IceMC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Κατ'αρχήν σόρρυ, αλλά με τα τεχνικά θέματα έχω μεσάνυχτα...οπότε θα το περιγράψω όσο πιο απλά μπορώ. Έχω ένα Huawei...τώρα μοντέλο δε ξέρω γιατί μου το έχουν δωρίσει, και ούτε καν το έχω ψάξει τι μοντέλο είναι. Αλλά είναι ένα άσπρο που έχει πολύς κόσμος. Καλά μέχρι εδώ...σήμερα όσο ήμουν έξω σε κάποια φάση μπλόκαρε το κινητό μου, και ο βλάκας πήγα και ξεκόλησα το σφραγισμένο καπάκι για να βγάλω την μπαταρία και μετά να τη ξαναβάλω για να ξεμπλοκάρει. Χαζομάρα μου μεγάλη, γιατί άμα περίμενα λίγο, θα μπορούσα απλώς να το κλείσω και να το ξανανοίξω. Προσπάθησα να συνδέσω το USB με το Powerbank...τίποτα. ΟΚ λέω, μάλλον τα έφτυσε το καλώδιο, αφού ήταν ήδη ψιλοχαλασμένο. Γυρίζω σπίτι να το βάλω στο φορτιστή...τίποτα. Δοκιμάζω και το δεύτερο φορτιστή...τίποτα. Ε λέω, μάλλον την έκανα την πατάτα μου με το να το ανοίξω, κάτι πείραξα και το αχρήστεψα. Σίγουρα δε φταίνε οι φορτιστές, γιατί τους δοκίμασα και αλλού. Πολύ φοβάμαι ότι θέλει service...αλλά άμα γίνετε να το φτιάξω μόνος μου, πείτε μου και θα προσπαθήσω για να αποφύγω το service, μιας και θέλει και χρόνο και λεφτά.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Προφανώς ήταν φιξ η μπαταρία και κόπηκε κάποια καλωδιοταινία. Δεν αποφεύγεις το Service μιας και από ότι βλέπω δεν το κατέχεις....
IceMC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Για να γίνω πιο συγκεκριμένος...το USB και ο φορτιστής, μπαίνουν στην υποδοχή, αλλά το κινητό δεν τα αναγνωρίζει.
saruman123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 "και ο βλάκας πήγα και ξεκόλησα το σφραγισμένο καπάκι για να βγάλω την μπαταρία και μετά να τη ξαναβάλω για να ξεμπλοκάρει." Αυτό έγραψες πιο πάνω και σου απάντησα. Αν έχει κοπεί η ταινία θέλει service. Αφού δεν το κατέχεις τη συζητάμε τώρα. Το να μπορεί να μπαίνει το usb στην υποδοχή είναι άλλο θέμα. Ότι και να έχεις κάνει τώρα θα πρέπει να αναγκαστείς να το πας να το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα