donblunts Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, Βρήκα καταχωνιασμένους σε προστατευμένο μέρος 16 δίσκους σε χωρητικότητες 36.4GB - 72.8GB - 148.6GB όλοι των 10Κ/15Κ rpm, μαζί με τα bay/caddy τους. Δεν γνωρίζω αν είναι λειτουργικοί, και δεν εχω και ανταπτοράκι SCSI σε USB. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο νετ, οι αντάπτορες έχουν απο 100€ +++ που δεν ψήνομαι να διαθέσω. Να κουμπώσουν σε σέρβερ για δοκιμή, δεν γίνεται. Γίνεται να τους διαβάσω αλλιώς; & Υπάρχει κάποιος που να εχει τον μετατροπέα απο Αθήνα/Πειραιά, να κεράσω ενα καφέ, να τους δοκιμάσουμε, και αν δουλεύουν να τους θέλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 SCSI εγω ειχα τελη του 90 με αρχες του 2000, δυστυχως πλεον μαλλον τα εχω πεταξει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα, έχω scsi server. Μπορείς αν θέλεις να περάσεις από το γραφείο, να τους αφήσεις (μαζί με το μέσο που θέλεις να σου τους περάσω), και να σε ειδοποιήσω μετά από 2-3 μέρες να τους πάρεις. Θα είναι δωρεάν φιλική προσφορά. Μόνο που είμαι Αθήνα, και δεν έχω χρόνο για ταχυδρομείο κλπ. Αν λοιπόν είσαι στην Αθήνα, προχωράμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, snbblp είπε Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα, έχω scsi server. Μπορείς αν θέλεις να περάσεις από το γραφείο, να τους αφήσεις (μαζί με το μέσο που θέλεις να σου τους περάσω), και να σε ειδοποιήσω μετά από 2-3 μέρες να τους πάρεις. Θα είναι δωρεάν φιλική προσφορά. Μόνο που είμαι Αθήνα, και δεν έχω χρόνο για ταχυδρομείο κλπ. Αν λοιπόν είσαι στην Αθήνα, προχωράμε. Ενδιαφέρομαι ναι, ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα