Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε και εγω βρίσκω λόγο για να φύγω. Δεν έχει προβλήματα και πιάνω πολύ καλη ταχύτητα.

Στο κινητό έχω συμβόλαιο κοσμοτέ, και με παίρνουν τηλέφωνο 5 φορές την ημέρα για να πάω σε αυτους.  Μια μέρα έφτασε να εχω στο log 17 κλήσεις απο το κέντρο τους...

Η nova δεν με παίρνει πότε τηλέφωνο για να μου πουλήσει.  Δεν υπάρχουν απλα!  Αυτό στις μέρες μας, δεν αγοράζετε με χρήματα

Ενδεχομένως η εταιρία θα αυξήσει το πελατολόγιο οταν ξεκινήσει την κινητή. Νομίζω οτι έχει πάρει ήδη την άδεια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έχει βάλει κάποιος ίντερνετ το εον γιατί σκέφτομαι έντονα να πάω απόvodagone, ξέρει κάποιος τί παίζει έχει τις γραμμές από φορθνετ ή έχει άλλου παρόχου ευχαριστώ

Δημοσ.

Το ΕΟΝ είναι Nova, άρα Forthnet. Εγώ δεν είμαι άσχημα με την 100άρα, αν και για άλλους λόγους θα την κάνω προς WInd μεριά. Επίσης το group United (ιδιοκτήτες της Nova) μόλις ολοκλήρωσε και την εξαγορά της Wind, οπότε προς τα τέλη του 2022 παίζει να έχουμε μόνο Nova, η οποία θα αποτελείται από την παλιά Nova και την Wind.

Δημοσ.
On 20/01/2022 at 17:47, koylis.ch said:

Τελικά έχει βάλει κάποιος ίντερνετ το εον γιατί σκέφτομαι έντονα να πάω απόvodagone, ξέρει κάποιος τί παίζει έχει τις γραμμές από φορθνετ ή έχει άλλου παρόχου ευχαριστώ

ειτε  nova ειτε wind  vodafone ,cosmote θα παρεις σε  vdsl τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο dslam.μονο το cpe αλλαζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 26/01/2022 at 23:56, poulinos said:

ειτε  nova ειτε wind  vodafone ,cosmote θα παρεις σε  vdsl τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο dslam.μονο το cpe αλλαζει.

Ισχυει τελικα αυτο? Γιατι ειμαι σε διαδικασια αλλαγης παροχου,σκεφτομαι απο wind να παω σε nova,και στην wind αυτη τη στιγμη εχω αψογη συνδεση.Σκεφτομουν μην χαλασει αυτο αλλαζοντας εταιρια..

Δημοσ.
21 hours ago, azuli said:

Ισχυει τελικα αυτο? Γιατι ειμαι σε διαδικασια αλλαγης παροχου,σκεφτομαι απο wind να παω σε nova,και στην wind αυτη τη στιγμη εχω αψογη συνδεση.Σκεφτομουν μην χαλασει αυτο αλλαζοντας εταιρια..

Οταν μιλαμε για vdsl απο το Kv τοτε στην περιοχη σου ολα τα kv τα εχει μια εταιρεια και επισης ο χαλκος ειναι παντα του οτε.αρα το μονο που αλλαζει ειναι μονο το cpe.

• Like 1
Δημοσ.

Συνδρομητής από το 2012 στη Νόβα ακόμα αναμένω αναβάθμιση της σύνδεσης μου. Αιώνια κολλημένος στο adsl, παρακαλούσα για κάτι καλύτερο και μου έλεγαν ότι δεν γίνεται. Είμαι καράκεντρο, 80 μέτρα από τον τοπικό ΟΤΕ, με οπτικές ίνες στο απέναντι κ στο διπλανό κτήριο. Τελικά τσίμπησα το ταπεινό 50 vdsl απο αστικό κέντρο πηγαίνοντας για λίγο ΟΤΕ. Μου φαίνεται περίεργο παντως πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα περιοχές στο κέντρο χωρίς κάλυψη από καμπίνα. 

Δημοσ.
56 minutes ago, moumos said:

Συνδρομητής από το 2012 στη Νόβα ακόμα αναμένω αναβάθμιση της σύνδεσης μου. Αιώνια κολλημένος στο adsl, παρακαλούσα για κάτι καλύτερο και μου έλεγαν ότι δεν γίνεται. Είμαι καράκεντρο, 80 μέτρα από τον τοπικό ΟΤΕ, με οπτικές ίνες στο απέναντι κ στο διπλανό κτήριο. Τελικά τσίμπησα το ταπεινό 50 vdsl απο αστικό κέντρο πηγαίνοντας για λίγο ΟΤΕ. Μου φαίνεται περίεργο παντως πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα περιοχές στο κέντρο χωρίς κάλυψη από καμπίνα. 

και επειδη υπαρχουν οπτικες ινες στο διπλα και απεναντι κτιριο τι σημαινει;οτι θα σου δωσουν ftth μονο σε εσενα ή metro ethernet με 30 ευρω;metro ethernet αν θες να πληρωσεις 3 ψηφιο 4ψηφιο νουμερο ναι θα σου φερουν

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

και επειδη υπαρχουν οπτικες ινες στο διπλα και απεναντι κτιριο τι σημαινει;οτι θα σου δωσουν ftth μονο σε εσενα ή metro ethernet με 30 ευρω;metro ethernet αν θες να πληρωσεις 3 ψηφιο 4ψηφιο νουμερο ναι θα σου φερουν

Προφανώς δεν ζήτησα, ούτε απαίτησα οπτική ίνα, απορία εξέφρασα πως γίνεται στις 3 από τις 4 πλευρές του οικοδ. τετραγώνου να παρέχεται 100 vdsl και στην μία πλευρά που έχει τέτοιες υποδομές να μην είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. 

Δημοσ.
14 minutes ago, moumos said:

Προφανώς δεν ζήτησα, ούτε απαίτησα οπτική ίνα, απορία εξέφρασα πως γίνεται στις 3 από τις 4 πλευρές του οικοδ. τετραγώνου να παρέχεται 100 vdsl και στην μία πλευρά που έχει τέτοιες υποδομές να μην είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. 

a.δες στο εσκαλιτ ή στο box σε ποιο κκ πεφτεις.κανε μια βολτα να δεις που βρισκεται αυτο το κκ(καφαο) και αν εχει αλλαχτει με καινουριο ή σε περιπτωση που δεν την εχει αναλαβει ο οτε την περιοχη αν εχει καφαο(kv) wind,vodafone σχετικα κοντα.αν εισαι 80 μετρα απο τον οτε τοτε δεν προκειται να αλλαχτει το καφαο σου απο τον παροχο απλα καποτε θα δεις ftth. μεχρι τοτε μονο vdsl απο kv. εναλλακτικα στειλε email σε nova  οτι εισαι 80 μετρα αποντο αστικο κεντρο και ζητα vdsl απο το αστικο κεντρο.τι περιοχη εισαι;

• Thanks 1
Δημοσ.

Να κάνω μια παρακαμψη και να επωφεληθώ των γνώσεων του poulinos και να ρωτήσω για τη γραμμή των γονιών μου. Εχει τρομερά πολλά errors .Αυτό το νούμερο προκύπτει μετά από reset και είναι αριθμός 5λέπτου. Τι μπορώ να κάνω? 

1961763155_SpeedportEntry2i.png.aeb1dbbf10c89cc84beec6b2f7391e4a.png

Δημοσ.
5 hours ago, moumos said:

Να κάνω μια παρακαμψη και να επωφεληθώ των γνώσεων του poulinos και να ρωτήσω για τη γραμμή των γονιών μου. Εχει τρομερά πολλά errors .Αυτό το νούμερο προκύπτει μετά από reset και είναι αριθμός 5λέπτου. Τι μπορώ να κάνω? 

καταρχην να δεις αν εχεις παραλληλα( bridge taps) και να τα καταργησεις.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...