UltimaGriever Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά, ψάχνω για λύση όλα σε ένα και εξηγούμαι. Εχω ένα μεγάλο γραφείο( βαθος 80cm) και ψάχνω για οθόνη υπολογιστή. Θέλω όμως στον ίδιο χώρο να μπορώ να βλέπω και καμιά ταινία και να μπορώ να παίζω και στο xbox one. Ετσι μου πέρασε από το μυαλό η αγορά μικρής (λέμε τώρα) 4κ τηλεόρασης και συγκέκριμένα της παρακάτω που βγαίνει 400 ευρώ με τα yellows. Αυτό που με προβληματίζει είναι η χρήση σαν monitor και αν θα στραβωθώ τόσο κοντά. Ετσι όπως το υπολόγισα στις 43 ίντσες το 4κ έχει λίγο καλύτερο ppi από το FullHD στις 24 (σωστά?). Τι λέτε, έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue43nu7402uxxh-1212333.html
3DJIN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 κατι τετοιο θα κανω κι εγω στο μελλον,αλλα με οθονη και οχι τηλεοραση 80π ειναι κι εμενα το γραφειο και η 32" που εχω μου φαινεται παρα πολυ μικρη προχωρα και δωσε εντυπωσεις απο τη μεταβαση
ZauZ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση δεν θα σου κάνει κατά 90% για δουλειά γραφείου. Κακή απόδοση των χρωμάτων και input lag. Αν θες να δουλεύεις στην native 4K ανάλυση χωρίς μεγέθυνση πρέπει να πας σε 40-42 άρα οθόνη. Όχι τηλεόραση. Οι διαφορές είναι χαοτικές. Προσωπικά έχω αυτήν : https://www.skroutz.gr/s/11984225/LG-43UD79-B.html Στα λεφτά σου : https://www.skroutz.gr/s/9161793/Philips-BDM4350UC.html Ενδιάμεση κατάσταση : https://www.skroutz.gr/s/12875131/Viewsonic-VX4380-4K.html Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από ZauZ
gmenex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Να ξέρεις ότι η χρήση ΤV για γραφείο θα χαλάσει το Panel της πάρα πολύ γρήγορα όπως σε μένα( ¨Έμεινε πολύ γρήγορα όλη η γραμμή της έναρξης σαν αποτύπωμα καθώς και το Logo του FB) .Γενικά ανάλογα την απόσταση που θα έχεις δεν είναι κακή ιδέα(εμένα με βόλεψε) αλλά ναι οι διαφορές με Monitor είναι πολλές και μεγάλες. Ευτυχώς βρήκαν κάποιο άλλο ελάττωμα (το οποίο εγώ δεν είχα εντοπίσει) και αλλάξανε όλο το Panel όσο είχα εγγύηση. Τσέκαρε σαν εμένα μήπως σε βολέψει κάποια 2Κ 32 Monitor σαν απόσταση.
a_argos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Το κάνω τα τελευταία 2 χρόνια, με μια 40αρα Samsung 4K, στα 60Ηz, καλιμπραρισμένη χρωματικά με ΕyeOne της X-Rite. Κανένα πρόβλημα σε εφαρμογές Adobe και browsing, ούτε για το πάνελ, ούτε για τα μάτια μου. Για παιχνίδια δεν ξέρω...
gmenex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Για παιχνίδια δεν θα έχει πρόβλημα αφού παίζει με κονσόλα όπως και για τις ταινίες (αν και η τηλεόραση θα έχει σύστημα να βλέπει ανεξάρτητα από τον υπολογιστή λόγω smart)
giwrgosb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα εγω προς το παρον με το pc1 που εχω στο σαλονι το εχω συνδεσει σε μια samsung 49'' 4k καρτα γραφικων msi gtx 1070 gaming προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα απλα το θεμα μου ειναι κατα ποσο αξιοπιειται η συγκεκριμενη καρτα ε τετοια οθονη.Σνηθως παιζω ασσασιν κριντ προ η φιφα.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι σε αναλυση 1440 σε φουλ γραφικα εχω μαξιμουμ 58 fps.Εχω κι ενα δευτερο pc το οποιο ειναι σε γραφειο με καρτα γραφικων gtx 660 msi εχω ομως 2 μονιτορ τα οποια ειναι πολυ παλια και επισης μια samsung 32'' fhd με hdmi.Ο ενδοιασμος μου οπως διαβαζω ειναι βαζω την συγκεκριμενη 32 πανω σε γραφειο η αξιζει να πρω ενα πιο καλο μονιτρο απο αυτα που εχω ??
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 1:53 ΜΜ, gmenex είπε Να ξέρεις ότι η χρήση ΤV για γραφείο θα χαλάσει το Panel της πάρα πολύ γρήγορα όπως σε μένα( ¨Έμεινε πολύ γρήγορα όλη η γραμμή της έναρξης σαν αποτύπωμα καθώς και το Logo του FB) .Γενικά ανάλογα την απόσταση που θα έχεις δεν είναι κακή ιδέα(εμένα με βόλεψε) αλλά ναι οι διαφορές με Monitor είναι πολλές και μεγάλες. Ευτυχώς βρήκαν κάποιο άλλο ελάττωμα (το οποίο εγώ δεν είχα εντοπίσει) και αλλάξανε όλο το Panel όσο είχα εγγύηση. Τσέκαρε σαν εμένα μήπως σε βολέψει κάποια 2Κ 32 Monitor σαν απόσταση. OLED έχεις; το φαινόμενο που λες είναι το burn in και μόνο σε oled υπάρχει 1
giwrgosb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για την δικια μου ρωτας??τελικα αξιζει η 32 τηλεοραση σε γραφειο η λετε να αγορασω κποιο μονιτορ?η μια οθονη εχει αρχισει και καιει pixels η οποια ηταν μεχρι αναλυση 1440χ900 και η αλλη 1366χ768 η πρωτη με τα καμμενα pixels της ειχα συνδεσει ανταπτορα hdmi to d-sub vga αν το λεω σωστα η αλλη δεν το υποστηριζει τι προτεινετε? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από giwrgosb
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/2/2019 στις 10:47 ΠΜ, giwrgosb είπε Για την δικια μου ρωτας??τελικα αξιζει η 32 τηλεοραση σε γραφειο η λετε να αγορασω κποιο μονιτορ?η μια οθονη εχει αρχισει και καιει pixels η οποια ηταν μεχρι αναλυση 1440χ900 και η αλλη 1366χ768 η πρωτη με τα καμμενα pixels της ειχα συνδεσει ανταπτορα hdmi to d-sub vga αν το λεω σωστα η αλλη δεν το υποστηριζει τι προτεινετε? Φίλε μου και οι δύο ειναι π.χ
giwrgosb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ξερω αυτη την στιγμη το κατι λαυτερο που μπορω να βαλω ειναι μια 32 samsung η οποια πρεπει να ειναι fhd και την εχω και καθεται αλλιως κοιταζω και αυτη αλλα για αργτερα https://www.skroutz.gr/s/15390837/Samsung-UJ590.html Η συγκεκριμενη οθονη θα οποια κι αν ειναι αυτη θα μπει για το 2 pc το οποιο ειναι για ηχογραφηση αλλα και gaming την ελευθερη ωρα για ξεκουραση Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από giwrgosb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα