Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε το παραπανω προγραμμα οταν αποσυνδεεται απο μια ftp ο υπολογιστης για καποιο λογο , να μπορει να ξανασυνδεθει και να συνεχισει απο μονο του απο εκει που ηταν , αφου βεβαια ξανα ειναι διαθεσιμη η συνδεση???? Ευχαριστω.
wert Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Γιάννης_(Platano), να συνεχισει απο μονο του απο εκει που ηταν , αφου βεβαια ξανα ειναι διαθεσιμη η συνδεση 1) Options-->File Exists Options Το παρακάτω είναι για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χωρίς να ρωτήσει τι θες να κάνεις( overwrite ή resume ή δεν θυμάμε τι άλλο ρωτάει).Και φυσικά υποτίθεται ότι ο υπόλογιστής είναι συνδεμένος και το πρόγραμμα κάνει προσπάθειες να συνδεθεί. Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις και την παρακάτω επιλογή. Νομίζω είναι χρήσιμη και τσεκαρισμένη default. Options-->Preferences-->Καρτέλα transfer Πρέπει να είναι κλικαρισμένο το Stop and resume if no data received for(επιλέγουμε το χρόνο) Για να δούμε το πέτυχα αυτό που θέλεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τα εκανα ετσι που μου λες και θα δειξει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.