orgixmh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Istros είπε Ωραίες συσκευές τα RAZR και έφεραν απίστευτα εσοδα αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν και η ταφόπλακα της Motorola Δεν είχα ποτέ RAZR και γενικότερα motorola οπότε δεν έχω καμία άποψη για την motorola. θυμάμαι τον ντόρο με τα razr αλλά τότε βολευόμουν με το symbian και αργότερα με το Windows Mobile στα htc. Γενικά δεν με απασχολεί καν αν θα είναι Motorola ή αν θα είναι Xiaomi, αυτό που βλέπω είναι ότι βαρέθηκα να έχω το iPhone 5s και το SE γιατί δεν θέλω να κουβαλάω 6-7 ίντσες στην τσέπη μου, αν η μοτορόλα είναι αυτή που θα μου δώσει 6-7 η ακόμα και 10 ίντσες οθόνη που διπλώνει και γίνεται 5s τότε θα έχει το δικό μου χειροκρότημα. Φυσικά τα 1500 που γράφουν δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα αλλά αν το κάνει η μοτορόλα θα αναγκαστούν και άλλοι και αν λειτουργεί καλά τότε σε μερικά χρόνια ίσως δούμε foldable τηλέφωνα σε τιμές Xiaomi. 2
tsakvas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 εγω δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να εχω ενα αναδιπλουμενο κινητο?
Istros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, orgixmh είπε Δεν είχα ποτέ RAZR και γενικότερα motorola οπότε δεν έχω καμία άποψη για την motorola. θυμάμαι τον ντόρο με τα razr αλλά τότε βολευόμουν με το symbian και αργότερα με το Windows Mobile στα htc. Γενικά δεν με απασχολεί καν αν θα είναι Motorola ή αν θα είναι Xiaomi, αυτό που βλέπω είναι ότι βαρέθηκα να έχω το iPhone 5s και το SE γιατί δεν θέλω να κουβαλάω 6-7 ίντσες στην τσέπη μου, αν η μοτορόλα είναι αυτή που θα μου δώσει 6-7 η ακόμα και 10 ίντσες οθόνη που διπλώνει και γίνεται 5s τότε θα έχει το δικό μου χειροκρότημα. Φυσικά τα 1500 που γράφουν δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα αλλά αν το κάνει η μοτορόλα θα αναγκαστούν και άλλοι και αν λειτουργεί καλά τότε σε μερικά χρόνια ίσως δούμε foldable τηλέφωνα σε τιμές Xiaomi. Μάλλον δεν έζησες την εποχή των Razr δεν φαντάζομαι να υπήρξε κάποιος που δεν πέρασε από τα χέρια του ενα Razr.Πουλουσε τρέλα και είχε φοβερά έσοδα από τα clamshell με αποτέλεσμα να καθυστερήσει την κυκλοφορία Android συσκευών (Droid).Απο 23% το 2006 έπεσε στο 12% το 2007 και 6% το 2009.Mε τα φυσικά επακόλουθα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Istros
mozozozo1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δυνατο σχεδιο.Ιδιαιτερα compact φαινεται
orgixmh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Istros είπε Μάλλον δεν έζησες την εποχή των Razr δεν φαντάζομαι να υπήρξε κάποιος που δεν πέρασε από τα χέρια του ενα Razr.Πουλουσε τρέλα και είχε φοβερά έσοδα από τα clamshell με αποτέλεσμα να καθυστερήσει την κυκλοφορία Android συσκευών (Droid)με τα φυσικά επακόλουθα.Απο 23% το 2006 έπεσε στο 12% το 2007 και 6% το 2009. Γράφεις σε άνθρωπο που πρόλαβε philips diga 2
Istros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Παππούλης!που το θυμήθηκες αυτο?Όποτε έζησες τον πανικό με τα razr.Aς ελπίσουμε ότι θα έχει συνεχεία 1
kostafunk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Mια χαρα,,, απο του χρονου και με της ολο και πιο τρελες εφευρεσεις κανενα τηλεφωνο να μην εχει κατω απο 1500$ και απο το 2021 δυνατα στα 10.000$ ,,παμε γερα για τρυπιες τσεπες
ELMastas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δεν είν κακό όμως βγάλτε το κάνα 500άρικο μπάς και το τιμήσουμε,για εναν πολύ βασικό λόγο πλήν του οτι περιμένω για καινούριο κινητό,κάνα ενάμιση χρόνο.. λόγο του οτι μου αρέσει πως είναι πολύ 80'ς το design (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω)📱 1
Spiraulos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει στα τελευταια foldables. Ασε που κραταει τον σχεδιασμο του RAZR που ηταν κινηταρα. Το θεωρω εξιαρετικο. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Η τιμη ειναι σχετικη. (Το εχω ακομα το v3 σαν κειμήλιο) Αντε ολοι σουπα τωρα με τα αναδιπλουμενα, εμαθε και η moto/lenovo ποια στο καλο ειναι δεν ξερω πλεον και εβγαλε foldable.
MAFAKA Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αλήθεια, σας αρέσουν τα κινητά με retro σχεδιασμό a la 80s ; 80s κινητό 90s Το πρώτο μου κινητό ήταν το τρίτο από αριστερά (GA318 αν δεν με απατα η μνήμη μου). Παραδόξως είχα και τα δυο επόμενα στη σειρά (Τ10s-T28). Στο θέμα μας, αν και Motoφολα δεν θα έπαιρνα ποτε αυτό το render που παρουσιάστηκε δείχνει πιο ενδιαφέρουσα επιλογή από όλα τα αναδιπλούμενα που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα.
ocelotgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Το φυσάνε κ δεν κρυώνει στην Samsung. https://slashdot.org/story/349078 Κ όχι τιποτα άλλο, μας έμεινε κ το price range που ανακοίνωσε, άσχετα αν οι υπόλοιποι πήραν την υλοποίηση έτοιμη, με κόστος ένα κλάσμα του αρχικού. 1 1
oldnew Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα βγάλει αυτο η motorola, εγω θα γίνω αστροναύτης.. Καθαρά σχέδιο για το μελλον κάποτε, που αυτη τη στιγμή δεν μπορεί να υλοποιησει κανεις, και σίγουρα όχι η Motorola. Στο 2πλασιο πάχος, μπορεί, αλλα τότε δεν θα σας αρέσει.. Βλέπετε κάπου πρέπει να μπει και η μπαταρία που για 7 ίντσες κινητο και 2 οθόνες, επιβαλεται να ειναι τουλάχιστον 4000. Για να δούμε τη θα βγάλει η σαμσουνγκ, το οποίο θα ειναι πολυ χειρότερο απο αυτο της μοτορολα, με τη διαφορα οτι θα ειναι υπαρκτο προϊόν σήμερα.. Επειδή έβγαλε ενα δίπλωμα ευρεσιτεχνιας, δε σημαίνει οτι θα το βγάλει σημερα. Μπορεί και ποτέ, άπειρα τα παραδείγματα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από oldnew 3
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Είμαι περίεργος όταν η Apple ανακαλύψει τα κινητά με αναδιπλούμενες οθόνες πόσο θα τα πουλάει;
panoskabal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αντε επιτελους να ξεκολλήσουμε απο το βαρετο τετράγωνο κουτι.......ελπίζω να μην κόβεται ή αλλοιώνει η οθόνη με τη χρήση.... 1
xristoslet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, panoskabal είπε Αντε επιτελους να ξεκολλήσουμε απο το βαρετο τετράγωνο κουτι.......ελπίζω να μην κόβεται ή αλλοιώνει η οθόνη με τη χρήση.... Ανάλογα από ποια πλευρά θα το κλείσεις 😁 2 ώρες πριν, oldnew είπε Αμα βγάλει αυτο η motorola, εγω θα γίνω αστροναύτης.. Καθαρά σχέδιο για το μελλον κάποτε, που αυτη τη στιγμή δεν μπορεί να υλοποιησει κανεις, και σίγουρα όχι η Motorola. Στο 2πλασιο πάχος, μπορεί, αλλα τότε δεν θα σας αρέσει.. Βλέπετε κάπου πρέπει να μπει και η μπαταρία που για 7 ίντσες κινητο και 2 οθόνες, επιβαλεται να ειναι τουλάχιστον 4000. Για να δούμε τη θα βγάλει η σαμσουνγκ, το οποίο θα ειναι πολυ χειρότερο απο αυτο της μοτορολα, με τη διαφορα οτι θα ειναι υπαρκτο προϊόν σήμερα.. Επειδή έβγαλε ενα δίπλωμα ευρεσιτεχνιας, δε σημαίνει οτι θα το βγάλει σημερα. Μπορεί και ποτέ, άπειρα τα παραδείγματα. Ναι κι εγώ δεν το πιστεύω να έχει αυτήν την εμφάνιση, και στο κλείσιμο θα έχει πλήρης αναδίπλωση χωρίς έστω μικρό κενό; Δύσκολο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα