Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ... 

Έχω αυτό το κινητό Samsung Galaxy S7 (verizon) και θέλω να κάνω εγκατασταση λογισμικου απο την αρχη γιατι μου το στειλαν κατι συγκενεις απο αμερικη .... ειναι ετερικο και εχει προγραματα μεσα που μου ειναι αχρηστα και επισης ενο βαζω ελληνικη γλωσσα τα μισα μου τα χει αγγλικα .......... εχω ψαξει για λογισμικο και τροπο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρησκω για το μοντελο μου λογισμικο .... Samsung Galaxy S7 (verizon) sm-g930v ... ξερει κανεις αν βαλω λογισμικο αλλου μοντελου Samsung Galaxy S7  αν θα δουλεψει ?

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgito1991 είπε

ξερει κανεις αν βαλω λογισμικο αλλου μοντελου Samsung Galaxy S7 αν θα δουλεψει ?

Δεν θα δουλεψει αν ειναι για αλλη εκδοση. Απλα κανε ενα hard reset, δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο να βαλεις αλλο firmware...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν θα δουλεψει αν ειναι για αλλη εκδοση. Απλα κανε ενα hard reset, δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο να βαλεις αλλο firmware...

γεια σου φιλε .... πως κανω hard reset ; και τι καταφέρνω με αυτό ; 

• Moderators
Δημοσ.

To hard reset ειναι κατι σαν το format στους υπολογιστες. Στην ουσια καθαριζει το τηλεφωνο απο τα διαφορα αρχεια/εφαρμογες/κλπ και το κανει σαν να το εβγαλες τωρα απο του κουτι. 
Εννοειται πως οι προεγκατεστημενες εφαρμογες της verizon δε θα φυγουν, αλλα και παλι ισως σε βοηθησει.

Καπου στα settings ειναι η ρυθμιση αυτη, δε θυμαμαι που ακριβως, θα την δεις και ως "Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων" :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stormrain είπε

To hard reset ειναι κατι σαν το format στους υπολογιστες. Στην ουσια καθαριζει το τηλεφωνο απο τα διαφορα αρχεια/εφαρμογες/κλπ και το κανει σαν να το εβγαλες τωρα απο του κουτι. 
Εννοειται πως οι προεγκατεστημενες εφαρμογες της verizon δε θα φυγουν, αλλα και παλι ισως σε βοηθησει.

Καπου στα settings ειναι η ρυθμιση αυτη, δε θυμαμαι που ακριβως, θα την δεις και ως "Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων" :)

οκ σε ευχαριστω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 9:45 ΜΜ, georgito1991 είπε

οκ σε ευχαριστω...

Άλλη λύση είναι να μπεις στο xda και μα βάλεις τον κωδικό μοντέλου ακριβώς και εκεί θα βρεις διάφορες custom rom που απλά θα σου το κάνει σαν ένα Ελληνικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...