Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα η φορτνετ με ενημερωσε οτι μου στελνουν ρουτερ αξιας 20 ευρω. Εγω το ξεκαθαρισα οτι ηδη εχω ρουτερ με vdsl αλλα αυτοι μου λενε για λογους ασφαλειας πρεπει να εχω δικο τους ρουτερ. Και αφου τους εξηγησα οτι το ρουτερ που εχω εγω ειναι 100 φορες καλυτερο απο την πατατα που πουλανε μου ειπαν θα με παρουν σημερα τηλεφωνο να τα ξεκαθαρισουμε.τρεις ωρες μετα. Τιποτα. Σας εχει τυχει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, PlagiariChap είπε

Σημερα η φορτνετ με ενημερωσε οτι μου στελνουν ρουτερ αξιας 20 ευρω. Εγω το ξεκαθαρισα οτι ηδη εχω ρουτερ με vdsl αλλα αυτοι μου λενε για λογους ασφαλειας πρεπει να εχω δικο τους ρουτερ. Και αφου τους εξηγησα οτι το ρουτερ που εχω εγω ειναι 100 φορες καλυτερο απο την πατατα που πουλανε μου ειπαν θα με παρουν σημερα τηλεφωνο να τα ξεκαθαρισουμε.τρεις ωρες μετα. Τιποτα. Σας εχει τυχει αυτο?

Μην το πάρεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος.Αστους να λένε. Βάλε το δικό σου και αν έχεις πρόβλημα μετά βλέπεις αν θα πάρεις το δικό τους. 

Η forthnet από ότι ξέρω δεν έχει voip τηλεφωνία οπότε μια χαρά.

Αν σου λένε ιστορίες πες τους να στο δώσουν τσάμπα 

Επεξ/σία από sakis206
Δημοσ.

Μήπως παίρνεις σύνδεση από καμπίνα VDSL άλλου παρόχου; Αν ναι, πιθανότατα αφορά VoIP τηλεφωνία, όποτε χρειάζεσαι την συσκευή της εταιρείας (τουλάχιστον γι' αυτήν), εκτός αν δεν σ' ενδιαφέρει καθόλου.

Μια χαρά δίνει η Nova ήδη σε πελάτες VoIP τηλεφωνία με VDSL μέσω χοντρικής. Εξάλλου ο κανονισμός είναι σαφής και ρητά αναφέρει ότι από τις νέες καμπίνες με Vectoring, υποχρεωτικά παρέχεται VoIP τηλεφωνία. Απλά μέχρι σήμερα δεν εφαρμόζονταν παντού και πάντα. Όμως όλοι τους την γυρίζουν σιγά-σιγά.

Όμως είναι η πρώτη φορά που ακούω πάροχο να μην δίνει την συσκευή με χρησιδάνειο, αλλά να την πουλά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , τελικά τι έκανες φίλε;

Σκέφτομαι να αλλάξω Ρουτερ μιας και δν έχω κάλυψη σε όλο το μερος του σπιτιου.

Είναι ένα από τα καλά παλιά Tp Link με τρεις κεραίες. 

Χρειάζεται να ελέγξω κατι ιδιαίτερο που να υποστηρίζει το TP LINK ; ξέρει κανένας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...