Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, life is music είπε

Τα 32gb σε ένα κινητό είναι καλά η θεωρούνται λίγα για σήμερα ?

Τα 16 Gb δεν αρκούν,τα 32 αρκούν(Εκτός αν έχεις πάρα πολλές εφαρμογές και κυρίως μεγάλα games)και τα 64 Gb αρκούν και περισσεύουν.

Καλύτερα να πάρεις με 64Gb Rom και 4 Gb Ram για να αντέξει τουλάχιστον 2 χρόνια.Οι εφαρμογές γίνονται πιο απαιτητικές σε μνήμη και απαιτούν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, life is music είπε

Εξαρτάται τη χρήση που κάνεις και ποσο καιρο προβλεπεις οτι θα κρατησεις το κινητο.

Αν πχ τραβάς πολλες φωτογραφίες και στελνεις-λαμβανεις multimedia υλικο μεσω viber/messenger/κλπ σε λιγοτερο απο 1 χρονο το κινητο θα αρχισει να γκρινιαζει για το χώρο. 

Αυτη την περιοδο το vfm ειναι 64GB

Δημοσ.

παιδία Όχι δεν αρκούν και με τις αναβαθμίσεις του android. εμένα ο άντρας μου κάνει απλή χρήση με τη διαφορά ότι του πήρα δώρο vr και κατέβασε το oculus όπου φουλαρε με τη μια. 64αρα πρότεινα αν σκέφτεσαι να πάει το κινητό ξανά δύο χρονια

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται. Αν έχεις μικρά παιδιά ούτε τα 256 GB είναι αρκετά… 🤩

Πάντως το ανεκτό πλέον όριο νομίζω ότι είναι τα 64GB. Με λιγότερα σε 1 χρόνο θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

Εξαρταται πως χρησιμοποιεις το κινητο και με τι θα το φορτωσεις.

Εγω εχω 2/16+16 sd και εχω και ελευθερο χωρο.

Χωρις ομως να εχω υπερβολικες εφαρμογες ουτε παιχνιδια.Αν εσυ θες ολα αυτα τοτε 4/64 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2019 στις 1:56 ΠΜ, life is music είπε

Καλησπέρα εξαρτάται τι θες η κοπέλα μου έχει κινητό με 16 GB και έχει 16 εφαρμογες και 2 απλά με λίγες απαιτήσεις παιχνιδια+μουσική και φωτο κατευθειαν να μπαινουν sd +έχει 5.5gb free ακόμα... Αν παιζεις games δν κάνουν τα 32 πάντως.. Ελπίζω να βοηθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...