Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Wind κατά λάθος πέρυσι μου είχε στείλει δύο. Ένα Technicolor  κι ένα ΖΤΕ. Ο τεχνικός τότε μου είχε σετάρει το Technicolor. Απλά με αυτό επάνω δεν μπαίνει πάνω από 50. έβαλα το ΖΤΕ για τεστ ας το πούμε και πιάνει πάνω από 80 αλλά δεν έχω σταθερό. Δεν ξέρω πιο από τα δύο είναι "καλύτερο" για να κρατήσω ώστε να πάρω την wind και να τους πω να ξανά σετάρουν ένα από τα δύο. Με το Technicolor  βέβαια παίζουν όλα αλλά πάει αργά (50) και μου είπαν πως δεν θα μου στείλουν αυτό που στέλνουν κανονικά για το 100άρι. Το voip είναι αναγκαστικό . . . .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
18 hours ago, Madlef86 said:

Με το Technicolor  βέβαια παίζουν όλα αλλά πάει αργά (50) και μου είπαν πως δεν θα μου στείλουν αυτό που στέλνουν κανονικά για το 100άρι. Το voip είναι αναγκαστικό . . . .

Οπότε από την στιγμή που έχεις VoIP και δεν σου δίνουν και το μεταγενέστερο Technicolor, 3 είναι οι λύσεις. 

Είτε ρίχνεις καλώδιο και παίζεις μόνο με αυτό. Είτε παίρνεις Access Point με WiFi AC 5ghz, είτε επιλέγεις κάποιο καλό powerline (1000Mbps και βάλε "ονομαστική" ταχύτητα).

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και πάλι σε όλα τα παιδιά.

εχει δοκιμάσει κανένας να βάλει στο ρουτερ του wifi repeat (για να έχω και 5ghz και γενικά να έχω καλύτερο σημα) και σε άλλο Ethernet να βάλει powerline? Η λογική λέει ότι θα παίζει αλλά το έχει δοκιμάσει κανένας;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Υ.γ.

μηπως αυτό μου κάνει την δουλεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,
Ήμουν σε καμπίνα ΟΤΕ με VDSL 50 και συγχρόνιζα στα 47-48.
Μετά από προσφορά της WIND έκανα φορητότητα σε WIND Fiber 100.
H υπηρεσία στη WIND ενεργοποιήθηκε και την πρώτη μέρα κλείδωνα στα 42! (ενώ φυσικά θα έπρεπε πολύ πάνω από τα 47-48).
Ήρθε τεχνικός WIND, μέτρησε τη γραμμή στην είσοδο και του έδειξε 48.
Δηλώθηκε "βλάβη" στον ΟΤΕ και αναμένουμε...
O ΟΤΕ επιλήφθηκε του θέματος, επισκέφθηκε την καμπίνα μου και τεχνικός της WIND και παρά ταύτα η ταχύτητα συγχρονισμού παραμένει ίδια.

Ως τελική ενέργεια, η Wind θα ξαναστείλει τεχνικό σπίτι. Να ελέγξει τί; Τα ίδια που έλεγξε και στην πρώτη επίσκεψη;

Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει;

Να σημειώσω επίσης ότι με βάση τον ΟΤΕ η καλωδιακή απόσταση του σπιτιού από την καμπίνα είναι 900μ.
Μπορεί να δοθεί 100 ή έστω 70 με τέτοια απόσταση;
Ο ΟΤΕ πάντως δεν δίνει, μόνο οι εναλλακτικοί.

Και τα στατιστικά της γραμμής μου αυτή τη στιγμή από το ZXHN H268N WIND

2020-04-29 (1).png

Επεξ/σία από nanas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...