TecmanGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Valous είπε Καλησπέρα. @TecmanGR ηταν η 2η μου επιλογη λογω IPS.. Τελικα πηγα στο Lenovo IdeaPad 330-15ARR (2500U/8GB/256GB/FHD/No OS) και ας ειχε TN, σας ευχαριστω όλους !! Και εσένα @zacharis1955 και τον @billiboo Για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος με το Laptop! Και εγώ που το πήρα πριν λίγες μέρες με ίδια χαρακτηριστικά εκτός της οθόνης, είμαι πολύ ευχαριστήμενος. Πολύ γρήγορο και τρέχει Photoshop, Ableton κτλ πάρα πολύ καλά. Ελπίζω να μας βγουν καλά! Χαβ φαν!
Valous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TecmanGR είπε Και εγώ που το πήρα πριν λίγες μέρες με ίδια χαρακτηριστικά εκτός της οθόνης, είμαι πολύ ευχαριστήμενος. Πολύ γρήγορο και τρέχει Photoshop, Ableton κτλ πάρα πολύ καλά. Ελπίζω να μας βγουν καλά! Χαβ φαν! Ποια οθόνη έχεις εσύ εάν επιτρέπεται; Ποιο μοντέλο λάπτοπ;
TecmanGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Valous είπε Ποια οθόνη έχεις εσύ εάν επιτρέπεται; Ποιο μοντέλο λάπτοπ; Lenovo V330-14ARR 81B1001EUK οθόνη απλά 14'' FHD λέει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα