filim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να έχει καλή μπαταρία , καλή οθόνη για διάβασμα της σχολής (ιατρικής) και όσο το δυνατόν καλή κάμερα. Διαθέτω γύρω στα 150 ευρώ Επίσης μήπως κρίνετε σκόπιμο να περιμένω μπας και πέσουν σύντομα οι τιμές λόγο έλευσης νέων μοντέλων; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από filim
dark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Σε αυτά τα λεφτά και για αυτά τα 3 που ζητάς μόνο ένα υπάρχει. Asus ZenFone 3 Zoom 140 από Κίνα
life is music Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, filim είπε Θέλω να έχει καλή μπαταρία , καλή οθόνη για διάβασμα της σχολής (ιατρικής) και όσο το δυνατόν καλή κάμερα. Διαθέτω γύρω στα 150 ευρώ Επίσης μήπως κρίνετε σκόπιμο να περιμένω μπας και πέσουν σύντομα οι τιμές λόγο έλευσης νέων μοντέλων; Αν θες να κάνεις όλα αυτά πάρε ένα xiaomi redmi note 5 3 32gb και θα είσαι κομπλέ !!!
Donalhioy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Εγώ έχω το redmi note 6 pro 64.. sta 176euro Τα κάνει ολα... το 32gb έχει 158 Το προτείνω για σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα