Gkoukouz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα. Έφτιαξα ένα pc σε ένα φίλο με ryzen και τοποθέτησα αφτερμαρκετ ψύκτρα. Ξέρω πως υπάρχουν (όχι ονομαστικά) προγράμματα που τρέχουμε και ζορίζουν τον cpu και βλέπουμε το score κτλ. Θα ηθελα να μου προτείνεται κάποιο ώστε να τρέξω και να τσεκάρω τις θερμοκρασίες της cpu διότι ήταν η δεύτερη φορά που τοποθετω μόνος μου πάστα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Speedfan Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Zengar Zombolt
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Gkoukouz είπε Καλημέρα. Έφτιαξα ένα pc σε ένα φίλο με ryzen και τοποθέτησα αφτερμαρκετ ψύκτρα. Ξέρω πως υπάρχουν (όχι ονομαστικά) προγράμματα που τρέχουμε και ζορίζουν τον cpu και βλέπουμε το score κτλ. Θα ηθελα να μου προτείνεται κάποιο ώστε να τρέξω και να τσεκάρω τις θερμοκρασίες της cpu διότι ήταν η δεύτερη φορά που τοποθετω μόνος μου πάστα. https://www.hwinfo.com/download/ 100% συμβατό με ryzen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα