Stamer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς καταστήματα τα οποία τείνουν να έχουν στην έκθεση αρκετά ανοιγμένα κουτιά pc? Κάνω μία έρευνα αγοράς, συγκεκριμένα για thermaltake και θα ήθελα αν γίνεται να δω από κοντά κάποια. Καλύτερη επιλογή (όσο γίνεται) θα ήταν Στουρνάρη? Έχω κάτι χρόνια να πάω 😜
Stamer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Απ'οτι βλέπω στο site, δεν πουλάει καν thermaltake. Γενικά το Πλαίσιο παίζει με πολύ λίγα brands στο hardware. Πάντως σε ευχαριστώ για την πρότασή σου
benign Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Stamer είπε Απ'οτι βλέπω στο site, δεν πουλάει καν thermaltake. Γενικά το Πλαίσιο παίζει με πολύ λίγα brands στο hardware. Πάντως σε ευχαριστώ για την πρότασή σου Η Thermaltake δεν διακρινεται για καλα κουτια για αυτο και ελαχιστοι εδω μεσα εχουν thermaltake.
Stamer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, benign είπε Η Thermaltake δεν διακρινεται για καλα κουτια για αυτο και ελαχιστοι εδω μεσα εχουν thermaltake. Επειδή έχω αλλάξει 2 thermaltake (τώρα είμαι με ενα full tower) έχω εντελώς διαφορετική άποψη Εντελώς όμως! Ακόμα και ένα nzxt ακριβό που είχα παλιά... άσε καλύτερα. Για να μην πιάσω τίποτα sharkoon και λοιπά... Τες πα, αυτό είναι άλλη συζήτηση προφανώς Αφήνω όμως ενα ενδεχόμενο ανοιχτό για τα φθηνά thermaltake, δεν έχω καθόλου άποψη σε αυτα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Stamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα