Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει στα τελευταια foldables.

Ασε που κραταει τον σχεδιασμο του RAZR που ηταν κινηταρα.

Το θεωρω εξιαρετικο.

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Η τιμη ειναι σχετικη.

(Το εχω ακομα το v3 σαν κειμήλιο) 

Στείλε ένα μαιλ ίσως σου το κάνουν δωρεάν upgrade 😂😂😂😂

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Spiraulos είπε

Αντε ολοι σουπα τωρα με τα αναδιπλουμενα, εμαθε και η moto/lenovo ποια στο καλο ειναι δεν ξερω πλεον και εβγαλε foldable.

Μιλησε και ο πρωην κατοχος Ρ2. Που παρακαλουσε να βγει Ρ3. Που και καλα δεν ξερει πως λενε τη μαρκα...

Foldable το RAZR μια ζωη ηταν... (Being able to fold (= bend untill ends meet without gap/void between surfaces))

Απλα στη μια πλευρα του ειχε κουμπια και στην αλλη οθονη, οπως τα περισσοτερα της εποχης.

Ειναι ενα κινητο που ισως και να το επαιρνα ακομα και αν φορουσε mediatek (που δεν προκειται να κανει τετοιο λαθος η moto( οχι σε αυτο το κινητο τουλαχιστον))

Ειναι τοσο ομορφο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραίο σχέδιο , λανθασμένη υλοποίηση για μένα. Ποίο είναι το νόημα να έχεις ένα αναδιπλούμενο κινητό και η οθόνη, στην πλήρη ανάπτυξη της, να έχει διαστάσεις σημερινού έξυπνου κινητού χωρίς αναδιπλούμενη. Υποτίθεται πως η αναδίπλωση αναφέρεται σε συσκευές που ξεδιπλώνουν στα πλάγια για να φτιάξουν μία οθόνη τύπου τάμπλετ, αυτό εδώ ξεδιπλώνεται για να γίνει τηλεχειριστήριο. 

Εκτός και αν η εταιρεία ήθελε απλώς να μαζέψει τις διαστάσεις των σημερινών τηλεφώνων και να ξεδιπλώνονται σε κανονικά τηλέφωνα που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια χωρίς να τρώει ολόκληρη την τσέπη σου.

Επεξ/σία από gdriver
  • Like 3
Δημοσ.

Το μόνο που πραγματικά θα αξίζει στα κινητά είναι όταν με το καλό γίνουν Desktop Replacement (καλώδιο σε οθόνη και να δουλεύεις με keyboard mouse). Από εκεί και πέρα foldable ξε-foldable, λεφτά να έχεις να πετάς....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zus είπε

Αν ήταν Apple τα 1500$ όχι απλά θα ήταν πολλά αλλά θα είχε ξεκινήσει επανάσταση εδώ μέσα :devil:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

tenor.gif

επειδή ακόμα όλα είναι θεωρητικά....η Apple, σύμφωνα με την τωρινή τιμολογιακή πολιτική της, αν έβγαζε τέτοιο εργαλείο, δεν θα ζητάγε 3000€ με 4000€???

.... και δεν θα τα πούλαγε σα σοκοφρέτες???

τι? όχι?

Δημοσ.

10 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Ούτε εγώ τα δίνω, το μέγιστο 500€ για κινητό. Τι διάολο αμάξι θα αγοράσω να δώσω 1500€ ?

Ναι ενώ τα 500 είναι... Μέχρι τα 200 - 250 υπάρχουν αξιόλογα κινητά  πχ Xiaomi Mi A2

9 ώρες πριν, tsakvas είπε

εγω δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να εχω ενα αναδιπλουμενο κινητο?

Ήταν ακριβώς από πάνω σου η απάντηση και ρωτάς το γιατί ; 🤔

7 ώρες πριν, oldnew είπε

Αμα βγάλει αυτο η motorola, εγω θα γίνω αστροναύτης.. Καθαρά σχέδιο για το μελλον κάποτε, ..... Βλέπετε κάπου πρέπει να μπει και η μπαταρία που για 7 ίντσες κινητο και 2 οθόνες, επιβαλεται να ειναι τουλάχιστον 4000.

Πήγαινε μια βόλτα απ την CES. Οι αναδιπλούμενες οθόνες υπάρχουν και έχουν παρουσιαστεί εδώ και καιρό. Λόγο τελειοποίησης αλλά και ότι το παλιό πουλάει ακόμη δεν υπάρχει ανάγκη να βγει στην αγορά.Επίσης το android δεν θα έλεγα ότι είναι έτοιμο ακόμη να μπει, θα δείξει η επόμενη έκδοση αν θα.... Αν κρίνω απ την 4000 mAh του Xiaomi μου μια χαρά χωράει στο κάτω μέρος. Λογικά όμως θα μπει στο πάνω μιας και κάτω έχει τις κάμερες. Λες όμως να του βάλουν 2 :P ? Όπως και να χει σε ένα τόσο μεγάλο κινητό , χώροι υπάρχουν.

7 ώρες πριν, palawiaris είπε

Είμαι περίεργος όταν η Apple ανακαλύψει τα κινητά με αναδιπλούμενες οθόνες πόσο θα τα πουλάει;

Θα αναστηθεί ο Jobs και θα πει:
Ποιος χρειάζεται την πένα;
Ποιος χρειάζεται αναδιπλούμενη οθόνη;

38 λεπτά πριν, katisjimmis είπε

Το μόνο που πραγματικά θα αξίζει στα κινητά είναι όταν με το καλό γίνουν Desktop Replacement (καλώδιο σε οθόνη και να δουλεύεις με keyboard mouse). Από εκεί και πέρα foldable ξε-foldable, λεφτά να έχεις να πετάς....

Συμφωνώ. Τα πληρώνεις λες και είναι  workstation τσέπης και δεν μπορείς να κάνει μια καθημερινή εργασία όπως photoshop, web development κ.α. Μέχρι και ο snapdragon 845 όσο δυνατός και ναι το πολύ να παίξει κάνα game επιπέδου <2010 και μετά να τον χρησιμοποιήσεις για να σκρολάρεις στο facebook.

6 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Εγω θα παρω μονο οταν βγει το μοντελο που οταν ανοιγει θα φτανει στης 10.1😎

Όταν δούμε κάτι τέτοιο ίσως:

Spoiler

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manolis940 είπε

Ναι ενώ τα 500 είναι... Μέχρι τα 200 - 250 υπάρχουν αξιόλογα κινητά  πχ Xiaomi Mi A2

Πήγαινε μια βόλτα απ την CES. Οι αναδιπλούμενες οθόνες υπάρχουν και έχουν παρουσιαστεί εδώ και καιρό. Λόγο τελειοποίησης αλλά και ότι το παλιό πουλάει ακόμη δεν υπάρχει ανάγκη να βγει στην αγορά.Επίσης το android δεν θα έλεγα ότι είναι έτοιμο ακόμη να μπει, θα δείξει η επόμενη έκδοση αν θα.... Αν κρίνω απ την 4000 mAh του Xiaomi μου μια χαρά χωράει στο κάτω μέρος. Λογικά όμως θα μπει στο πάνω μιας και κάτω έχει τις κάμερες. Λες όμως να του βάλουν 2 :P ? Όπως και να χει σε ένα τόσο μεγάλο κινητό , χώροι υπάρχουν.

Συμφωνώ. Τα πληρώνεις λες και είναι  workstation τσέπης και δεν μπορείς να κάνει μια καθημερινή εργασία όπως photoshop, web development κ.α. Μέχρι και ο snapdragon 845 όσο δυνατός και ναι το πολύ να παίξει κάνα game επιπέδου <2010 και μετά να τον χρησιμοποιήσεις για να σκρολάρεις στο facebook.

Υπάρχει όμως και κόσμος που θέλει καλή κάμερα και καλή GPU. Δεν θέλουν όλοι Xiaomi.Εγώ προσωπικά προτιμώ Galaxy Flagships.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tarif16 είπε

επειδή ακόμα όλα είναι θεωρητικά....η Apple, σύμφωνα με την τωρινή τιμολογιακή πολιτική της, αν έβγαζε τέτοιο εργαλείο, δεν θα ζητάγε 3000€ με 4000€???

.... και δεν θα τα πούλαγε σα σοκοφρέτες???

τι? όχι?

Ξέρεις πολλούς να αγοράζουν σοκοφρέτες με 3.000-4.000; 

Εδώ 1400€ χρεώνουν και τα βρήκαν σκούρα στις πωλήσεις, πιστεύει κανείς ότι αν πάνε παραπάνω θα πουλήσουν και παραπάνω;

7 ώρες πριν, palawiaris είπε

Είμαι περίεργος όταν η Apple ανακαλύψει τα κινητά με αναδιπλούμενες οθόνες πόσο θα τα πουλάει;

Δε νομίζω ότι θα πάει ποτέ προς τα εκεί και καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου. Αν ήθελε θα είχε φτάσει πρώτη εκεί, σιγά την καινοτομία του μεντεσέ...

Δημοσ.

Πέφτετε και σχολιάζετε μια υπόθεση που έγινε στο Άρθρο και την εκλαμβάνετε ως πραγματικότητα. Ποιός ειπε απο μια κατάθεση ευρεσιτεχνίας οτι καταλήγουμε σε τιμή 1500$; Ούτε καν. Το ποιό πιθανο, οπως οι περισσοτερες καταθέσεις ευρεσιτεχνίας είναι να μην πραγματοποιηθεί, απλά κατοχυρώνουν σχέδια. Ή όταν (και αν) πραγματοποιηθεί, σε 2-3 χρόνια το ποιό πιθανό είναι να κοστίζει αρκετά ποιό φθηνά...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

ναι γιατι δεν καταλαβες την ερωτηση μου. ποιος ο λογος να εχεις ενα αναδιπλουμενο κινητο .

Δημοσ.

από μικρές συσκευές πήγαμε στις τεράστιες και τώρα θα πάμε στην αναδίπλωση ώστε να ξαναγίνουν μικρές! 😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsakvas είπε

ναι γιατι δεν καταλαβες την ερωτηση μου. ποιος ο λογος να εχεις ενα αναδιπλουμενο κινητο .

Δεν κατάλαβες τι γράφει μάλλον ;) .
Δύο βασικοί:

• Πιάνει λιγότερο χώρο και μπαίνει πιο άνετα στην τσέπη σου
  • Έχεις την δυνατότητα να έχεις μια μεγάλη οθόνη σε διαστάσεις tablet όταν την χρειάζεσαι( πχ να διαβάσεις ένα κείμενο ή να δεις ένα video ) και μια μικρή όταν δεν την χρειάζεσαι( πχ όταν παίρνεις τηλέφωνο ή ρίχνεις μια ματιά σε μια ειδοποίηση που σου ήρθε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...