Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zus είπε

Αν ήταν Apple τα 1500$ όχι απλά θα ήταν πολλά αλλά θα είχε ξεκινήσει επανάσταση εδώ μέσα :devil:

Απόκρυψη περιεχομένων

tenor.gif

Apple 1500€?🤣😂😃😄

1 ώρα πριν, Zus είπε

Αν ήταν Apple τα 1500$ όχι απλά θα ήταν πολλά αλλά θα είχε ξεκινήσει επανάσταση εδώ μέσα :devil:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

tenor.gif

Value for money θα ήταν στα 1500$.Το Lenovo πως το βλέπεις?

Επεξ/σία από Istros
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Apple 1500€?🤣😂😃😄

Ε ναι, η Lenovo μπορεί, η Apple όχι. Κάνετε καριέρα μερικοί, το παραδέχομαι :lol: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Zus είπε

tenor.gif

Δεν μπορεί να αγιασει ανθρώπος.Ασε και είμαι μια ολόκληρη βδομάδα χωρίς ban.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Πάω πάσο 😛 

16 λεπτά πριν, Istros είπε

Value for money θα ήταν όχι πολλα.Το Lenovo πως το βλέπεις?

Όπως έχω πει και σε άλλα νήματα δεν θα έδινα πάνω από 900€ για κινητό, δεν πα να μου ξεκουμπώνει και το φερμουάρ από το παντελόνι.

Το έχω σαν θέμα αρχής και τα θεωρώ πολλά πεταμένα λεφτά. 

Δημοσ.

Oσο θελουν να το βαλουν! Και 2000€ μην σου πω καλα θα ηταν!

Οι υπολιποι θα το δουμε στο Youtube που θα το εχουν κερασει και εκeι σε εναν youtuber να κανει unboxing!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Πάω πάσο 😛 

Όπως έχω πει και σε άλλα νήματα δεν θα έδινα πάνω από 900€ για κινητό, δεν πα να μου ξεκουμπώνει και το φερμουάρ από το παντελόνι.

Σχετικό είναι αυτό.Αναλογα τις ανάγκες που σου καλύπτει μια συσκευή και το αν τα αξίζει σε θέμα hardware.Οταν βγαίνει μια καινούργια τεχνολογια λογικό είναι να είναι ακριβή αλλά στην συνέχεια θα πέσουν οι τιμές σε πιο λογικά επίπεδα και μαζί μ αυτές θα πέσουν και οι τιμές στα μη αναδιπλούμενα κινητά.Οποτε μόνο κέρδος θα έχουμε στο μέλλον.Μεγαλες συσκευές με μικρό μέγεθος σε κινητά και σε laptop φανταζομαι στην συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Zus είπε

tenor.gif

Δικαίως κράζετε η apple όταν βγάζει κάθε χρόνο το ίδιο κινητό χωρίς καμιά ουσιώδη καινοτομία.
Οι αναδιπλούμενες οθόνες απ την άλλη είναι μια πραγματική καινοτομία και εξαιρετικά χρήσιμες. Μετατρέπουν ένα κινητό σε tablet ή στην περίπτωση του motorola καταφέρνουν  να κάνουν την widescreen οθόνη να χωράει στην τσέπη σου.
Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα τέτοιο feature το οποίο φαίνεται να είναι σε πρώιμα στάδια ακόμη.

ΤΟ πολύ το 2021 θα έχει βγάλει και η Xiaomi και θα το πάρουμε κάτω από 200€

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Zus είπε

tenor.gif

Κανένα κινητό και για κανένα λόγο δεν θα έπρεπε να κοστίζει τόσο. Μιλάμε για ένα κινητό. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις 1 flagship  1 laptop και ένα μεταχειρισμένο VW 

tenor.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Plapoutas είπε

Κανένα κινητό και για κανένα λόγο δεν θα έπρεπε να κοστίζει τόσο. Μιλάμε για ένα κινητό. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις 1 flagship  1 laptop και ένα μεταχειρισμένο VW 

tenor.gif

Quoted for emphasis:

6 λεπτά πριν, Zus είπε

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vasilisbasil είπε

Ο σχεδιασμός κατατέθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018

motorola-Razr-folded-1-570-px.jpg

motorola-Razr-folded-2-570-px.jpg

Αν όντος το τελικό τηλέφωνο είναι κάτι σαν αυτό που βλέπουμε στην εικόνα τότε θα ξαναζήσουμε εποχές Apple και Steve Jobs 2009.
Δεν θέλω να προτρέχω αλλά αυτό που βλέπω είναι η εξέλιξη των τηλεφώνων που περίμενα.
RAZR is back b!tch3s :P 

• Like 5
Δημοσ.

Θεωρώ ότι τα αναδιπλούμενα κινητά για όσους θέλουν συσκευή με μεγάλη οθόνη είναι μονόδρομος στο θέμα της φορητότητας στο μέλλον που θα πέσουν και οι τιμές σε πιο λογικά πόσα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Quoted for emphasis:

Ούτε εγώ τα δίνω, το μέγιστο 500€ για κινητό. Τι διάολο αμάξι θα αγοράσω να δώσω 1500€ ? Περιμένω προσωπικά να πέσει η τιμή online και τσιμπάω κανένα γνωστό flagship. Δεν πάει να είναι Samsung ή Apple ή Huawei ή xiaomi, κινητό αγοράζεις στην τελική, άμα περιμένουν να τους δώσουμε 1500€ θα περιμένουν πολλά χρόνια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orgixmh είπε

Αν όντος το τελικό τηλέφωνο είναι κάτι σαν αυτό που βλέπουμε στην εικόνα τότε θα ξαναζήσουμε εποχές Apple και Steve Jobs 2009.
Δεν θέλω να προτρέχω αλλά αυτό που βλέπω είναι η εξέλιξη των τηλεφώνων που περίμενα.
RAZR is back b!tch3s :P 

Ωραίες συσκευές τα RAZR και έφεραν απίστευτα εσοδα αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν και η ταφόπλακα της Motorola

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...