Aldi7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Έχω ένα Samsung Galaxy S8 SM-G950F το οποίο το είχα αγοράσει στη Vodafone πριν 2 χρόνια. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να περάσω το πιο πρόσφατο firmware της Cosmote που έχω βρει(G950FXXS4CRIA/G950FODX4CRI7/G950FXXU4CRI1/G950FXXS4CRIA) ώστε να επωφεληθώ από το COSMOTE WiFi Calling αλλά μάταια. Το CSC συνεχίζει να λέει DTM/DTM/VGR και το κινητό ξεκινάει στα γερμανικά και εγκαθιστά apps της T-Mobile μετά το factory reset. Επίσης, δε βρίσκω καμία επιλογή στο Call Settings για Wifi Calling. Έχει κάποιος κάποια ιδέα; Ευχαριστώ.
Aldi7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Έχω ήδη κάνει αυτή τη διαδικασία, απλά έχει επιλέξει λάθος active CSC. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω manually το CSC;
saruman123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Aldi7 είπε Έχω ήδη κάνει αυτή τη διαδικασία, απλά έχει επιλέξει λάθος active CSC. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω manually το CSC; Νομίζω υπάρχει δικλείδα ασφαλείας και μπορεί να μην γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα