εντομαπαντου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά ζητάω τα φώτα σας. Φίλη μου έχει βρει κάμποσα τέτοια στο σπίτι της. Μένει σε επαρχία οπότε τα έντομα είναι συχνό φαινόμενο. Γνωρίζει κανείς τί είναι και αν είναι επικίνδυνο; Ευχαριστώ τους ειδήμονες.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Απαίσιο είναι. Καλά που έχω καμινέτο από την δουλειά,ότι πρέπει είναι 😁😁 (Άμεσα να κάνει καμία απεντομωση)
guido Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Κθουλάκι; Μοιάζει με κατσαριδακι ξύλου ίσως. Κουζίνα τα έχει;
Nick_apple82 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 μοιάζει με διασταύρωση Siphonaptera με Thysanura και Archaeognatha
l337 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, εντομαπαντου είπε Γνωρίζει κανείς τί είναι και αν είναι επικίνδυνο; Με επιφύλαξη, μοιάζει me Porcellio Scaber.
εντομαπαντου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 αυτο το porcellio scaber ειναι βλαβερο; ευχαριστω!
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Σε κάθε περίπτωση, πες της να Spoiler 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μοιάζει με τα γνωστά τα παρασιτικά τύπου ψαράκι. Με επιφύλαξη, αλλά κατά 99% είναι ακίνδυνο
l337 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, εντομαπαντου είπε αυτο το porcellio scaber ειναι βλαβερο; ευχαριστω! Αν είναι αυτό, και πάλι με επιφύλαξη -απλά με όσα διαβάζω-, όχι δεν είναι. Θα σε βοηθούσε καλύτερα βέβαια κάποιος σχετικός.
nick#18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Περισσοτερο ψυχολογικα πρεπει να ειναι βλαβερο οταν ξερεις οτι ειναι σπιτι σου αρκετα απο αυτα παρα σαν εντομο. Δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο ομως θα προτεινα να μιλησετε (εσυ/η φιλη σου) με καποια εταιρια αποστομωσεων.. Αν πουν τιποτα παραξενα τυπου εκκενωστε το σπιτι θα σας φαει και πρεπει να ψεκασουμε ΤΩΡΑ... ρωτηστε και αλλου.. ειναι και μερικοι που θελουν να παρουν τη δουλεια να βγαλουν κανενα €.. Τα blend που κανουν απο φαρμακα ξεπαστρεφουν σιγουρα πιο πολλα απο κατσαριδες.. 1
G.TH. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια καλή λύση για τα έντομα στο σπίτι είναι να αφήσεις τις αράχνες να κάνουν τη δουλειά τους, σταματώντας να καθαρίζεις τους ιστούς τους. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από G.TH. 3
papoys1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σπίτι είναι κοντά σε θάλασσα;;;;; Δεν φαίνεται πολύ καλά στις φωτογραφίες αλλά εάν το συγκεκριμένο κουλουριάζεται και γίνεται σαν μπαλάκι όταν νοιώσει απειλή είναι ένα είδος σκαθαριού να το πω τελείως ακίνδυνο και του αρέσει να ζει σε αποικίες σε σημεία που υπάρχει υγρασία κυρίως κάτω από πλάκες.Στις πλάκες γύρω από το εξοχικό μου υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια Βλέπω και μέσα στο σπίτι καμιά φορά και τα ακουμπάω γίνονται μπαλίτσα και κάνω πλάκα.Με την ηλεκτρική σκούπα μάζεμα. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις το σπίτι με εντομοκτόνα και χημικά όπως είπα ακίνδυνα είναι..☺️ Δεν είναι σκούρο σαν αυτό που δείχνει ο thant είναι συνήθως γκρι ανοιχτόχρωμο προς το καφέ και δεν γίνεται φυσικά τόσο μεγάλο.Το πολύ μέχρι 1 εκατοστό έχω δει. Γκουγκλάροντας από περιέργεια να ξέρω και για τα δικά μου εγώ μιλάω για αυτό Armadillidium vulgare (μη πολυδίνεις όμως σημασία στη μετάφραση γιατί μπορείς να πάθεις αγκύλωση) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα