Neontheone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλημερα στην ομάδα...ηθελα να ρωτησω εχω cosmote fiber 100 και μεχρι στιγμής όλα καλα απο θέμα ταχύτητας....λόγο οτι μου λήγει το συμβολαιο ομως και λογο της αυξημένης τιμής των 47 ευρω η wind εχει προσφορα την fiber 100 στα 35 ευρω οπου με έβαλε σε σκέψεις....ηθελα να ρωτησω απο τις εμπειρίες σας αν αλλάξω πάροχο αν θα δώ κάποια διαφορά στην γραμμή όπως downtimes, latency κλπ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Πάρε την Cosmote τηλέφωνο κι απείλησε πως θα πας Nova 100Mbps με 29.90. Αρκετά πιθανό να πάρεις καλή αντιπροσφορά.
Madlef86 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Έχω τώρα γραμμή της Wind 50. Έκανα αίτηση για αναβάθμιση γραμμής και να γίνει Fiber 100 plus που το ονομάζουν εκείνοι. Έρχεται κάποιος τεχνικός και απλά ρυθμίζει το ρούτερ ή περνάει και από έξω κάποια άλλη γραμμή - καλώδιο; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Έκανα εχθές την αίτηση και η κοπέλα μου είπε 10 μέρες περίπου. Σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα από την wind που λέει: η υπηρεσία σας έχει ενεργοποιηθεί κτλ κτλ. Κάνω ένα speedtest και μου βγάζει αυτό:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 31 minutes ago, Madlef86 said: Κάνω ένα speedtest και μου βγάζει αυτό: Δώσε κι ένα screenshot με τα line stats του router.
Madlef86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλημέρα. Μπήκα στο ρούτερ σήμερα και μου βγάζει αυτό: κατέβασμα 120 και ανέβασμα 33. Το speedtest βέβαια μου βγάζει ότι και πριν δλδ 50 και 10. Που πρέπει να μπω φίλε μου @ThReSh γι αυτό που λες; Υ.γ. Το ρούτερ μου είναι αυτό που δίνει η Wind κι είναι ένα Technicolor MediaAccess TG788v v3. Θα μπορούσα αλήθεια να αλλάξω ρούτερ και να βάλω κάποιο με 5ghz συχνότητα ή θα πρέπει να τους φωνάξω να το ρυθμίσουν; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 43 minutes ago, Madlef86 said: Που πρέπει να μπω φίλε μου @ThReSh γι αυτό που λες; Αυτό που έδειξες. Το 50αρι στο speedtest το βλέπεις ασύρματα ή ενσύρματα? Για να αναφέρεις τα 5Ghz υποθέτω ασύρματα. Δοκίμασαε αν μπορείς ενσύρματα για να είμαστε σίγουροι ότι τερματίζει.
Madlef86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Βρήκα ένα καλώδιο ethernet 10 μέτρα κι έκανα ένα τεστ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Με την ασύρματη σύνδεση είσαι στο ίδιο δωμάτιο με το router ή σε άλλο δωμάτιο? Αν είσαι σε άλλο δωμάτιο, δοκίμασε ένα speedtest ασύρματα αλλά στο ίδιο δωμάτιο με οπτική επαφή με το router.
Madlef86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Είμαι ακριβώς δίπλα του . . ! Υπάρχει περίπτωση το ρούτερ να δίνει μέχρι 50mbps σε wifi . . . .;
l337 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Για την πιο ακριβή μέτρηση της ταχύτητας σου μπες και ξεκίνα να κατεβάζεις το αρχείο 10 GB (ftp), με ethernet καλώδιο, από εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 19 minutes ago, Madlef86 said: Είμαι ακριβώς δίπλα του . . ! Υπάρχει περίπτωση το ρούτερ να δίνει μέχρι 50mbps σε wifi . . . .; Τότε λογικά μέχρι εκεί φτάνει η δυνατότητα του WiFi. Αν υπάρχει θέμα με το να έχεις μόνιμα καλώδιο, τότε θα χρειαστείς κάποιο Access Point της προκοπής με WiFi AC και 5Ghz. Αρκεί βέβαια κι η άλλη πλευρά (Desktop/laptop/κινητό/κτλπ) να τα υποστηρίζει, αν δεν τα υποστηρίζει είναι δώρον άδωρον
Madlef86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Το ρούτερ φταίει σίγουρα γιατί δίνει από ότι είδα μόνο 2.5ghz κι όχι 5. Εάν αλλάξω ρούτερ θα πρέπει να έρθει τεχνικός να το φτιάξει ή απλά το βάζω και παίζει? Τελικά έβαλα το άλλο που μου είχαν στείλει ( ΖΤΕ ZXHN H268N) και χωρίς να πειράξω τίποτα στο wifi βγάζει αυτό:
Madlef86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Υ,γ, Επίσης είδα πως άμα κάνεις αίτηση για 100άρα από την αρχή σου δίνουν αυτό που πιάνει καλύτερες ταχύτητες. Στο 100αρι το Technicolor TG789vac v2 (Voip) https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/..._WEB_guide.pdf
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Έχεις VoIP? Αν ναι, τότε θα υπάρχει θέμα με το να βάλεις δικό σου modem/router χωρίς αυτό της Wind. Δοκίμασε μπας και σου δώσουν τσάμπα το Technicolor που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα