11:12 ΠΜ, mp44christos είπε Μαζευτείτε πεναλκοολικοί ανώνυμοι Μεχρι τοτε θα σε εχω φτασει σε πενες Παρήγγειλα και τη wing sung 630. Ζηλεψα εναν αλλον στο νημα. Ειναι πολυ κακο να εχεις δουλεια και λεφτα. Είναι το αδερφάκι της 149, γενικά οι κινεζικές πένες, έχουν ανεβεί πολύ σε ποιότητα κατασκευής.. Και με asvine και με wing sung θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από asdf84 2
mp44christos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 19 minutes ago, asdf84 said: Από aliexpress η μάρκα είναι tangmoon πίστεψε με είναι πολύ όμορφο και γράφει εξαιρετικά! 😊 Η asvine p20 είναι πανέμορφη και γράφει τέλεια out of the box!! Είναι το αδερφάκι της 149, γενικά οι κινεζικές πένες, έχουν ανεβεί πολύ σε ποιότητα κατασκευής.. Και με asvine και με wing sung θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος.. παρελαβα τη hongdiam m2 brass. Υπεροχη καλυτερη στη γραφη απο kaweco. 2
kitharas Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 4/3/2025 στις 11:12 ΠΜ, mp44christos είπε Μαζευτείτε πεναλκοολικοί ανώνυμοι Μεχρι τοτε θα σε εχω φτασει σε πενες Παρήγγειλα και τη wing sung 630. Ζηλεψα εναν αλλον στο νημα. Ειναι πολυ κακο να εχεις δουλεια και λεφτα. Αχ σε μένα το λες;;; Έχεις χρόνο να με φτάσεις αν και κάνεις μεγάλα βήματα.... 😆 1
mp44christos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 06/03/2025 at 11:35, kitharas said: Αχ σε μένα το λες;;; Έχεις χρόνο να με φτάσεις αν και κάνεις μεγάλα βήματα.... 😆 Έρωτάς η Asvine P20. Άνετα με βλεπω στο μελλον να παιρνω μια 2η. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από mp44christos 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα