Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι μια ερωτηση,ειναι ομως μια προσωπικη ιστορια που αφορα την οθονη του κινητου μου και το service που πηγα να της κανω στον Γερμανο.

Πριν 1-2μηνες η οθονη του J5 2016 εσβησε ξαφνικα ενα πρωι χωρις να το πειραξω εγω. Καταλαβα οτι λογικα ειχε καει η οθονη του και καταφερα μεσω μνημης να το ανοιξω και να το βαλω στον ηχο για να καταλαβω οτι οντως μπορουσε να κανει συγκεκριμενες λειτουργειες. Το ειπα στους γονεις μου και για λογους αποστασης το πηγα στο κοντινοτερο καταστημα Γερμανος που εκει πηγαιναμε χρονια. Ολα ηταν καλα εδωσα το κινητο μου και αφου πρωταπηρα τηλεφωνο το καταστημα που το αγορασα για να βεβαιωσω οτι ΕΧΕΙ εγγυηση το εδωσα και τους ανεφερα αυτο και αυτοι απλα μου εδωσαν το χαρτι ΧΩΡΙΣ να γραφει πως εχει εγγυηση το κινητο μου :)  . Στην αρχη δεν το σχολιασα αλλα μετα μου ειπαν πως η οθονη και η επισκευη θα κοστιζε 90€ ενω στο site τους εγραφαν πως κοστιζε 70€...

Το κινητο το πηγα ΠΡΩΙ Σαββατου και με ενημερωσαν εκει πως θα χρειαζοταν γυρω στις 3-4μερες να φτιαχτει διοτι επρεπε να παραγγειλουν την οθονη. 

ΟΜΩΣ μετα απο κατα 4 ωρα (μεσημερι δλδ) πηγα ξανα στο καταστημα για μια αλλη υποχρεωσει και με ενημερωσαν πως το κινητο ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ... Μιλαμε φοβερη εξυπηρετηση >:(  . Σκετη κοροϊδια να σου λενε πως δεν εχουν την οθονη και ξαφνικα να στο φτιαχνουν μεσα σε 3-4 ωριτσες...

Τελος παντων...Πηρα το κινητο αφου εσκασα τα 90€ και ολα ηταν καλα ΜΕΧΡΙ που 2 μερες αργοτερα το πανω μερος της οθονης ξεκολλησε σε δεξιο σημειο.Υπεροχα λεω ας το ξαναπαω να τους πω οτι εκαναν μαλ...λαθος. Το παω μου λενε συγγνωμη και τετοια και ο υπαλληλος μου λεει να αφησω το κινητο μου για να με καλεσουν αυριο διοτι δεν ειχαν κολλα... Το αφηνω και περιμενω τηλεφωνημα...Περνανε οι μερες...περναει 1 βδομαδα και ακομα το τηλεφωνημα. Εκεινη τη νυχτα στελνω μηνυμα στο site τους και τους λεω τα παραπονα μου και μου απαντησαν. Την επομενη μερα αρχησαν να με παιρνουν εως και 6 φορες τηλεφωνα απο το καταστημα αλλα με Αποκρυψη. Εγω ομως δεν το σηκωνω σε αποκρυψεις γτ συνηθως ειναι εταιριες.Τελος παντων το σηκωνω και μου λενε πως δεν με καλουσαν γιατι δεν εβρισκαν το νουμερο μου. ΟΚ φιλε καταλαβαινω αλλα στην εταιρια σας εχουμε λογοριασμους και συναιπως,λογικα πιστευω, και τηλεφωνα. Το ονοματεπωνυμο μου το ξεραν γτ αν θυμαμαι καλα το ειχα αφησει και τι ωραια τι καλα μπορουσαν λογικα να επικοινωνησουν μαζι μ...Αλλα το αλλο παλι που γραφουν 70€ και εγω πληρωσα 90€ δεν μπορω να το καραλαβω ας μου πει καποιος γιατι εγινε αυτο...

Μην τα πολυλογω το πηγα και μου το ξανακολλησαν το κινητο...ΑΛΛΑ η οθονη παλι ξεκολλησε....

Αγαπητο καταστημα Γερμανος αν ειναι ετσι το service σου να το βρασω.Παραγγελνω η ιδια κολλα απτο το ebay και το φτιαχνω καλυτερα μονη μου στο σπιτακι μου.

Προσεχτε που θα πατε το κινητο σας για επισκευη.Συγχωρεστε με αν εχω κανει καποια ορθογραφικα λαθη.

Screenshot_20190123-002326_Chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...