Προς το περιεχόμενο

Mi mix 2 6/128 243,99 eglobalcentral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα....θα προτιμούσα το Nokia 8 .

Στο Mix 2 θα "κερδίσεις" σε μπαταρία και στα 6gb που έχει.

Αλλά πίστεψέ με τα 4gb του Nokia θα σου φανούν σαν 6.

Επίσης το Nokia έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης,θύρα ακουστικών, επέκταση sd,gorilla 5,pure android,ποιο μαζεμένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Πλέον και στο skroutz το βρίσκεις 285 το 6/64, δεν ξέρω πόσο σου λείπουν αυτά τα 40 ευρώ βέβαια...

Το 128 έχει στο link

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Κοίτα....θα προτιμούσα το Nokia 8 .

Στο Mix 2 θα "κερδίσεις" σε μπαταρία και στα 6gb που έχει.

Αλλά πίστεψέ με τα 4gb του Nokia θα σου φανούν σαν 6.

Επίσης το Nokia έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης,θύρα ακουστικών, επέκταση sd,gorilla 5,pure android,ποιο μαζεμένο.

Το nokia 8 το εχει η γυναικα μου και δεν ενθουσιαστηκα γενικοτερα..βεβαια για την τιμη που το πηρα  (199) ειναι super..

Επεξ/σία από elias.kaz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Το nokia 8 το εχει η γυναικα μου και δεν ενθουσιαστηκα γενικοτερα..βεβαια για την τιμη που το πηρα  (199) ειναι super..

Στο είπα γιατί είναι στα επίπεδα του Mi mix 2 με τα προαναφερόμενα και μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα με εγγύηση.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Στο είπα γιατί είναι στα επίπεδα του Mi mix 2 με τα προαναφερόμενα και μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα με εγγύηση.

εσυ ποια συσκευη εχεις εαν επιτρεπεται? Ποια η αποψη σου για το poco που κανει ενα 10αρικο πανω?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

εσυ ποια συσκευη εχεις εαν επιτρεπεται? Ποια η αποψη σου για το poco που κανει ενα 10αρικο πανω?

το poco μια χαρα συσκευη ειναι αλλα αν θες να κερδισεις σε επεξεργαστη  καμερα και χωρο θα σ ελεγα να δεις αυτο εδω

https://www.skroutz.gr/s/14397177/Sony-Xperia-XA2-32GB.html#reviews

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, life is music είπε

το poco μια χαρα συσκευη ειναι αλλα αν θες να κερδισεις σε επεξεργαστη  καμερα και χωρο θα σ ελεγα να δεις αυτο εδω

https://www.skroutz.gr/s/14397177/Sony-Xperia-XA2-32GB.html#reviews

καλα δεν παιζει να πεσω στα 3gb ram εν ετη 2019..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

καλα δεν παιζει να πεσω στα 3gb ram εν ετη 2019..

αλλιως  εδω εισαι https://www.skroutz.gr/s/13621211/Samsung-Galaxy-A8-2018-Dual-32GB.html

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, elias.kaz είπε

Εγώ έχω 1+6 και δύο Xiaomi(γυναίκα/μικρός).

Πιστεύω το Poco F1 είναι καλύτερο από το Mi mix 2.

Αν του βάλεις και την Gcam είναι ακόμη καλύτερο στην κάμερα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εγώ έχω 1+6 και δύο Xiaomi(γυναίκα/μικρός).

Πιστεύω το Poco F1 είναι καλύτερο από το Mi mix 2.

Αν του βάλεις και την Gcam είναι ακόμη καλύτερο στην κάμερα.

Ασε το op6 περιμενω μπας και πεσει αλλα τιποτα...Ειχα την ευκαιρια προ blackfriday να το παρω στα 307 και την αφησα και το μετανιωνω...τωρα παιζει 350... Το poco σε specs ειναι φοβερο και εχει και 4000mah μπαταρια, αλλα με απασχολει λιγο η ποιοτητ; κατασκευης και η οθονη για την οποια δεν ακουω τα καλυτερα..αλλα και το mix 2 να παρω θα βαλω θηκη ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.

Για την οθόνη του Poco το γνωρίζω αλλά είναι να σου τύχη παρτίδα από τις πρώτες,που θέλω να πιστεύω ότι πλέον δεν υπάρχουν.

Όπως σε όλα τα κινητά οι πρώτες παρτίδες υπάρχουν προβλήματα και έτσι στις επόμενες τα διορθώνουν.

Γι'αυτό λέμε καλύτερα να περνούμε κάποιο κινητό που έχει κυκλοφορήσει κάποιο χρονικό διάστημα.

Για την ποιότητα κατασκευής ξέρω ότι βγήκε δεύτερο στην ανθεκτικότητα μετά το Nokia 7 plus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...