Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το vivo APEX ήταν μία από τις συσκευές που πέρυσι έκαναν αίσθηση, χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό με την τύπου «pop-up» εμπρόσθια camera, την οποία ενεργοποιεί ένας μηχανισμός μέσα σε μόλις 0,8 δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποιώντας ως βάση την παραπάνω συσκευή, η μητρική εταιρεία ΒΒΚ Electronics έφερε στην αγορά το vivo NEX S και το Find X, αυτή τη φορά με την επωνυμία της Oppo (τα brands vivo, Oppo και OnePlus ανήκουν στον Κινέζο γίγαντα της τεχνολογίας).

Φέτος, ένα χρόνο περίπου μετά την ανακοίνωση του vivo APEX, η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τον διάδοχό του, που θα κάνει –από ότι φαίνεται – εξίσου μεγάλη αίσθηση χάρη στον «button-less» και «port-less» σχεδιασμό του.  

Το νέο vivo APEX 2019 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσης στις 24 Ιανουαρίου αλλά μέχρι τότε, η Κινέζικη εταιρεία θέλει να δημιουργήσει το απαραίτητο «hype» για τη συσκευή. Πρόσφατα, ως μέρος μίας σειράς από διαφημιστικές-προωθητικές ενέργειες της εταιρείας, επέτρεψε σε ανθρώπους να αγγίξουν τη συσκευή –βρισκόταν σε ένα μαύρο κουτί- αλλά όχι και να την δουν. Οι περισσότεροι, περιέγραψαν το σχήμα του επερχόμενου smartphone της vivo σαν να πρόκειται για βότσαλο ή ότι έχει το σχήμα από ένα… σαπούνι, αν και μεταλλικής αίσθησης (σαν αυτό στο «teaser» της vivo που βλέπετε παρακάτω. Ορισμένοι εξεπλάγησαν που δεν μπορούσαν να αγγίξουν πλήκτρα ή υποδοχές (θύρες).  

919247364_apexteaser.jpg.ab43d4cd42b8a148b2ebdab7601d6bd8.jpg

Η συσκευή είναι γνωστή και ως «The Waterdrop» με τα πρώτα renders να δείχνουν μία συσκευή με ιδιαίτερα λείες επιφάνειες εξωτερικά. Τι σημαίνει η απουσία υποδοχών ή πλήκτρων; Ότι ενδεχομένως η εταιρεία να παρουσιάσει μία συσκευή με «capacitive» πλήκτρα, με wireless charging και με wireless data transfers ενώ βεβαίως δεν θα απουσιάζει ένας in-display fingerprint reader. Για να δούμε όμως…

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Ασύρματη φόρτιση.. μάλιστα. Όταν τα σπίτια τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα μας θα είναι εξοπλισμένα με ασύρματη φόρτιση που να είναι γρήγορη τότε το συζητάμε. Μέχρι τότε θα είναι ένα πρωτότυπο. Επίσης η ασύρματη φόρτιση να είναι πραγματικά ασύρματη. Δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι ξαπλωμένος στον καναπέ το βράδυ να θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό φορτίζοντας το και να μην μπορώ. Τι μόδα είναι και αυτή να αφαιρούν τις θύρες;

• Like 9
Δημοσ.

Ωραία τα είπε στο βίντεο αλλά δεν κατάλαβα εκεί που λέει οτι 以轻松找到我们的中文库 όταν παρακάτω σαφώς λέει οτι 们还有中文推 . Ας μας το διευκρινήσει κάποιος παρακαλώ.

• Like 2
Δημοσ.

Για να δούμε σαν εταιρία πάντως είναι αρκετά αξιόλογη και αρκετά καινοτόμα θα έλεγα παρόλο που δεν είναι γνωστή εδω. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tarantules είπε

Ωραία τα είπε στο βίντεο αλλά δεν κατάλαβα εκεί που λέει οτι 以轻松找到我们的中文库 όταν παρακάτω σαφώς λέει οτι 们还有中文推 . Ας μας το διευκρινήσει κάποιος παρακαλώ.

Τι δεν κατάλαβες ήταν πολύ σαφές το σχόλιο του, αφού ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα: 以-轻-松-找-到-我-们-的-中-文-库 , κάνεις τώρα πως δεν καταλαβαίνεις :P

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Plapoutas είπε

Τι δεν κατάλαβες ήταν πολύ σαφές το σχόλιο του, αφού ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα: 以-轻-松-找-到-我-们-的-中-文-库 , κάνεις τώρα πως δεν καταλαβαίνεις :P

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.Τώρα ξεδιαλύνανε τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tarantules είπε

10 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

8 λεπτά πριν, tarantules είπε

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση.Τώρα ξεδιαλύνανε τα πράγματα.

κάνετε και οι δυο σας τους Κινέζους 😛

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που το να ΜΗΝ έχει καμία είσοδο (φυσική) πλήκτρων ή βύσματος είναι.. πρόοδος θέλω κάποιος να μου το τεκμηριώσει.. 

Εγώ εκτός ότι δε θα κάνεις καλά τη δουλειά σου για αρκετούς λόγους εκτός της θεωρητικά καλύτερης αδιαβροχοποίησης δεν βλέπω άλλο (θετικό) λόγο. 

Το οποίο όμως είναι δευτερεύων ως θέμα. Ποτέ μου δεν έβρεξα κινητό και στην τελική μια χαρά αδιάβροχα τηλέφωνα υπάρχουν με βύσματα και κουμπιά να κάνεις τη δουλειά σου πιο άνετα. 

Οι εταιρίες όμως σου δίνουν τέτοια πιασάρικα και άνευ ουσίας χαρακτηριστικά αλλά δεν λύνουν το κυριότερο πρόβλημα που έχουν και δεν είναι άλλο ότι ΟΛΑ περίπου τα "φυσιολογικά" κινητά σπάνε σαν πιάτα αμα πέσουν κάτω. Σαν να ήταν πιάτα!!! Ήμαστε στο 2019 και το κινητό είναι off με μία πτώση!!! (κατα τη γνώμη μου δεν έχει σχέση με αδυναμία να τα κάνουν γερά αλλά είναι επίτηδες όπως έχω πει αλλού για να τα αλλάζεις συχνότερα)

Δεν συζητάω τα αστεία ονόματα gorilla glass που έχουν τα ψεύτικα γυαλιά που έχουν οι οθόνες τους. Που αναγκάζουν όλο τον κόσμο να έχει θήκες και έξτρα γυαλιά από πάνω αντί να βγει από το εργοστάσιο όπως έπρεπε γερό να μην σπάει.. (κάτι σαν τα rugged αλλά ας μην ήταν χοντρά και ας μην ήταν τόσο γερά. Υπάρχει και μέση λύση, κάτι σαν ενσωματωμένη θήκη). Κινητά 1000€ σπάνε με ένα πέσιμο σαν να ήταν πιάτα το 2019 με νανοτεχνολογίες και κουραφέξαλα στα υλικά.. και δεν μπορούν να το "φτιάξουν" αυτό το ζήτημα.. χμμμ δε νομίζω.. 

Οπότε ας φτιάξουν την θραύση και ας αφήσουν τα κουμπιά για δεύτερο ζήτημα. 

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

Πως κανεις αραγε hard reset ενα κολλημενο κινητο που δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια ή καποιο συνδυασμο πληκτρων να πατηθουν; Θα ηθελα να μαθω πολυ πως το εχουν αντιμετωπισει αυτο το θεμα στην συγκεκριμενη συσκευη...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, asmilon είπε

Πως κανεις αραγε hard reset ενα κολλημενο κινητο που δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια ή καποιο συνδυασμο πληκτρων να πατηθουν; Θα ηθελα να μαθω πολυ πως το εχουν αντιμετωπισει αυτο το θεμα στην συγκεκριμενη συσκευη... 

Για soft reset το πετάς στο κρεβάτι και για hard reset στο πάτωμα.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, asmilon είπε

8BD0C866-2745-47FB-B7D8-97400B12323C.gif.a03e2f51238c754fc30026cfc5e70180.gif

: )

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...