thanosAIAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μου καναν προσφορά και έβαλα fiber 100, ήρθε το μόντεμ και βλέπω ότι συνδέεται σε ADSL όπως ακριβώς πριν. 15up / 1 download. Παίρνω τηλέφωνο στο 13800 και μου λένε ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η σύνδεση (δεν ξέρωτι σημαίνει αυτό) και ότι θα γίνει μάλλον στις 31 του μηνός σε καμια 10αρια μέρες δηλαδή. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό, έτσι είναι ή με δουλεύουν; Με τους νέους κανόνες, μπορώ να υπαναχωρήσω του συμβολαίου μου; Μήπως το κάνουν για να μου φαν καμια προθεσμία για να μη μπορώ μετά να το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 www.eett.gr για όλες τις απορίες που αφορούν διαδικασίες, υπαναχωρήσεις, υποχρεώσεις κτλ. Το νομικό πλαίσιο είναι αυστηρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Tο οτι ηρθε το μοντεμ δε σημαινει αυτοματα πως σου ενεργοποιησαν την συνδεση vdsl. Προς το παρον συνδεεσαι με την κλασσικη adsl που ειχες μεχρι να γινουν οι σχετικες ενεργειες. Αν θεωρεις πως αλλα σου ειπαν και αλλα σου εκαναν μπορεις να πας σε ενα καταστημα για υπαναχωρηση, ομως δε νομιζω πως δεν θα τιμησουν αυτο που σου λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Απλά θα περιμένεις. Συνήθως η ενεργοποίηση θέλει μια εβδομάδα (το λιγότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στη πρώτη σελίδα του υπο-forum για τις adsl/vdsl συνδέσεις, βλέπω πως η wind έχει την τιμητική της. Οπότε υπομονή με την υποστηριξη της και τις υπηρεσίες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Θα περιμένω και θα ενημερώσω στο τέλος του μήνα τι έγινε ... Άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 ποσο τυχεροι ειστε που εχετε vdsl τυπαδες εστω και αν περιμενετε λιγο παραπανω...στο νησι μου 2μηνες σκαβουνε και ξαφνικα το εργο σταματησε μια εβδομαδα τωρα γιατι δεν ξερουν ποτε θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ο εργατης που χρησιμοποιει το οχημα που κοβει τον δρομο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ υστερ= η υπολοιπη ομαδα-συνεργειο ειναι εδω και τα πινουνε μεχρι να δεησει να ερθει ο δολιος... ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Όπως σου είπαν, περιμένεις. Η ενεργοποίηση παίρνει αρκετές ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Wind Fiber 100+ Download: 124.31MBps - Upload: 32.99 Mbps Απο το https://www.speedtest.net/ Ping: 10ms Download: 94.20 Mbps - Upload 9.31 Mbps ...Αλλού βγάζει λίγο παραπάνω. 99 κλπ. Στο Steam καταβάζει με 11.6 - 11.8 Mbps. Youtube: Στριμάρει 4Κ αλλα και 8Κ με HDR στο χαλαρό όμως...χαζεύω!!! Netflix: Τα ίδια. 4Κ και HDR στα τέρματα. Torrent θελει να ρυθμίσω το modem πρώτα, αλλα δε με ενδιαφέρει και πολύ. Πάω να αγοράσω και apple 4K tv !!!! ΜΠΡΑΒΟ WIND!!!!!!!!! Το κακό, είναι ότι περιμένω και τον τεχνικό να ρθει απο δω, εχουμε ραντεβού. Λες να δει ότι κλείδωσε παραπάνω και να μου το μειώσει!!! Απαπα..δεν του ανοίγω! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από thanosAIAS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost1978 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 μπραβο ρε φιλε,,,,,μαχιαρια στην καρδιά σε ολους εμάς που περιμένουμε το Fiber σαν τη Λαμπρη!! να εχεις τη super duper TV και να βλεπεις NETFLIX με το ζορι HD... α ρε καταντια... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Και εμένα στα ίδια περίπου με εσένα κλειδώνει αλλά το limit είναι στο προφίλ οπότε δεν πάει πάνω απο 100/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgito1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 12:40 ΜΜ, thanosAIAS είπε Σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Wind Fiber 100+ Download: 124.31MBps - Upload: 32.99 Mbps Απο το https://www.speedtest.net/ Ping: 10ms Download: 94.20 Mbps - Upload 9.31 Mbps ...Αλλού βγάζει λίγο παραπάνω. 99 κλπ. Στο Steam καταβάζει με 11.6 - 11.8 Mbps. Youtube: Στριμάρει 4Κ αλλα και 8Κ με HDR στο χαλαρό όμως...χαζεύω!!! Netflix: Τα ίδια. 4Κ και HDR στα τέρματα. Torrent θελει να ρυθμίσω το modem πρώτα, αλλα δε με ενδιαφέρει και πολύ. Πάω να αγοράσω και apple 4K tv !!!! ΜΠΡΑΒΟ WIND!!!!!!!!! Το κακό, είναι ότι περιμένω και τον τεχνικό να ρθει απο δω, εχουμε ραντεβού. Λες να δει ότι κλείδωσε παραπάνω και να μου το μειώσει!!! Απαπα..δεν του ανοίγω! οχι μην φοβου ... και εγψ wind εχω fiber 100 απο νοεμβριο σταθερη και πιανω ολη την ταχυτητα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtracker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 πόσο πληρώνεται για την wind 100ρα?? υπάρχει καμια προσφορά ή βαση κατάλογου στα 42?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 γεια σας παιδες σημερα ενεργοποιηθηκα σε 100 για ριξτε μια ματια ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, postfire είπε γεια σας παιδες σημερα ενεργοποιηθηκα σε 100 για ριξτε μια ματια ειμαι οκ? Χάλι μαύρο. Λογικά, δικαιούσαι αποζημίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα