venturaj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στους φιλους μου στο insomnia. Ειχα ξανακανει παλαιοτερα post για αγορα μεταχερισμενου αυτοκινητου αλλα τωρα ηρθε η ωρα που το καιγομαι. Εχω να διαθεσω μεχρι 3500 ευρω και εαν γινεται και λιγο λιγοτερο. Δεν με παιρνει με τιποτα παραπανω. Ψαχνω καθε μερα στο car αλλα δεν μπορω να βρω κατι που να κανει για την δουλεια μου και να μου αρεσει κιολας. Ξερω δεν γινεται και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη. Βρηκα fiat grande punto 2007 με το μπλε σημα πετρελαιο 1300 90αλογα 6ταχυτο στα χρηματα μου απο μαντρα στην περιοχη μου. και δεν εχει 1 μονο εχει αρκετα. αν και ειναι εισαγωγης απο βουλγαρια αυτα. Το αμαξι το χρειαζομαι για να κανω 3 φορες την εβδομαδα περιπου 300χλμ καθε φορα. Δηλαδη θα χτυπαει κανα 1000αρι χλμ ανα εβδομαδα εκτος θεσσαλονικη αθηνα οποτε κοιταω σε πετρελαιο και σε euro 4 νομιζω δεν θα εχω θεμα. Θελω να ειναι οικονομικο γενικα και στο καυσιμο. Εχω ηδη ενα 1000αρακι και κοιτουσα για 1300 τουλαχιστον. Εσεις τι θα προτεινατε σε αυτα τα χρηματα;; Το φιατ ειναι πανεμορφο και μου αρεσει αλλα ακουω πολλα προβληματα με το τιμονι (city) που δεν ξερω εαν ειναι επιφοβο και διαφορα αλλα οχι τοσο μεγαλης σημασιας. Σας ευχαριστω πολυ! Δεκτές όλες οι γνώμες και οι προτάσεις!!!! Υ.Γ. Τα περισσότερα χιλιόμετρα θα γίνουν στην εθνική ενώ όσα γίνονται στην πόλη θα έχουν ανηφόρες για αυτό προτιμάω κάτι σε 1300αρη. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από venturaj
venturaj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Καλησπερα και καλη βραδια Καλησπερα φιλε μου. Δημοσιευσα το ποστ καταλαθος χωρις να γραψω τιποτα χαχα😂
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Καλησπερα και καλη βραδια Αυτο για τον φιλο μου τον ntinara https://www.car.gr/17859775-nissan-micra
adsl2+ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, venturaj είπε Καλησπερα στους φιλους μου στο insomnia. Ειχα ξανακανει παλαιοτερα post για αγορα μεταχερισμενου αυτοκινητου αλλα τωρα ηρθε η ωρα που το καιγομαι. Εχω να διαθεσω μεχρι 3500 ευρω και εαν γινεται και λιγο λιγοτερο. Δεν με παιρνει με τιποτα παραπανω. Ψαχνω καθε μερα στο car αλλα δεν μπορω να βρω κατι που να κανει για την δουλεια μου και να μου αρεσει κιολας. Ξερω δεν γινεται και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη. Βρηκα fiat grande punto 2007 με το μπλε σημα πετρελαιο 1300 90αλογα 6ταχυτο στα χρηματα μου απο μαντρα στην περιοχη μου. και δεν εχει 1 μονο εχει αρκετα. αν και ειναι εισαγωγης απο βουλγαρια αυτα. Το αμαξι το χρειαζομαι για να κανω 3 φορες την εβδομαδα περιπου 300χλμ καθε φορα. Δηλαδη θα χτυπαει κανα 1000αρι χλμ ανα εβδομαδα εκτος θεσσαλονικη αθηνα οποτε κοιταω σε πετρελαιο και σε euro 4 νομιζω δεν θα εχω θεμα. Θελω να ειναι οικονομικο γενικα και στο καυσιμο. Εχω ηδη ενα 1000αρακι και κοιτουσα για 1300 τουλαχιστον. Εσεις τι θα προτεινατε σε αυτα τα χρηματα;; Το φιατ ειναι πανεμορφο και μου αρεσει αλλα ακουω πολλα προβληματα με το τιμονι (city) που δεν ξερω εαν ειναι επιφοβο και διαφορα αλλα οχι τοσο μεγαλης σημασιας. Σας ευχαριστω πολυ! Δεκτές όλες οι γνώμες και οι προτάσεις!!!! Υ.Γ. Τα περισσότερα χιλιόμετρα θα γίνουν στην εθνική ενώ όσα γίνονται στην πόλη θα έχουν ανηφόρες για αυτό προτιμάω κάτι σε 1300αρη. Πρώτα να ενημερωθείς για το τι επιτρέπεται να κυκλοφορούν νόμιμα στην Θεσσαλονικη και Αθήνα και μετά να αγοράσεις πετρελαιοκίνητο : Έτσι σύμφωνα με το νόμο 4030/2011 και το άρθρο 50, ταξινομούνται αυτοκίνητα με πετρελαιοκινητήρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ επιτρέπεται παράλληλα και η μετακίνηση αυτών των αυτοκινήτων στις δύο πόλεις. Η μόνη προϋπόθεση που τίθεται είναι να διαθέτει κινητήρα προδιαγραφών ρύπων Euro 5, 6. Αυτό σημαίνει πως αυτοκίνητα Euro 4 ή παλαιότερη τεχνολογίας απαγορεύεται να κυκλοφορούν στις δύο αυτές πόλεις. Έτσι όσα αυτοκίνητα έχουν πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2009 και πίσω δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν.
venturaj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, adsl2+ είπε Πρώτα να ενημερωθείς για το τι επιτρέπεται να κυκλοφορούν νόμιμα στην Θεσσαλονικη και Αθήνα και μετά να αγοράσεις πετρελαιοκίνητο : Έτσι σύμφωνα με το νόμο 4030/2011 και το άρθρο 50, ταξινομούνται αυτοκίνητα με πετρελαιοκινητήρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ επιτρέπεται παράλληλα και η μετακίνηση αυτών των αυτοκινήτων στις δύο πόλεις. Η μόνη προϋπόθεση που τίθεται είναι να διαθέτει κινητήρα προδιαγραφών ρύπων Euro 5, 6. Αυτό σημαίνει πως αυτοκίνητα Euro 4 ή παλαιότερη τεχνολογίας απαγορεύεται να κυκλοφορούν στις δύο αυτές πόλεις. Έτσι όσα αυτοκίνητα έχουν πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2009 και πίσω δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν. Καλημέρα φίλε μου. Είμαι εκτός των δυο πόλεων για αυτό είπα δεν έχω θέμα με euro 4. Το ταξίδι μου δεν περιλαμβάνει Θεσσαλονίκη Αθήνα. Περιλαμβάνει Βέροια - καστορια. Ευχαροστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα