Castiel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Το συμβόλαιο μου για σταθερό και ίντερνετ λήγει σε ένα μήνα και η εταιρεία στην οποία βρίσκομαι με πήρε τηλέφωνο για ανανέωση. Επειδή εγώ είμαι φοιτητής και λογικά σε 6 μήνες ή το πολύ 1 χρόνο θα τελειώσω, δεν ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο σκεπτόμενος οτι σε ενδεχόμενη διακοπή θα χρειαστεί να πληρώσω και κάποιο πρόστιμο. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας με διαβεβαίωσε όμως ότι δεν ισχύει πλέον κάποιο πρόστιμο για όσους φεύγουν νωρίτερα από το συμβόλαιο τους, αλλά πληρώνουν το ποσό της έκπτωσης που είχαν λάβει μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης τους (κάτι που ισχύει μόνο για ανανεώσεις και όχι για καινούριους συνδρομητές). Γνωρίζετε αν όντως ισχύει αυτό και που θα μπορούσα να ψάξω αν ισχύει ή όχι; Ευχαριστώ
UncleKim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Castiel είπε Καλησπέρα Το συμβόλαιο μου για σταθερό και ίντερνετ λήγει σε ένα μήνα και η εταιρεία στην οποία βρίσκομαι με πήρε τηλέφωνο για ανανέωση. Επειδή εγώ είμαι φοιτητής και λογικά σε 6 μήνες ή το πολύ 1 χρόνο θα τελειώσω, δεν ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο σκεπτόμενος οτι σε ενδεχόμενη διακοπή θα χρειαστεί να πληρώσω και κάποιο πρόστιμο. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας με διαβεβαίωσε όμως ότι δεν ισχύει πλέον κάποιο πρόστιμο για όσους φεύγουν νωρίτερα από το συμβόλαιο τους, αλλά πληρώνουν το ποσό της έκπτωσης που είχαν λάβει μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης τους (κάτι που ισχύει μόνο για ανανεώσεις και όχι για καινούριους συνδρομητές). Γνωρίζετε αν όντως ισχύει αυτό και που θα μπορούσα να ψάξω αν ισχύει ή όχι; Ευχαριστώ Ζήτησε γραπτώς ότι σου είπε στο τηλέφωνο, με επεξήγηση ακολουθούμενη από ποσά. Επειδή δεν πρόκειται να στο στείλει, ή αν στο στείλει θα δεις οτι είναι το ένα και το αυτό, συμβουλέψου την ΕΕΤ και την ΓΓΚ για τους νέους κανονισμούς, μιας και αναφέρουν και παράδειγμα. Συμβουλή μου, μην δεσμευτείς από την στιγμή που δεν ξέρεις πόσο θα κάτσεις. Αυτά που ίσως τα γλυτώσεις με την ανανέωση/δέσμευση θα αναγκαστείς να τα καταβάλεις σαν τέλος πρόωρης διακοπής στο τέλος.
Castiel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Κι εμένα μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό, γι'αυτό και ζήτησα χρόνο να το ψάξω μόνος μου. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι που να επιβεβαιώνει αυτό που μου είπε όσο έψαξα
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Επίσης σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, ο πάροχος δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πας σε συμβόλαιο μεγαλύτερο του 12μηνου. Αν θέλεις φυσικά πας γιατί θα έχεις κάποια έκπτωση. Αλλά είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν και το 12μηνο με την αντίστοιχη τιμή.
chsam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Castiel είπε Καλησπέρα Το συμβόλαιο μου για σταθερό και ίντερνετ λήγει σε ένα μήνα και η εταιρεία στην οποία βρίσκομαι με πήρε τηλέφωνο για ανανέωση. Επειδή εγώ είμαι φοιτητής και λογικά σε 6 μήνες ή το πολύ 1 χρόνο θα τελειώσω, δεν ήθελα να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο σκεπτόμενος οτι σε ενδεχόμενη διακοπή θα χρειαστεί να πληρώσω και κάποιο πρόστιμο. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας με διαβεβαίωσε όμως ότι δεν ισχύει πλέον κάποιο πρόστιμο για όσους φεύγουν νωρίτερα από το συμβόλαιο τους, αλλά πληρώνουν το ποσό της έκπτωσης που είχαν λάβει μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης τους (κάτι που ισχύει μόνο για ανανεώσεις και όχι για καινούριους συνδρομητές). Γνωρίζετε αν όντως ισχύει αυτό και που θα μπορούσα να ψάξω αν ισχύει ή όχι; Ευχαριστώ Μεινε οπως εισαι χωρις να ανανεωσεις, με την ληξη θα μετατραπει σε αοριστου χρονου οποτε μπορεις να το σπασεις οποτε θελεις.Το μονο θεμα ειναι αν σου αυξησουν το παγιο μετα την ληξη. 2
l337 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην το κάνεις, δεν ισχύει. Είναι απόπειρα εξαπάτησης και θα τρέχεις μετά. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από l337
jkoukos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 O νέος κανονισμός ξεκίνησε να ισχύει σε 3 στάδια. Στο τελευταίο με έναρξη από 1η Γενάρη φέτος, πάνω-κάτω ισχύουν αυτά που ανέφερε ο υπάλληλος της εταιρείας. Ποινή πρόωρης διακοπής πάλι υπάρχει, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρος ο τρόπος που υπολογίζεται. Αρκεί φυσικά να ενημερώσουν εκ των προτέρων (ως οφείλουν) τον πελάτη τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα