Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά με αποστολή από αποθήκη στην Πολωνία. Από όσο έψαξα, δεν τη διαθέτει κάποιος στην Ελλάδα για να συγκρίνω τιμή. Αναφέρει ότι είναι Global Version Multilanguage. Μέχρι 26 Ιανουαρίου η προσφορά. Product page

Xiaomi 4A TV.jpg

Επεξ/σία από dali13gr
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μιλαμε για μια τηλεοραση FHD με 50αρι πανελ με μολις διπυρηνο επεξεργαστη.

Απο που και ως που ειναι προσφορα οταν με τοσα λεφτα εχουν παιξει UHD 43αρες τηλεορασεις με καλυτερο εξοπλισμο;

Νομιζω οτι εχουν παθει πολλοι, οξεια xiaomaniasi. :P

• Like 22
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Μιλαμε για μια τηλεοραση FHD με 50αρι πανελ με μολις διπυρηνο επεξεργαστη.

Απο που και ως που ειναι προσφορα οταν με τοσα λεφτα εχουν παιξει UHD 43αρες τηλεορασεις με καλυτερο εξοπλισμο;

Νομιζω οτι εχουν παθει πολλοι, οξεια xiaomaniasi. :P

Τουναντίον, έχω Xiaomi κινητό και παλεύω να το ξεφορτωθώ αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για καλύτερο 😛 Το έβαλα αποκλειστικά και μόνο για το Android TV που είναι στην Oreo αν δεν κάνω λάθος και για το Skin της Xiaomi που απ' όσο έχω διαβάσει είναι το πιο καλό σε Android TV.

Δημοσ.

παιδια εχω xiaomi κινητό ακουστικά power bank μεταλλικό πορτοφόλι tvbox αλλα αυτη η τηλεόραση δεν αξιζει χαχα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Σε γήπεδο μενεις;

Xiaomi live στο οακα

φορ δε ρεκορντ, εχω 50αρα πλασμα απο τοτε που ηταν της μοδας οι 32ρες, και δεν προκειται να δωσω λεφτα για να παω απο 50 σε 55 η 65.

75 μινιμουμ

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Xiaomi live στο οακα

φορ δε ρεκορντ, εχω 50αρα πλασμα απο τοτε που ηταν της μοδας οι 32ρες, και δεν προκειται να δωσω λεφτα για να παω απο 50 σε 55 η 65.

75 μινιμουμ

Ρε συ πρέπει να έχεις τεράστιο σαλόνι για 75"

Πόσο χώρο έχεις;  Φίλος με 65" και κοντεύω να τυφλωθω όταν πηγαίνω. Με 55" είμαι εγώ και θεωρώ ότι άνω των 60" είναι λίγο υπερβολικό,εκτός και αν έχεις πελώριο σαλονι,τότε οκ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Ρε συ πρέπει να έχεις τεράστιο σαλόνι για 75"

Πόσο χώρο έχεις;  Φίλος με 65" και κοντεύω να τυφλωθω όταν πηγαίνω. Με 55" είμαι εγώ και θεωρώ ότι άνω των 60" είναι λίγο υπερβολικό,εκτός και αν έχεις πελώριο σαλονι,τότε οκ.

Δεν ειναι τεραστιο, απλα ειναι σε διαρυθμιση ειδικα για ταινιες.

καπου 30τμθα ειναι το σαλονι.

και καθομαι σε αποσταση 5-6 μετρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόραση δεν τρέχει το ελαφρύ Android TV λειτουργικό που τρέχουν πχ το Nvidia Shield ή οι smart τηλεοράσεις Android TV 

αλλά έχει τροποποιημένο το βαρύτερο Android που τρέχουν smartphone, οπως λχ έχει κάνει η MLS, με όποιες συνέπειες σε θέματα συμβατοτήτων και βελτιστοποίησης για τηλεόραση

επίσης για να τρέξει αυτό το βαρύ Android, η εδώ τηλεόραση έχει 1gb ram, οταν την ελαφριά Android TV πλατφόρμα τρέχουν άλλες τηλεοράσεις επώνυμων κατασκευαστών με τουλάχιστον 2gb ram

Επεξ/σία από KoreanW
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...