REDMAN-X Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) πολυ ευκολο φιλε μου βρες ενα πιν απο αλλον επεξεργαστη π.χ g6600 h fx η athlon 64 δες στο πιες τρυπες ειναι ,παρε ενα νυχοκοπτη μετρησε το υψος και κοφτο , το νεο αφαιρουμενο πιν η τα πινακια θα τα ξυλωσεις απο βασει εκει που εχει την κοληση να παρεις μαζι και την φουσκα του κοληματος....θα χρειαστεις ενα μεγεθηντικο ενα κατσαβυδι στραβο το οποιο το θες για την μεταφορα για τα πιν με ηλεκτροστατιστικα για να τα βαλεις στο σοκετ ευκολα να μην σε κουραση προσοχη ομως κατα την τοποθετηση το πιν να ειναι με την φουσκα του κοληματος απο την φορα που κουμπωνει ο επεξεργαστεις μην βαλεις τιποτε αλλο εκτος απο πιν......κουμπωσε τον επεξεργατη και τελος........το εχω κανει απειρες φορες και το εκανα και με ryzen....απλα θελει υπομονοι μην κανεις γρηγορες κινησεις το εχω κανει και σε fx !Αν εισαι Αθηνα μπορω να ερθω να στο φτιαξω δωρεαν.....αντε να κερασεις εναν φρεντο εσπρεσο πολυ γλυκο! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από REDMAN-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα