Delas.46 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, lrbill είπε Καλησπέρα εγώ μόλις έβαλα την curve στο Google Pay και περιμένω SMS από την τράπεζα μού λέει, θα το στείλει η τράπεζα ή θα μου κλειδώσει το λογαριασμό, έβαλα ελληνική διεύθυνση Αν έφτασες στο σημείο του sms, έχεις περάσει ήδη όλα τα βήματα που μπορεί κάτι να μην δουλέψει. Το sms πρέπει να έρθει κατευθείαν και να το βάλεις. Αν δεν έρχεται, κοίτα μήπως έβαλες λάθος νούμερο στην Curve ή μίλα μαζί τους στο support.
lrbill Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Πέρασα την κανονική μου κάρτα και πιστεύω να την πήρε ΕΘΝΟCASH είναι να δοκιμάσω σε κανένα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτη θα την την δεχτεί ή θα γίνω ρεζίλι
Delas.46 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, lrbill είπε Πέρασα την κανονική μου κάρτα και πιστεύω να την πήρε ΕΘΝΟCASH είναι να δοκιμάσω σε κανένα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτη θα την την δεχτεί ή θα γίνω ρεζίλι Η εθνοcash είναι της εθνικής και πέρασε κανονικά στο Google Pay;
spamo Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Λογικά έχει περάσει την κάρτα μόνο μέσα, αλλα οχι για ανέπαφες πληρωμές
lrbill Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spamo είπε Λογικά έχει περάσει την κάρτα μόνο μέσα, αλλα οχι για ανέπαφες πληρωμές Η ανέπαφες δεν τις περνει επειδή δεν είναι για Ελλάδα διαθέσιμη η εφαρμογή? Ναι πήγα να την δω πάλι και δεν υπήρχε την ξανά έβαλα και μου έγραψε αυτό Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από lrbill
vagstef Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lrbill είπε Η ανέπαφες δεν τις περνει επειδή δεν είναι για Ελλάδα διαθέσιμη η εφαρμογή? Ναι πήγα να την δω πάλι και δεν υπήρχε την ξανά έβαλα και μου έγραψε αυτό Αυτή που έβαλες είναι η Curve? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από vagstef
Delas.46 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, lrbill είπε Η ανέπαφες δεν τις περνει επειδή δεν είναι για Ελλάδα διαθέσιμη η εφαρμογή? Ναι πήγα να την δω πάλι και δεν υπήρχε την ξανά έβαλα και μου έγραψε αυτό Η ανέπαφες δεν είναι διαθέσιμες γιατί μέχρι σήμερα καμία συστημική τράπεζα δεν τις υποστηρίζει. Αν θέλεις ανέπαφες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Curve ως μεσολαβητή ή να κάνεις Monese. Γενικά υπάρχουν τρόποι που συζητιούνται εδώ στο Insomnia. Με μια αναζήτηση θα βρείς αυτό που θέλεις.
lrbill Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, vagstef είπε Αυτή που έβαλες είναι η Curve? Ναι αυτήν έβαλα, αλλά μου γράφει να περιμένω μνμ με κάποιον κωδικό από την τράπεζα σε SMS που δε βλέπω να έρχεται ποτέ 7 ώρες πριν, Delas.46 είπε Η ανέπαφες δεν είναι διαθέσιμες γιατί μέχρι σήμερα καμία συστημική τράπεζα δεν τις υποστηρίζει. Αν θέλεις ανέπαφες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Curve ως μεσολαβητή ή να κάνεις Monese. Γενικά υπάρχουν τρόποι που συζητιούνται εδώ στο Insomnia. Με μια αναζήτηση θα βρείς αυτό που θέλεις. Τι είναι αυτό το Monese?
vagstef Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, lrbill είπε Ναι αυτήν έβαλα, αλλά μου γράφει να περιμένω μνμ με κάποιον κωδικό από την τράπεζα σε SMS που δε βλέπω να έρχεται ποτέ Τι είναι αυτό το Monese? Σαν τη revolut, free top up και πληρώνεις όπου θες. Οι κάρτες που στέλνει Ελλάδα περνάνε για ανέπαφες. Εκεί που δεν δουλεύει η Revolut & η Curve μέσω Google Pay δουλεύει η Monese! Δε θυμάμαι να μου την έχει απορρίψει ποτέ. Όσο για την curve δοκίμασε να αλλάξεις νούμερο τηλ.
Delas.46 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vagstef είπε Σαν τη revolut, free top up και πληρώνεις όπου θες. Οι κάρτες που στέλνει Ελλάδα περνάνε για ανέπαφες. Εκεί που δεν δουλεύει η Revolut & η Curve μέσω Google Pay δουλεύει η Monese! Δε θυμάμαι να μου την έχει απορρίψει ποτέ. Όσο για την curve δοκίμασε να αλλάξεις νούμερο τηλ. Το θέμα Revolut είναι εύθραυστο. Εμένα για να περάσει χρειάστηκε να βάλω γερμανική διεύθυνση και να κάνω virtual. Έτσι την λειτουργώ εδώ και έναν χρόνο χωρίς προβήματα. Το ότι σε μερικούς τυχερούς περνάει αυτή που έστειλαν δεν θα πει ότι γίνεται σε όλους. Αλλά ναι, αν μπεις στον κόπο, αξίζει η Revolut παραπάνω από όλες. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Delas.46
vagstef Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Το θέμα Revolut είναι εύθραυστο. Εμένα για να περάσει χρειάστηκε να βάλω γερμανική διεύθυνση και να κάνω virtual. Έτσι την λειτουργώ εδώ και έναν χρόνο χωρίς προβήματα. Το ότι σε μερικούς τυχερούς περνάει αυτή που έστειλαν δεν θα πει ότι γίνεται σε όλους. Ισχύει, επίσης αν φτιάξεις μία με νούμερο που υποστηρίζεται πάλι μπορεί να μην περάσει. Αυτή η παλιά που παίζει σε μένα δεν περνάει σε άλλο GPay λογαριασμό πλεόν. Μόλις είδα ότι έχουν φτιάξει και αντίστοιχη σελίδα https://www.revolut.com/use-google-pay-with-revolut ! * και στα ελληνικά, ίσως σημαίνει κάτι Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από vagstef
Delas.46 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, vagstef είπε Μόλις είδα ότι έχουν φτιάξει και αντίστοιχη σελίδα https://www.revolut.com/use-google-pay-with-revolut ! Επιτέλους! Με το καλό και επίσημα η Ελλάδα. 1
lrbill Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 8:13 ΜΜ, vagstef είπε Σαν τη revolut, free top up και πληρώνεις όπου θες. Οι κάρτες που στέλνει Ελλάδα περνάνε για ανέπαφες. Εκεί που δεν δουλεύει η Revolut & η Curve μέσω Google Pay δουλεύει η Monese! Δε θυμάμαι να μου την έχει απορρίψει ποτέ. Όσο για την curve δοκίμασε να αλλάξεις νούμερο τηλ. Δεν είναι την έχω ξανακούσει αυτή την κάρτα δλδ πληρώνεις και με NFC από κινητό?
fasmatikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2020 στις 6:12 ΜΜ, lrbill είπε Ναι αυτήν έβαλα, αλλά μου γράφει να περιμένω μνμ με κάποιον κωδικό από την τράπεζα σε SMS που δε βλέπω να έρχεται ποτέ Τι είναι αυτό το Monese? κι εγώ μόλις πρόσθεσα την curve στο google pay αλλα sms γιοκ... έψαξα στο net και λένε να επικοινωνήσεις με το support.... το έκανα .. ίδωμεν.... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2020 από fasmatikos 1
Ninnan Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Καλησπέρα . Εχω ενα θεμα με την curve . Οταν παω να την περασω στο google pay δεν την περναει για nfc πληρωμες . Την revolut μια χαρα . Η καρτα curve εχει location στην Αγγλία και τα στοιχεία ειναι με διεύθυνση αγγλιας . Αλλα το ιδιο κανει οταν παω και στο google λογαργιασμο οπου εχει τα ελληνικα στοιχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα