k_dinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής Vodafone 3play και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο καθώς λήγουν οι εκτπώσεις που έχω και η Vodafone δεν είναι διατεθιμένη να μου τις ανανεώσει με αποτέλεσμα να ανέβει το κόστος κατά 15€ το μήνα. Σκέφτομαι λιπόν να πάω σε Nova 3play αλλά παντού διαβάζω ότι θα κλείσει και θα εξαγοραστεί από Vodafone. Παλιά είχα ακούσει για ταλαιπωρία των καταναλωτών σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Έχει νόημα να κάνω αυτή την αλλαγή ή να πάω κατευθείαν σε OTE να ξεμπερδεύω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Πιθανον το κομματι των πελατων να μεταφερθει σε καποια εταιρεια,και λογικα δεν θα σου ανεβασουν την τιμη άμεσα (αν παλι το κανουν,μπορεις να λυσεις την συμβαση αζημιως). Αν εχεις σημαντικη εκπτωση,πηγαινε με nova,αλλιως δεν αξιζει το ρισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Ειχε ακουστει οτι κατι τετοιο θα γινει... Θα παει στην wind και στην vodafone... Αλλα οχι αμεσα... Θα παρει λιγο καιρο... Μαλλον η nova θα κλεισει. καποια στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Σίγουρα wind k voda ευελπιστούν να αγοράσουν την νόβα από κοινού . Αυτό όμως για να γίνει μπορεί να πάρει πολύ καιρό μέχρι και να μην γίνει . Βλέπε cyta /vodafone που μετά την πώληση (όχι μετά τις φήμες κτλ κτλ) πείρε 1 χρόνο και ακόμα δεν έχει γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το δικτυο ειναι πολυ απιθανο να κλεισει. Αρα, μονο πωληση. Αυτη τη στιγμη στο παιχνιδι φαινεται οτι παιζει περισσοτερο ο ΑΝΤ1. Ταλαιπωρια υπηρχε στην περιπτωση της ΟΝ αν δεν κανω λαθος. Εκει ομως εκλεισε το δικτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Δεν εχει ξεκαθαρισει κατι ακομα... Η wind και η vodafone εχουν κανει προσφορα.... http://www.capital.gr/epixeiriseis/3332378/forthnet-me-vodafone-wind-proxoroun-oi-trapezes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Θέμα πώλησης στους ανταγωνιστές δε βλέπει η επιτροπή "ανταγωνισμού" τώρα ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Πάντως βλέπω ανοίγουν ωραία καινούρια μαγαζιά nova σε κεντρικότατα σημεία. Αυτό δεν δείχνει εταιρία που θέλει να κλείσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα.. Αυτο δεν σημαινει κατι... Αν σε λιγο καιρο συγχωνευθει η κλεισει δεν το ξερει κανενας... Απλα εχει μπει η διαιδικασια να γινει κατι τετοιο.. Εχει πολυ μεγαλο δανεισμο στις τραπεζες και θελουν να την δωσουν... http://www.kathimerini.gr/1001057/article/oikonomia/epixeirhseis/aisiodo3h-h-dioikhsh-ths-vodafone-gia-thn-e3agora-ths-forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι τράπεζες ότι θέλουν κάνουν οπότε για να βλέπουν deal θα συγχωνευθεί με voda .Στο πακέτο tv τα ίδια δε δίνουν τώρα ; Βασικά άντε να κάνουν καμιά μονομερή αύξηση στα κορόιδα τους παλιούς ευκαιρία θέλω να φύγω . Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, skiabox είπε Πάντως βλέπω ανοίγουν ωραία καινούρια μαγαζιά nova σε κεντρικότατα σημεία. Αυτό δεν δείχνει εταιρία που θέλει να κλείσει! Προσπαθεί απλά πάση θυσία να αυξήσει την "αξία" της όμως το κάνει μπαίνοντας ακόμα περισσότερο μέσα. Δυστυχώς το τέλος της θα είναι σκληρό και άδοξο με τέτοια πορεία και ακόμα χειρότερα για τους πελάτες της που θα φάνε μπόλικη ταλαιπωρία. Μόνο η cyta έχει μια σχετικά ομαλή πορεία μετάβασης προς την Voda και αυτό γιατί υπήρξε σχέδιο πώλησης από την αρχή. Όλες οι προηγούμενες εταιρίες τύπου vivodi, on και δεν ξέρω πόσες ακόμα οι πελάτες αντιμετώπισαν πολύ ταλαιπωρία. Εγώ θα την απέφευγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτή η μετάβαση - πώληση. Είμαι πελάτης της φόρθνετ εδώ και πολλά χρόνια και πραγματικά δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρία (παρ ότι στην περιοχή μου υπάρχουν καμπίνες vdsl δεν δίνει διαθεσιμότητα), με αυτά που διαβάζω αρχίζω να πιστεύω οτι για αυτό δεν κάνει μεγάλες κινήσεις πλέον. Δυστυχώς δεν το ήξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Προσπαθουν να παρουν τους πελατες οι αλλοι παροχοι... Μαλλον δεν θα εχει πολλα ψωμια ακομα... Ληγει η περιοδος... Πιστευω το πολυ εξαμηνο θα εχει τελειωσει το θεμα της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτή η μετάβαση - πώληση. Είμαι πελάτης της φόρθνετ εδώ και πολλά χρόνια και πραγματικά δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρία (παρ ότι στην περιοχή μου υπάρχουν καμπίνες vdsl δεν δίνει διαθεσιμότητα), με αυτά που διαβάζω αρχίζω να πιστεύω οτι για αυτό δεν κάνει μεγάλες κινήσεις πλέον. Δυστυχώς δεν το ήξερα. Εγω ειμαι τυχερος και μου δινει VDSL απο καμπινα 50αρα (δεν δινει 100αρα)...εχω φορθνετ απο 2006 και δεν την αλλαζω με καμια εταιρια(γιατι δεν ειχα ποτε προβληματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, afterhours είπε Εγω ειμαι τυχερος και μου δινει VDSL απο καμπινα 50αρα (δεν δινει 100αρα)...εχω φορθνετ απο 2006 και δεν την αλλαζω με καμια εταιρια(γιατι δεν ειχα ποτε προβληματα) Εσύ που ήδη είσαι πελάτης δεν έχεις λόγο να φύγεις πριν την εξαγορά αλλά το να έρθεις τώρα σαν νέος πελάτης της το θεωρώ ριψοκίνδυνη κίνηση για λίγα ψωροευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα