Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .καταρχην σαν νεος στο φορουμ θα ηθελα την αμεση βοηθεια σας γιατο προβλημα μου.εδω και αρκετα χρονια 6 στο συνολο συνδεω την σμαρτ τβ με τον υπολογιστη μεσω καλωδιου  hdmi 10 μετρων.δεν ειχα ποτε προβλημα μεχριπριν 3 ημερες οπου αντιμετωπιζω συχνες και συναμα εκνευριστικες διακοπες εικονας (μονο στην τηλεοραση) και οχι στο pc .οταν το κανει και ειδικα στην αρχη που βαζω ταινια συνεχιζονται οι διακοπες με μεγαλυτερη συχνοτητα μετα με μικροτερη εως καθολου συχνοτητα και αντε παλι απο την αρχη.κουναω το καλωδιο της θυρας του pc αλλα δεν διακοπτεται η οθονη,δοκιμαζω την δευτερη θυρα της τβ αλλα συνεχιζονται οι διακοπες .γνωμη μου το προβλημα ειναι η στην θυρα του pc η στο καλωδιο.εσεις τι μου προτεινεται να δοκιμασω θελω αμεσα την βοηθεια σας ευχαριστω

Δημοσ.

Οπως το περιγραφεις μαλλον ειναι το καλωδιο , και η αποσταση δεν βοηθαει , 10 μετρα ειναι πολλα , θες πολυ καλο καλωδιο που ειναι συναμα και ακριβο

Δημοσ.

Δες αν έχεις κανένα κινητό τηλέφωνο κοντά (σε εμένα οταν το κινητό ειναι κοντά στο καλώδιο μου κάνει παρεμβολές και έχω διακοπές...)  Μετά, οπως αναφέρει ο jimmyl πας σε καλό καλώδιο.

Δημοσ.

ΠΟΙΑ TV  ?μοντελο κτλπ ρυθμισεις πηγων εισοδου ετικετα εισαγωγης φασμα hdmi πληρες κτλπ

τι υπολογιστης καρτα γραφικων  drivers και ρυμθισεις αναλυση pixel format bit color κτλπ 

ποιο καλωδιο ;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετα απο 2 μηνες σχεδον παιδια δεν δειχνει τιποτα η τηλεοραση οταν την συνδεο με το πσ .αλλαξα καλωδιο hdmi αλλα τιποτα πιστευω οτι ειναι η θυρα πισω στον πυργο. ξερει κανεις να μου πει ποσο κοστιζει η αλλαγη της ,γιατι απ οτι ξερω ειναι φιξ με την καρτα γραφικων καλα το λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...