Προς το περιεχόμενο

Sapphire Radeon Vega 64 Nitro+ 426 euro @amazon.fr (Τέλος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμή για 15 τεμάχια λένε.

Τα κλασσικά τρία παιχνίδια δώρο. 

Tom Clancy's The Division 2 

Resident Evil 2

Devil May Cry 5

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B079QFF6CC/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1

Ελλάδα από 546 ευρώ. 

Εδώ φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη κομμάτια από το amazon.fr:

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B079QFF6CC/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε

αυτη ειναι η καλη υλοποιηση στην vega 64?

Εννοείται.

Βέβαια δεν είναι σαν την 2060 και δεν έχει rts ή dlss. Άσε που καίει πολύ (αστείο).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dstelios είπε

Ευχαριστώ στη gigabyte κρατήθηκα ....αλλά εδώ δεν τα κατάφερα ,6 ακόμα σε stock...

Εγώ κρατιέμαι μη γυρίζω τη GB πίσω και χτυπήσω αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί οι Γάλλοι θα μας τρελάνουν. Και εγώ κρατιέμαι να μην γυρίζω την Γαλλική την οποία δεν άνοιξα ακόμα την έχω σφραγισμένη.

Αλλά σκέφτομαι ότι χτες γύρισα την Ισπανική, πάλι τα ίδια; Δεν λέει.

Πράγματι σαν υλοποίηση και εμφάνιση τα σπάει.

Είχα 2 Shapphire Nitro+ στο παρελθόν μια RX480 και μια RX580 SE και ήταν φοβερές υλοποιήσεις. 

Δεν πειράζει όμως και η Gigabyte μια χαρά είναι και 12 ευρώ φθηνότερη. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Παιξτε κανα παιχνιδι και μην το ψηριζετε πολυ. Ολες οι υλοποιησεις καλες ειναι. Περασε ενας μηνας για να παρετε μια καρτα και ακομα το σκεφτεστε να παρετε αλλοι. Απλα λιωστε τες ολες καλες υλοποιησεις ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Top υλοποιηση σιγουρα αλλα τωρα να γυρνας πισω και να ξαναπαρεις,ε δε λεει.

Ενταξει και η gigabyte στο θεμα ψυξης ειναι μια χαρα παντως.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παιξτε κανα παιχνιδι και μην το ψηριζετε πολυ. Ολες οι υλοποιησεις καλες ειναι. Περασε ενας μηνας για να παρετε μια καρτα και ακομα το σκεφτεστε να παρετε αλλοι. Απλα λιωστε τες ολες καλες υλοποιησεις ειναι.

Έχει φάει λιώσιμο στα πάντα εννοείται.

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα παιδιά θα μείνω όπως είμαι. Όπως το πάμε έχουμε μείνει κοντά ένα μήνα χωρίς κάρτα.

Μου ήρθε και η οθόνη και παίζω το παιχνιδάκι μου (Wot) με την GTX 1050Ti του λάπτοπ. 

Η οποία παρεμπιπτόντως με έχει εκπλήξει ευχάριστα καθώς παίζει το game σε medium γραφικά στα 3440x1440 με 100 fps και v-sync on.

H κάρτα ήρθε αργά το μεσημέρι αλλά βαρέθηκα να την βάλω στο pc, από αύριο. :D 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Έχει φάει λιώσιμο στα πάντα εννοείται.

Οι καρτες για να παιζουμε ειναι και να ξεχνιομαστε στον κοσμο του καθε παιχνιδιου. Τωρα αυτο που γινεται που μαλωνουμε ειναι για χαβαλε περισσοτερο μιας και αν βγαζει η μια καρτα 10fps πανω η η αλλη 10 πανω λιγη σημασια εχει. Αλλα ειναι στο dna μας να υπερασπιζομαστε οτιδηποτε εχουμε. Ο billeiros αν παρει στο μελλον καμια 2080 θα λεει τα καλυτερα για εκεινη ενω τωρα λεει τα αντιθετα. Ο καθενας ετσι ειναι. Απολαυστε οτι εχετε χαρειτε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...