mplari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου που γνωρίζει, έχω έναν υπολογιστή Acer, 4GB ram, με cpu 2.5 ghz. Είχα εγκατεστημένα τα Windows 8. Κατέβασα στο usb τα Windows 10, έκανα εγκατάσταση των Windows 10 μέσω εντολών. Ενώ τελειώνει την διαδικασία και κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και περιμένω να δω μια οθόνη που θα βάζω διαφορά στοιχεία όπως βλέπω σε σχετικά βιντεακια, μου εμφανίζει ξανά την φόρμα εγκατάστασης των Windows. Θα ήθελα πολύ να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από mplari
chsam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, mplari είπε Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου που γνωρίζει, έχω έναν υπολογιστή Acer, 4GB ram, με cpu 2.5 ghz. Είχα εγκατεστημένα τα Windows 8. Κατέβασα στο usb τα Windows 10, έκανα εγκατάσταση των Windows 10 μέσω εντολών. Ενώ τελειώνει την διαδικασία και κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και περιμένω να δω μια οθόνη που θα βάζω διαφορά στοιχεία όπως βλέπω σε σχετικά βιντεακια, μου εμφανίζει ξανά την φόρμα εγκατάστασης των Windows. Θα ήθελα πολύ να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αλλαξες το boot σε usb για να μπει απο το στικακι;Το στικακι απο το οποιο εκανες εγκατασταση το εχεις ακομα κουμπωμενο στον υπολογιστη;
mplari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ναι άλλαξα κανονικά την επιλογή σε usb, το εμφάνισε, προχώρησα τα βήματα, μου βγάζει το εικονίδιο για να κάνω εγκατάσταση, πατάω install, βάζω το κλειδί, κάνω install windows only (advanced). Διαγράφω όλα τα μέρη του δίσκου, και κάνω εγκατάσταση σε αυτόν που μένει drive 0 unallocated space 465.8 gb. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και με ενημερώνει ότι θα γίνει επανεκκίνηση, με βγαζει πάλι από την αρχή να κάνω εγκατάσταση τα Windows 18 λεπτά πριν, chsam είπε Αλλαξες το boot σε usb για να μπει απο το στικακι;Το στικακι απο το οποιο εκανες εγκατασταση το εχεις ακομα κουμπωμενο στον υπολογιστη; Ναι άλλαξα κανονικά την επιλογή σε usb, το εμφάνισε, προχώρησα τα βήματα, μου βγάζει το εικονίδιο για να κάνω εγκατάσταση, πατάω install, βάζω το κλειδί, κάνω install windows only (advanced). Διαγράφω όλα τα μέρη του δίσκου, και κάνω εγκατάσταση σε αυτόν που μένει drive 0 unallocated space 465.8 gb. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και με ενημερώνει ότι θα γίνει επανεκκίνηση, με βγαζει πάλι από την αρχή να κάνω εγκατάσταση τα Windows
chsam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mplari είπε Ναι άλλαξα κανονικά την επιλογή σε usb, το εμφάνισε, προχώρησα τα βήματα, μου βγάζει το εικονίδιο για να κάνω εγκατάσταση, πατάω install, βάζω το κλειδί, κάνω install windows only (advanced). Διαγράφω όλα τα μέρη του δίσκου, και κάνω εγκατάσταση σε αυτόν που μένει drive 0 unallocated space 465.8 gb. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και με ενημερώνει ότι θα γίνει επανεκκίνηση, με βγαζει πάλι από την αρχή να κάνω εγκατάσταση τα Windows Ναι άλλαξα κανονικά την επιλογή σε usb, το εμφάνισε, προχώρησα τα βήματα, μου βγάζει το εικονίδιο για να κάνω εγκατάσταση, πατάω install, βάζω το κλειδί, κάνω install windows only (advanced). Διαγράφω όλα τα μέρη του δίσκου, και κάνω εγκατάσταση σε αυτόν που μένει drive 0 unallocated space 465.8 gb. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και με ενημερώνει ότι θα γίνει επανεκκίνηση, με βγαζει πάλι από την αρχή να κάνω εγκατάσταση τα Windows Για δοκιμασε να αλλαξεις το boot απο στικακι στον σκληρο δισκο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από chsam
mplari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Εννοείτε μέσω bios με f2? Όπως έκανα πριν? 2 λεπτά πριν, chsam είπε Για δοκιμασε να αλλαξεις το boot απο στικακι στον σκληρο δισκο. Εννοείτε μέσω bios με f2? Όπως έκανα πριν?
chsam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mplari είπε Εννοείτε μέσω bios με f2? Όπως έκανα πριν? Ναι.
chrv80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Αφαιρείς το φλασάκι όταν σ λέει ότι θα κάνει επανεκκίνηση? Μπορεί να ξεκινάει ξανά από το φλασάκι!
chsam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chrv80 είπε Αφαιρείς το φλασάκι όταν σ λέει ότι θα κάνει επανεκκίνηση? Μπορεί να ξεκινάει ξανά από το φλασάκι! Φυσιολογικα αυτο γινεται κ γι αυτο του ειπα να αλλαξει το boot order. 1
mplari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά έχετε δίκιο, αφαίρεσα το φλασακι, είμαι χαζός?!!! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!
chsam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mplari είπε Παιδιά έχετε δίκιο, αφαίρεσα το φλασακι, είμαι χαζός?!!! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!!! Παθαινεις και μαθαινεις.Καλη συνεχεια. 1
chrv80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, mplari είπε Παιδιά έχετε δίκιο, αφαίρεσα το φλασακι, είμαι χαζός?!!! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!!! Καλή εγκατάσταση! 1
mplari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά αλήθεια σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα