Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η 27αρα 1080p θα σου δωσει ενα ppi στα 81.59. Δεν ειναι πολλα κυριως για browsing αλλα για gaming εφοσον καθεσαι στα 80-90 εκατοστα αποσταση δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα. Και δεν θα χρειαζεσαι τερας καρτα για να εχεις καλα fps με τετοια αναλυση. 29αρες ειναι μονο οι ultrawide που βγαινουν στα 2560x1080. Ειναι 1080p δηλαδη απλα λογω μεγαλυτερου fov ανεβαινει η καθετη αναλυση και θα εχεις ενα ppi 95.81 με 33% λιγοτερα fps απο την κανονικη 1920x1080. Αν καθεσαι παρα πολυ κοντα εκει θες σιγουρα πανω απο 90ppi για να εχεις μια καλη εικονα και ξεκουραστη. 

Συνήθως είμαι σε απόσταση 2-3 μέτρων το πολύ από την οθόνη 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mr.robot είπε

2-3 μετρα και σε monitor? Γιατι μου φαινετε πολυ μεγαλη αποσταση συνηθως στα 60-90 εκατοστα παιζουμε οι περισσοτεροι σε τετοια monitors.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mr.robot είπε

Σε τέτοια απόσταση ότι και οθόνη να πάρεις θα είναι το ίδιο. 

Δημοσ.
Στις 25/1/2019 στις 11:46 ΜΜ, Arkin είπε

Και 720p να παιζει ο φιλος σε 27αρα στα 2 μετρα διαφορα δεν θα δει ουτε με 8K αναλυση. 

εννοεις δεν γινεται αντυληπτη οπως θα επρεπε; οχι 2-3 ισως λιγο λιγοτερο. κανω κατι πατεντες βαζω την οθονη σε ενα κομοδινο διπλα στο κρεβατι και απο πισω την μοναδα για να βλεπω ταινιες να τις απολαμβανω αλλα θελω λιγο πιο μεγαλη ετσι να την εχω πανω στο γραφειο που ειναι 2 μετρα γραφειο και να βλεπω απο κρεβατι αλλα το κρεβατι με το γραφειο εχει αποσταση 3-4 μετρα το πολυ. 3.5 θα ελεγα. γιαυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...