NickStavr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, πρόσφατα έσπασε η οθόνη του laptop μου και πηγαίνοντας το στην αντιπροσωπία (Acer) έμαθα ότι η επισκευή θα κοστίσει πέριπου 140 ευρώ... Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν και service οθονών από 50 ευρώ. Τι είναι πιο σωστό να επιλέξω; Είμαι καινούργιος στον χώρο των laptop και δεν ξέρω αν οι αντιπροσωπίες είναι μονόδρομος ή όχι... Ευχαριστώ!
donblunts Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, NickStavr είπε Καλησπέρα, πρόσφατα έσπασε η οθόνη του laptop μου και πηγαίνοντας το στην αντιπροσωπία (Acer) έμαθα ότι η επισκευή θα κοστίσει πέριπου 140 ευρώ... Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν και service οθονών από 50 ευρώ. Τι είναι πιο σωστό να επιλέξω; Είμαι καινούργιος στον χώρο των laptop και δεν ξέρω αν οι αντιπροσωπίες είναι μονόδρομος ή όχι... Ευχαριστώ! Αν με 300€ παίρνεις λάπτοπ με τις ανάλογες δυνατότητες τουτουνού, οχι δεν αξιζει. Κάνε άλλη μια γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνέτ, κυρίως εξωτερικό, και δες πόσο παίζουν οθόνες complete για το λάπτοπ σου.
nik0laus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αν έγραφες και ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο ίσως σε βοηθουσαμε περισσότερο...
NickStavr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Είναι ένα acer aspire 15αρι. Το κυριο ερώτημα μου είναι αν μπορω να εμπιστευτώ τα μη εξουσιοδοτημένα service των 50 ευρώ 😕
Lakou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Φίλε μου αν πιάνουν τα χέρια σου και με πολύ λίγο ψάξιμο την αλλάζεις μόνο σου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.... οικονομικά και γρήγορα... αλλά όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω όλα υπολογίζονται ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα που έχεις και με την δυναμική του laptop... μερικές φορές αξίζει να τον πουλήσεις και να παρεις κάτι καινούργιο.....
alkis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, NickStavr είπε Καλησπέρα, πρόσφατα έσπασε η οθόνη του laptop μου και πηγαίνοντας το στην αντιπροσωπία (Acer) έμαθα ότι η επισκευή θα κοστίσει πέριπου 140 ευρώ... Σε μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ είδα ότι υπάρχουν και service οθονών από 50 ευρώ. Τι είναι πιο σωστό να επιλέξω; Είμαι καινούργιος στον χώρο των laptop και δεν ξέρω αν οι αντιπροσωπίες είναι μονόδρομος ή όχι... Ευχαριστώ! Από ότι κοίταξα, 50€ έχει η πιο φτηνή συμβατή από ebay, για το λαπτοπ σου, αν ειναι το acer A315, οπου εχεις στην υπογραφη. Οποτε να περιμενεις γύρω στα 80€ μια τιμή από τον τεχνικό της γειτονιάς. Δεν υπάρχει θέμα αναξιοπιστίας. Ίδια δουλειά θα γίνει, δεν είναι δύσκολο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις οτι δουλεύει σωστά μόλις το παραλάβεις και να έχεις τις αποδείξεις μαζί σου για 2 έτη. Οι αντιπροσωπείες υπάρχουν μόνο για την εγγύηση,μετά είναι καλό να αποφεύγονται, καθώς είτε λένε τρελές τιμές από μόνες τους για να διώξουν τους πελάτες (έλλειψη τεχνικών, τεχνογνωσίας, ανταλλακτικών) είτε απλά σου αρνούνται. Αν πχ, καεί η μητρική σου. Θα σου πουν μια τιμή, που δε θα συμφέρει σε καμία περίπτωση η επισκευη του. Στα πληκτρολογια και λοιπα, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς, εκτός ότι υπάρχουν πολλά συμβατα, υπάρχουν και οι τύποι που στέλνουν το λαπτοπ για έλεγχο και το παρατάνε εκεί μετά γιατί άκουσαν τρελή τιμή. Ιδιαίτερα, αν είναι χαμηλής αξίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα