LeonV12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Agony είπε Ερωτηση για οσους ξερουν την μεγαλύτερη αυτονομια ποιο ρολοι την εχει ? Αυτα που κουρδιζουν με την κινηση του χεριου.Το ρολοι πρεπει να ειναι μηχανικο,να εισαι κημπαρης ανθρωπος,γλετζες πως το λενε,να φορας τη ρολογαρα με τα ζαφειρια πανω και το χρυσο λουρακι.Τι ειν τωρα αυτα τα ηλεκτρονικα κινεζικα μπλιμπλικια;
dimitrisbar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Agony είπε Ερωτηση για οσους ξερουν την μεγαλύτερη αυτονομια ποιο ρολοι την εχει ? https://www.powerwatch.com You are the power supply with the MATRIX PowerWatch Your body heat keeps PowerWatch charged. Stay switched on while surviving off grid with groundbreaking thermoelectric technology. έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον 1
kgliat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kostasfalcon είπε 8 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Μειον για μένα ο τύπος τής οθόνης του... Το έχω πάρει από Κίνα από τις 27 Δεκεμβρίου. Σε καμία περίπτωση η μπαταρία δεν φτάνει τις 7 ημέρες. 4 κανονικά; με όλες τις ειδοποιήσεις και 5 αν απενεργοποιώ το μετρητή παλμών που είναι always on. Φανταστικό design, έρχονται τέλεια όλες οι ειδοποιήσεις στο ρολόι, κανένα πρόβλημα με την εμφάνιση ελληνικών χαρακτήρων. Η συνεργασία με Android Xiaomi κινητό άψογη, κανένα πρόβλημα με Bluetooth. Έχουν γίνει ως τώρα 2 Update στην εφαρμογή, πρόσθεσαν και μερικά ακόμα watchfaces. Έχει η γυναίκα και το Xiaomi Amazfit pace, αυγκρινοντας το από θέμα design το Huwaei είναι για εμένα κλασεις ανώτερο. Θα το ξανα αγόραζα, δεν το έχω μετανιώσει αλλά όχι σε τιμή Ελλάδα. Κι ένα ωραίο review. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από kgliat 5
gdriver Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 το πρώτο δείγμα smartwatch που μπαίνει πολύ δυναμικά στην περιοχή των sportwatches. Λίγο μεγαλύτερη αυτονομία και οι κλασσικές εταιρείες sportwatch (polar, suunto) θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν.
Jor_L Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Plapoutas είπε Μόνο ο Κινέζος θα ονόμαζε ένα ρολόι watch Magic αντί για Magic Watch τελικά κάνεις τους δεν το χει με τα αγγλικά εκεί στην Huawei. Μπα εσυ μαλλον δεν το έχεις και πολύ γιατί πάλι βγάζει νόημα . Magic watch-> μαγικό ρολόι Watch magic-> η μαγεία του ρολογιού ο ελληναρας τα ξέρει όλα !!!!
nero62 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Πώς το έχει καταφέρει αυτή η εταιρεία να κάνει 24/7 παρακολούθηση παλμών για τόσες μέρες δεν μπορώ να το καταλάβω. Και το gt και αυτό τώρα μέρες ολόκληρες. Μυστήριο.... Και εσείς θέλετε μεγαλύτερη μπαταρία.
Plapoutas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Jor_L είπε Μπα εσυ μαλλον δεν το έχεις και πολύ γιατί πάλι βγάζει νόημα . Magic watch-> μαγικό ρολόι Watch magic-> η μαγεία του ρολογιού ο ελληναρας τα ξέρει όλα !!!! Αυτό ταιριάζει για σλόγκαν όχι για όνομα προϊόντος, που και σλόγκαν να ήταν, κανείς δεν θα έγραφε Watch Magic αλλά The magic of the watch. Πιες τώρα το φραπεδάκι σου και κάνε και γαργάρα. Σε λίγο θα μας πεις να ονομάσουμε τα προϊόντα ως εξής: Watch Galaxy Keyboard Magic Mouse Magic Watch Apple Band Mi Βέβαια βγάζει πολύ νόημα.
Jor_L Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Αυτό ταιριάζει για σλόγκαν όχι για όνομα προϊόντος, που και σλόγκαν να ήταν, κανείς δεν θα έγραφε Watch Magic αλλά The magic of the watch. Πιες τώρα το φραπεδάκι σου και κάνε και γαργάρα. Σε λίγο θα μας πεις να ονομάσουμε τα προϊόντα ως εξής: Watch Galaxy Keyboard Magic Mouse Magic Watch Apple Band Mi Βέβαια βγάζει πολύ νόημα. Η ειρωνία του ελληναρα πήγαινε σε σένα που σχολιάζεις τους κινέζους. Για τα αλλα ουδέν σχόλιο καλον ύπνο.
Plapoutas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Jor_L είπε Η ειρωνία του ελληναρα πήγαινε σε σένα που σχολιάζεις τους κινέζους. Για τα αλλα ουδέν σχόλιο καλον ύπνο. Σωπα κοίτα να δεις και δεν κατάλαβα την ειρωνεία σου, μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα αντίληψης για να μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος.
Athoz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Agony είπε Ερωτηση για οσους ξερουν την μεγαλύτερη αυτονομια ποιο ρολοι την εχει ? Το Amazfit Bip έχει ~76 μέρες αυτονομία με μία φόρτιση, είναι semi-smartwatch, δεν τρέχει κάποιο android OS αλλά έχει όλους τους αισθητήρες (cardio, gps, barometer, step, etc). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Athoz 1
kgliat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Athoz είπε Το Amazfit Bip έχει ~76 μέρες αυτονομία με μία φόρτιση, είναι semi-smartwatch, δεν τρέχει κάποιο android OS αλλά έχει όλους τους αισθητήρες (cardio, gps, barometer, step, etc). Το Amazfit Bip έχει ~76 μέρες αυτονομία με μία φόρτιση, είναι semi-smartwatch, δεν τρέχει κάποιο android OS αλλά έχει όλους τους αισθητήρες (cardio, gps, barometer, step, etc). Συγνώμη, αλλά το έχει ο γιος μου.. Δεν έχει συγχρονισμό με κινητό, το κοιτάω κάθε μία εβδομάδα να δω επίπεδο μπαταρίας ή αν βγήκε Update.. Μάξιμουμ 45 ημέρες έφτασε, χωρίς βέβαια ειδοποιήσεις.. Το 76 που λες αγαπητέ μάλλον είναι υπερβολικό...
songless_bird Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, alexis67676767 είπε Σίγουρα έχει μόνο 16mb ram και 128mb rom; Ναι σιγουρα. Δεν ειναι smartwatch ειναι fitness tracker σε μορφη κλασσικου ρολογιου. Το αδελφακι του Huawei. 1
Athoz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, kgliat είπε Συγνώμη, αλλά το έχει ο γιος μου.. Δεν έχει συγχρονισμό με κινητό, το κοιτάω κάθε μία εβδομάδα να δω επίπεδο μπαταρίας ή αν βγήκε Update.. Μάξιμουμ 45 ημέρες έφτασε, χωρίς βέβαια ειδοποιήσεις.. Το 76 που λες αγαπητέ μάλλον είναι υπερβολικό... Το αγόρασα μόλις βγήκε, από τα πρώτα μοντέλα πρίν βγούν τα lite και τα υπόλοιπα και το έχω πάνω απο χρόνο. Το 76 μέρες το αναφέρω επειδή 4 φορές έχει αντέξει μέχρι τόσες μέρες, έχω και screenshot από δυο τρείς, αλλά το λειτουργούσα χωρίς συγχρονισμό. Γιατί δεν συγχρονίζει με το κινητό, έχει κάποιο πρόβλημα; Η εφαρμογή δίνει δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις στο ρολόι για κλήσεις και μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, έχοντας το κινητό σε συνεχή σύνδεση με το ρολόι μέσω bluetooth. edit: βρήκα ένα screenshot Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Athoz
kgliat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Συγχρονίζει, αλλά εγώ δε θέλω επειδή το χρησιμοποιεί παιδί.. Δε θέλω ειδοποιήσεις επειδή ούτως ή άλλως δεν έχει κινητό.. Το θέλει για βήματα όταν αθλειται.. Εντυπωσιακό το πόσες μέρες σου κράτησε, μάλλον το σκαλίζει διαρκώς ο μικρός μου.. Αλλά δεν έχει σχέση όμως αυτό το μοντέλο με αυτό που εξετάζουμε.. Άλλη κατηγορία νομίζω
Athoz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 @kgliat υποθέτω πως αν κάποιος το θέλει για άθληση το Bip είναιτο ιδανικό, αν όντως θέλει κάτι να ακούει μουσική και να τρέχει εφαρμογές όντως δεν ταιριάζει. Επίσης για την αυτονομία μετράει όπως λες το αν το πειράζει κάποιος συνέχεια αλλά και αν έχεις βάλει watchface που αλλάζει συνέχεια, όπως δείκτης δευτερολέπτων, τότε πάλι το επηρεάζει αρκετά. Κάτι πιο στατικό θα σου αυξήσει την αυτονομία πολύ μιας και η δύναμη του ρολογιού είναι το transflective display που δεν "καιει" σε αντίθεση με όλες τις άλλες οθόνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα