Pleo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εκανα ενα λαθος, περισυ τον Γεναρη εδωσαν δωρεαν δειγματα στον οποιονδηποτε ειχε παει στην CES οχι μονο σε μελη του τυπου........Επισης μαζικη παραγωγη ναι αρχισε περισυ στο Q3 αφου αρκετοι παρελαβαν τις προ-παραγγελιες τους μεχρι τον Δεκεμβρη.....Αγνοεις το θεμα προ-παραγγελιες μαλλον αλλα οκ..... Εγω δεν ειπα οτι ειναι ιδια τεχνολογια με τα ακουστικα, αν το ειπα να μας το δειξεις, ειπα οτι οντως ειναι ενα πολυ καλο προιον, απλα ακριβο και για λιγους..... Αυτο ειναι που προφανως αγνοεις (μαλλον λογο ηλικιας;) η Creative ΗΤΑΝ Κολοσσος, ηταν η μεγαλυτερη εταιρεια κατασκευης καρτων ηχου, αναφερα ηδη το γιατι εχουν φτασει στο σημειο που εχουν φτασει......Δεν βλεπω να πουλανε την τεχνολογια ομως, δεν ειναι λες και θα εχουν πολλες ευκαιριες να ανακαμψουν σαν εταιρεια......Τωρα αν πουλησουν ολη την εταιρεια σε καμια Samsung πχ αυτο ειναι αλλο θεμα εντελως (και ελπιζω πως οχι αφου στο τελος η βιομηχανια του ηχου θα εχει 2-3 παιχτες μονο). Παντως πολυ σθεναρα βλεπω να υποστηριζεις ολο αυτο, παραξενο Τα προϊόντα έγιναν διαθέσιμα πριν λίγες μέρες στη σελίδα της εταιρίας και για αγορά από εκεί απ' ευθείας. Την υποστηρίζω σθεναρά γιατί είναι τίμια και δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Είναι στοχευμένα όπως πρέπει τα προϊόντα της. Αν αλλάξει τροπάριο και γίνει τύπου Razer, τότε μην ανησυχείς, τα ίδια θα λέω και γι' αυτήν. Η Samsung αγόρασε το Harman group ολόκληρο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται την creative δεδομένου ότι το Harman Group έχει κάτι βαριά ονόματα στην πιάτσα των ακουστικών. AKG και JBL αν σου λένε κάτι... . H τεχνογνωσία που έχει το Harman group στον ήχο είναι αλλού. Μην το ψάχνεις. Πρόκειται για εκείνους που έκαναν τον ήχο επιστήμη εν ολίγοις... . Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Pleo
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Pleo είπε Τα προϊόντα έγιναν διαθέσιμα πριν λίγες μέρες στη σελίδα της εταιρίας και για αγορά από εκεί απ' ευθείας. Την υποστηρίζω σθεναρά γιατί είναι τίμια και δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Είναι στοχευμένα όπως πρέπει τα προϊόντα της. Αν αλλάξει τροπάριο και γίνει τύπου Razer, τότε μην ανησυχείς, τα ίδια θα λέω και γι' αυτήν. Η Samsung αγόρασε το Harman group ολόκληρο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται την creative δεδομένου ότι το Harman Group έχει κάτι βαριά ονόματα στην πιάτσα των ακουστικών. AKG και JBL αν σου λένε κάτι... . H τεχνογνωσία που έχει το Harman group στον ήχο είναι αλλού. Μην το ψάχνεις. Πρόκειται για εκείνους που έκαναν τον ήχο επιστήμη εν ολίγοις... . Λες να μην ξερω ποιους εχει αγορασει η Samsung; Γιαυτο εξαλλου ειπα πως αν αγορασουν και την Creative θα ειναι 2-3 εταιρειες στον χωρο.... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81
Pleo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά δεν ακυρώνουν τα εξής δύο σημεία της διαφωνίας μας. Πρώτον η Creative είναι πολύ τίμια και δεύτερον η τεχνολογία SXFI είναι πρωτοπόρα και δεν έχει σχέση με ό,τι υπήρχε μέχρι τώρα. Αν αύριο όλα αυτά αλλάξουν δεν μπορώ να το γνωρίζω. Για την ώρα και τη στιγμή.... Creative και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί το αντίτιμο που ζητάει για αυτά που δίνει, είναι μικρό (το λες και ληστεία) και δεν το έχει άλλος (για την ώρα επαναλαμβάνω). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Pleo
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, Pleo είπε Όλα αυτά δεν ακυρώνουν τα εξής δύο σημεία της διαφωνίας μας. Πρώτον η Creative είναι πολύ τίμια και δεύτερον η τεχνολογία SXFI είναι πρωτοπόρα και δεν έχει σχέση με ό,τι υπήρχε μέχρι τώρα. Αν αύριο όλα αυτά αλλάξουν δεν μπορώ να το γνωρίζω. Για την ώρα και τη στιγμή.... Creative και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί το αντίτιμο που ζητάει για αυτά που δίνει, είναι μικρό (το λες και ληστεία) και δεν το έχει άλλος (για την ώρα επαναλαμβάνω). Θελεις να μας πεις με ποια σιγουρια λες οσα λες; Δεν λεω οτι δεν ειναι τιμιες οι λυσεις τους (ειδικα στα φορητα ηχεια εχουν βγαλει αξιολογες λυσεις που με pre-order τις επαιρνες πολυ οικονομικα) αλλα πρεπει καπως να εχεις μια αποψη για κατι. Πχ το αυτοκινητο Α εχει καλα φρενα γιατι εχω οδηγησει 50 αυτοκινητα στην ζωη μου και αυτο ειναι μακραν το καλυτερο σε αυτο το κομματι. Κατι αναλογο. Εγω πχ εχω δοκιμασει τουλαχιστον 250 ακουστικα στην ζωη μου και δεν με ενθουσιασε οτι ακουσα περισυ (ειδικα σε παιχνιδια πραγματικα δεν ενθουσιαστηκα με τα ακουστικα τους, σε ταινιες ετσι και ετσι καθως και σε μουσικη αλλα ως εκει). Ναι φετος δεν εχω δοκιμασει την λυση τους στην "τελικη" της μορφη αλλα αμφιβαλω πως θα ειναι μερα με την νυχτα με οτι ειχαν αρχες του 18'. Οπως και να εχει επειδη δεν εχω ακουσει το τελικο μοντελο κραταω μια πισινη να ειμαι λαθος και τα ακουστικα τους να ειναι η nirvana του ηχου (απλα το θεωρω απιθανο βαση του τι ακουσα περισυ).
Pleo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Η σιγουριά προκύπτει από το πραγματικό μοντέλο HRTF και όχι από το generic HRTF που ίσχυε ως τώρα. Αν δεν γνωρίζεις τη διαφορά, πες μας να σου πούμε. Κατά τα λοιπά, αν μπορεί κάποιος ας βγάλει κάτι καλύτερο. Για την ώρα δεν... .
pirmen56 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Pleo είπε Η σιγουριά προκύπτει από το πραγματικό μοντέλο HRTF και όχι από το generic HRTF που ίσχυε ως τώρα. Αν δεν γνωρίζεις τη διαφορά, πες μας να σου πούμε. Κατά τα λοιπά, αν μπορεί κάποιος ας βγάλει κάτι καλύτερο. Για την ώρα δεν... . Υπάρχουν τεχνολογίες machine learning για να σκανάρεις κεφάλια μέσα από βίντεο ή και φωτογραφίες. Εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Μου κάνει εντύπωση ότι κανένας άλλος δεν το σκέφτηκε. Τους αξίζει μπράβο ακόμα και για την πρωτοβουλία. Είδα μόλις τώρα ότι υποστηρίζονται και κάμποσα δημοφιλή hi-fi και όχι μόνο sets. Άραγε θα φέρουν ποτέ τον amp στην Ελλάδα όπως έκαναν με όλες τις υπόλοιπες κάρτες της; https://support.sxfi.com/using-the-sxfi-amp/sxfi-amp/what-headphones-work-with-the-sxfi-amp Και ένα θρεντ με μπόλικη συζήτηση γύρω από την τεχνολογία.: https://forums.hardwarezone.com.sg/eat-drink-man-woman-16/whos-waiting-buy-creative-super-x-fi-amp-6-34pm-5908001-306.html 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Pleo είπε Η σιγουριά προκύπτει από το πραγματικό μοντέλο HRTF και όχι από το generic HRTF που ίσχυε ως τώρα. Αν δεν γνωρίζεις τη διαφορά, πες μας να σου πούμε. Κατά τα λοιπά, αν μπορεί κάποιος ας βγάλει κάτι καλύτερο. Για την ώρα δεν... . Ξερεις φυσικα οτι το HRTF δεν εχει ουδεμια σχεση με ποιοτητα ηχου αλλα με το απο που ερχεται ο ηχος ετσι; Εσυ ισως να κρινεις ενα ακουστικο μονο απο αυτο αλλα ο περισσοτερος κοσμος οχι. Ναι για οσους παιζουν παιχνιδια απο το πρωι μεχρι το βραδυ με ακουστικα ειναι καλο (εγω πχ παιζω με ακουστικα μονο οταν ερχεται ενα νεο μοντελο εδω και οχι γενικα) αλλα προσωπικα να το βρασω αν σαν ακουστικο σε ολα τα αλλα ειναι απλα "καλο". Υποθετω πως δεν ακουσες τα αρχικα τους μοντελα πριν ενα χρονο και μαλλον εχεις παραγγειλει καποιο η σκοπευεις να παραγγειλεις καποιο για να εισαι τοσο απολυτος σε οσα λες. Απο εκει και περα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, θα δοκιμασω και την νεα εκδοση συντομα, αν ειναι καλη (καλυτερη απο την προ ενος ετους) Ισως και να το κρατησω.
WaveExDare Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Έχετε μπουκώσει το post με τεχνικές αναφορές και διάφορες παρεμβάσεις σε μοντέλα τα οποία είναι άνω των 250 ευρώ το παλικάρι ρώτησε τη μπορεί να πάρει για παιχνίδια fps τύπου call of duty τύπου csgo battlerfield τύπου παρόμοιο σαν αυτά γύρω στα 80 κάτι παραπάνω. Λοιπόν φίλε μου μπες σε μία σελίδα σύγκρισης τιμών σαν αυτή που θα σου βάλω από κάτω κανέ ενα φίλτρο με την τιμή δες τις αξιολογήσεις διάβασε τις αξιολογήσεις και θα βρεις σίγουρα κάτι που να σου ταιριάζει. https://www.skroutz.gr/c/1850/Gaming_Headsets.html Good luck 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα