kitharas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Τη ζαχαρωνω με μυτη F. Αλλά θα Θέλεις και converter και πάει πολύ ψηλά για μια πλαστική πένα
mp44christos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, kitharas said: Τη ζαχαρωνω με μυτη F. Αλλά θα Θέλεις και converter και πάει πολύ ψηλά για μια πλαστική πένα Η σαιλορ tuzu ερχεται με converter. Να σου πω την αληθεια εκτος απο τη λαβη δεν εχει κατι το τρελο. Η asvine ειναι πολυ ανωτερη. Το Μ της σαιλορ ειναι ποιο fine απο το fine της lamy. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από mp44christos 1
kitharas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Θα συμφωνήσω με την Asvine! την έχω και γω. Απο που αγόρασες την Tuzu? 1
mp44christos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 minute ago, kitharas said: Θα συμφωνήσω με την Asvine! την έχω και γω. Απο που αγόρασες την Tuzu? ζαφειρου. Asvine απο amazon.de (εχει και δωρεαν μεταφορικα απο 60 ευρω πλεον).
kitharas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, mp44christos είπε ζαφειρου. Asvine απο amazon.de (εχει και δωρεαν μεταφορικα απο 60 ευρω πλεον). Την Asvine εγω την ειχα παρει απο Aliexpress, για την ώρα ψάχνω ενα συγκεκριμένο χρώμα της Jinhao 10 και δε το βρίσκω με τίποτα!
mp44christos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, kitharas said: Την Asvine εγω την ειχα παρει απο Aliexpress, για την ώρα ψάχνω ενα συγκεκριμένο χρώμα της Jinhao 10 και δε το βρίσκω με τίποτα! Ποιο χρωμα θες τοσο πολυ; Εγω περιμενω την majohn a1. Αλλα απο αποψη χρωματων σιγουρα ηjinhaο εχει πολυ περισοτερα.
kitharas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το metal gray χωρίς το gradient. Majohn Α1 έχω αρκετές, κυρίως σκούρα χρώματα. Τα φωτεινά δεν κυκλοφορούν πλέον απ ότι έχω δει. Όλα αυτά σε Aliexpress πάντα Τσέκαρε και την Α2. Πλαστική μεν, πολύ ωραία γραφή δε επειδή είναι ελαφριά. Και έχει ακόμα μπόλικα χρώματα Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από kitharas 1
mp44christos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 19/02/2025 at 07:42, kitharas said: Το metal gray χωρίς το gradient. Majohn Α1 έχω αρκετές, κυρίως σκούρα χρώματα. Τα φωτεινά δεν κυκλοφορούν πλέον απ ότι έχω δει. Όλα αυτά σε Aliexpress πάντα Τσέκαρε και την Α2. Πλαστική μεν, πολύ ωραία γραφή δε επειδή είναι ελαφριά. Και έχει ακόμα μπόλικα χρώματα Το ερώτημα δεν ειναι το χρωμα. Με λιγο υπομονή και περίμενε θα το βρεις. Το θέμα ειναι που θα βρουμε με σχετικα νομαλ λεφτα αυθεντικό pilot nib για αυτα. Εκανα μια μαγκια σημερα και πηρα τα ακολουθα: https://imgur.com/pl5MATQ Μου ήρθε το majohn a1! Όπως είπα λιγάκι μέτριο το nib. Δε γλιτώνουμε το αφεντικό. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από mp44christos
kitharas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 18/2/2025 στις 2:51 ΜΜ, mp44christos είπε Ποιο χρωμα θες τοσο πολυ; Εγω περιμενω την majohn a1. Αλλα απο αποψη χρωματων σιγουρα ηjinhaο εχει πολυ περισοτερα. Στις 19/2/2025 στις 5:17 ΜΜ, mp44christos είπε Το ερώτημα δεν ειναι το χρωμα. Με λιγο υπομονή και περίμενε θα το βρεις. Το θέμα ειναι που θα βρουμε με σχετικα νομαλ λεφτα αυθεντικό pilot nib για αυτα. Εκανα μια μαγκια σημερα και πηρα τα ακολουθα: https://imgur.com/pl5MATQ Μου ήρθε το majohn a1! Όπως είπα λιγάκι μέτριο το nib. Δε γλιτώνουμε το αφεντικό. Κλάσεις ανώτερη η Jinhao 10 στο θέμα μύτη...επίσης, η A1 σε F είναι φοβερή! Τσέκαρε την. Είσαι και συ fan των F/EF παχών;
mp44christos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, kitharas said: Κλάσεις ανώτερη η Jinhao 10 στο θέμα μύτη...επίσης, η A1 σε F είναι φοβερή! Τσέκαρε την. Είσαι και συ fan των F/EF παχών; Είμαι αντιφαν των EF. Σαν να γράφεις με πινεζα. Την ψιλοεστρωσα μεσα στο ΣΚ. Τώρα παλεύεται. Μου ήρθε η hongdian black forest. Πάρα πολύ μικρή για μένα. Σαν αν πιάνεις αέρα είναι το γκριπ της. Δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω.
kitharas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Είμαι αντιφαν των EF. Σαν να γράφεις με πινεζα. Την ψιλοεστρωσα μεσα στο ΣΚ. Τώρα παλεύεται. Μου ήρθε η hongdian black forest. Πάρα πολύ μικρή για μένα. Σαν αν πιάνεις αέρα είναι το γκριπ της. Δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Θα συμφωνήσω...ειναι πολύ λεπτό το grip. Την έχω και δε τη πολυχρησιμοποιώ. Εγώ αυτή τη στιγμή γράφω με μια moonman A1 μπλε. Τελικά έστρωσε μετά από κόπο.
mp44christos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, kitharas said: Θα συμφωνήσω...ειναι πολύ λεπτό το grip. Την έχω και δε τη πολυχρησιμοποιώ. Εγώ αυτή τη στιγμή γράφω με μια moonman A1 μπλε. Τελικά έστρωσε μετά από κόπο. Περιμένω 4 πενες απο κινα/αμαζον οπότε θα χαλαρώσω για ενα δυο μηνες. Ζήλεψα απο εσας και παράγγειλα την Π20. Περιμενω jinhai 9016, 9019, asvine p20, hongdian m2 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από mp44christos 1
kitharas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Τις έχω όλες! Εξαιρετικές! Γράφω συχνά με την m2 γιατί βολεύει τελικά Κακό πράγμα η ζήλια, σε βάζει σε έξοδα 😆 1
mp44christos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 24/02/2025 at 13:17, kitharas said: Τις έχω όλες! Εξαιρετικές! Γράφω συχνά με την m2 γιατί βολεύει τελικά Κακό πράγμα η ζήλια, σε βάζει σε έξοδα 😆 Οκ παράγγειλα μια jinhao 10. Τι ειναι 20 ευρω; Πες οτι πηγα 1/4 σουπερμαρκετ. Μου ηρθαν τα Jinhao 9016 και 9019. Απιστευτα και τα 2! Τρομερο value! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από mp44christos
kitharas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 25/2/2025 στις 9:51 ΠΜ, mp44christos είπε Οκ παράγγειλα μια jinhao 10. Τι ειναι 20 ευρω; Πες οτι πηγα 1/4 σουπερμαρκετ. Μου ηρθαν τα Jinhao 9016 και 9019. Απιστευτα και τα 2! Τρομερο value! Συμφωνώ! Και χωράνε και έναν τόνο μελάνι! Με βολεύει περισσότερο βέβαια το 9016 λόγω μεγέθους. Αλλά και πάλι είναι τρομερά! Αν ανακαλύψεις και τα 82 θα καταλάβεις...φτηνότερα, μικρότερα και πιο πρακτικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα