Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μετακόμισα και ψάχνω οικονομικό Ίντερνετ.24αρι ,δεν παίζω παιχνίδια κλπ κλπ.κυριως σερφαρισμα κ νετφλιξ.

Παίζει καμία καλή προσφορά;Ποια εταιρία θεωρείτε αξιόπιστη;;

Δημοσ.

Ειναι αναλογα σε ποια περιοχη εισαι... Ποια εταιρεια  ειναι κοντα σε εσενα... Θελει παντως  ψαξιμο πολυ.... Να ρωτησεις να δεις...

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω και εγω αυτο το προβλημα λόγο μετακομισης και διαζύγιου θελω μια νεα φθηνη συνδεση περισσότερο για το παιδάκι μου γιατί θελει 15gb τη μερα στο you tube.. Αρα δεν εχω θεμα με την ταχύτητα αλλα την τιμη.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλήστε ρε παιδιά με CYTA (VODAFONE) / WIND (πολλά παράπονα απο πολλους στο φόρουμ) / Forthnet (θα βαρέσει κανόνι) / ΟΤΕ (πιο υψηλές τιμές)

Πιο αξιόπιστη απ'τον ΟΤΕ δυσκολα θα βρεις νομίζω.
Βέβαια, τιποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε η απο πάνω προταση για ΟΤΕ εξαρτάται απο διάφορους παραγωντες.
Εγω πχ με Cyta, με 2+ χρονια συμβόλαιο, απο Day1 καρφωμένος στα 43/9 είμαι με 0 αποσυνδέσεις.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sotos9661 είπε

Καταλαβα θελει ψαξιμο.. Κατι πιο συγκεκριμένο αν γνωριζετε θα με βοηθουσε.. Ευχαριστω

Δεν θέλει  ψάξιμο, μια απλή επίσκεψη στα καταστήματα τους, και μετά παζάρια.

Δημοσ.

Θελει ψαξιμο... Και να δεις σε ποια περιοχη εισαι παντα.... Να ρωτησεις τι εχει η περιοχη σου... Ολοι σου δινουν 24αρι... Αλλα δεν σημαινει οτι παιζει αυτο... Γυρω 12--14 περιπου...  Πιο φθηνη ειναι η  wind  συνηθως.. Αλλα εχει και δυσκολιες..

Δημοσ.

Σας ευχαριστω.. Μετα απο καποια τηλ μαλλον παω για wind.. Δυστυχώς εδω που βρισκομαι δεν εχω πολλες επιλογες.. Φυσικα ειναι και η ΟΤΕ αλλα με συμφέρει η wind.. Αρα το κανω και βλεπουμε

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulmar11 είπε

Μετά από μια έρευνα...μάλλον wind.αλλα ξέρω ότι δεν είναι και τόσο νορμάλ σαν εταιρία.🤔

Λέγονται πολλά για την Wind αλλά είναι και θέμα περιοχής. Μπορεί πχ στην δική σου να έχει καλύτερο δίκτυο από τις άλλες εταιρείες.  

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulmar11 είπε

Μετά από μια έρευνα...μάλλον wind.αλλα ξέρω ότι δεν είναι και τόσο νορμάλ σαν εταιρία.🤔

Στις 22/1/2019 στις 7:35 ΜΜ, Sotos9661 είπε

Σας ευχαριστω.. Μετα απο καποια τηλ μαλλον παω για wind.. Δυστυχώς εδω που βρισκομαι δεν εχω πολλες επιλογες.. Φυσικα ειναι και η ΟΤΕ αλλα με συμφέρει η wind.. Αρα το κανω και βλεπουμε

Κάντε και μια έρευνα εδώ στο φόρουμ σχετικά με την WIND.

ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω κι εγώ να βάλω μια οικονομική adsl σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βικτωρίας) και είδα αυτή τη προσφορά της Nova (πρώην Forthnet) με προπληρωμή για 12 μήνες στα 15,75 το μήνα. Έχει κανείς εμπειρία από΄Nova/Forthnet σε αυτή τη περιοχή ή και γενικότερα;

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_adsl24/

Δημοσ.

Τα 15.75€ της Nova, ειναι με προπληρωμή,18,8€ ειναι χωρις προπληρωμη.

Συνηθως σε νεο σπιτι: ρωταμε τους γειτονες ποσο πιανουν (αν ξερουν).

Κανουμε μια βολτα το οικοδομικό τετράγωνο. Εαν δουμε νεες καμπινες vdsl σαν αυτες και αυτες και γραφει απ'εξω ΟΤΕ, σημαινει οτι η περιοχη μας εχει αναβαθμιστεί. Στο Adsl εως 24Mbps, βολευει και συμφερει οικονομικα ο ΟΤΕ σε τετοια περιπτωση (με τις νεες καμπινες) καθως θα μας συνδεσει την συνδεση σε αυτες και θα εχουμε υψηλοτερες ταχυτητες. Μπορεί δηλαδη ο διπλα μας με wind να πιανει 4mbps, και εμεις με Οτε 20Mbps. Εαν δεν υπαρχουν νεες καμπινες, ή οι νεες καμπινες ειναι αλλη εταιριας, τοτε απλα κοιταμε την πιο φτηνη adsl 24, οπου καποιος πρεπει να συνυπολογισει το κοστος νεας συνδεσης (~80€ μερικοι το εχουν δωρεαν) και τον εξοπλισμο router (~20 oπου παλι μερικοι το δινουν δωρο).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...