Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου καναν προσφορά και έβαλα fiber 100, ήρθε το μόντεμ και βλέπω ότι συνδέεται σε ADSL όπως ακριβώς πριν. 15up / 1 download.

Παίρνω τηλέφωνο στο 13800 και μου λένε ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η σύνδεση (δεν ξέρωτι σημαίνει αυτό) και ότι θα γίνει μάλλον στις 31 του μηνός σε καμια 10αρια μέρες δηλαδή.

Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό, έτσι είναι ή με δουλεύουν; Με τους νέους κανόνες, μπορώ να υπαναχωρήσω του συμβολαίου μου; Μήπως το κάνουν για να μου φαν καμια προθεσμία για να μη μπορώ μετά να το κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tο οτι ηρθε το μοντεμ δε σημαινει αυτοματα πως σου ενεργοποιησαν την συνδεση vdsl. Προς το παρον συνδεεσαι με την κλασσικη adsl που ειχες μεχρι να γινουν οι σχετικες ενεργειες.

Αν θεωρεις πως αλλα σου ειπαν και αλλα σου εκαναν μπορεις να πας σε ενα καταστημα για υπαναχωρηση, ομως δε νομιζω πως δεν θα τιμησουν αυτο που σου λενε.

Στη πρώτη σελίδα του υπο-forum για τις adsl/vdsl συνδέσεις, βλέπω πως η wind έχει την τιμητική της. Οπότε υπομονή με την υποστηριξη της και τις υπηρεσίες της.

ποσο τυχεροι ειστε που εχετε vdsl τυπαδες εστω και αν περιμενετε λιγο παραπανω...στο νησι μου 2μηνες σκαβουνε και ξαφνικα το εργο σταματησε μια εβδομαδα τωρα γιατι δεν ξερουν ποτε θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ο εργατης που χρησιμοποιει το οχημα που κοβει τον δρομο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

υστερ= η υπολοιπη ομαδα-συνεργειο ειναι εδω και τα πινουνε μεχρι να δεησει να ερθει ο δολιος...

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Wind Fiber 100+     Download: 124.31MBps    -    Upload: 32.99 Mbps

Απο το https://www.speedtest.net/    Ping: 10ms  Download: 94.20 Mbps  -  Upload 9.31 Mbps  ...Αλλού βγάζει λίγο παραπάνω. 99 κλπ.

Στο Steam καταβάζει με 11.6 - 11.8 Mbps.

Youtube:  Στριμάρει 4Κ αλλα και 8Κ με HDR στο χαλαρό όμως...χαζεύω!!!

Netflix:  Τα ίδια. 4Κ και HDR στα τέρματα.

Torrent θελει να ρυθμίσω το modem πρώτα, αλλα δε με ενδιαφέρει και πολύ.

Πάω να αγοράσω και apple 4K tv !!!!

ΜΠΡΑΒΟ WIND!!!!!!!!!

Το κακό, είναι ότι περιμένω και τον τεχνικό να ρθει απο δω, εχουμε ραντεβού. Λες να δει ότι κλείδωσε παραπάνω και να μου το μειώσει!!!

Απαπα..δεν του ανοίγω!   :P

Modem2.jpg

Επεξ/σία από thanosAIAS
  • Like 2

μπραβο ρε φιλε,,,,,μαχιαρια στην καρδιά σε ολους εμάς που περιμένουμε το Fiber σαν τη Λαμπρη!!

να εχεις τη super duper TV και να βλεπεις NETFLIX με το ζορι HD... α ρε καταντια...

• Like 1
  • Sad 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 28/1/2019 στις 12:40 ΜΜ, thanosAIAS είπε

Σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Wind Fiber 100+     Download: 124.31MBps    -    Upload: 32.99 Mbps

Απο το https://www.speedtest.net/    Ping: 10ms  Download: 94.20 Mbps  -  Upload 9.31 Mbps  ...Αλλού βγάζει λίγο παραπάνω. 99 κλπ.

Στο Steam καταβάζει με 11.6 - 11.8 Mbps.

Youtube:  Στριμάρει 4Κ αλλα και 8Κ με HDR στο χαλαρό όμως...χαζεύω!!!

Netflix:  Τα ίδια. 4Κ και HDR στα τέρματα.

Torrent θελει να ρυθμίσω το modem πρώτα, αλλα δε με ενδιαφέρει και πολύ.

Πάω να αγοράσω και apple 4K tv !!!!

ΜΠΡΑΒΟ WIND!!!!!!!!!

Το κακό, είναι ότι περιμένω και τον τεχνικό να ρθει απο δω, εχουμε ραντεβού. Λες να δει ότι κλείδωσε παραπάνω και να μου το μειώσει!!!

Απαπα..δεν του ανοίγω!   :P

Modem2.jpg

οχι μην φοβου ... και εγψ wind εχω fiber 100 απο νοεμβριο σταθερη και πιανω ολη την ταχυτητα ...

8 ώρες πριν, postfire είπε

γεια σας παιδες σημερα ενεργοποιηθηκα σε 100

για ριξτε μια ματια ειμαι οκ?

test.png

Χάλι μαύρο. Λογικά, δικαιούσαι αποζημίωση. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...