ktikti Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα στην παρεα.θελω την βοηθεια σας σε κατι...προσφατα αγορασα απο αγγελια ενα σφραγισμενο 6Α και ενω το σεταρα και δουλεψε μια χαρα την 5ημερα "κολλησε" με αποτελεσμα να μην κλεινει..αλλα ουτε και να ανοιγει.κανει συνεχως επανεκκινησεις..και δεν φορτωνει καθολου.φυσικα δεν εχω χαρτι εγγυησης..αλλα δεν πολυ με ενδιαφερει..αξιζει να το φτιαξω..?? και αν ναι..σε ποιο ανεξαρτητο service μπορει να σταλει..και ισως να φτιαχθει. βρισκομαι επαρχια και δεν ξερω σε ποιο service να το στειλω..
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Πώς γίνεται να είναι "σφραγισμένο" και να μην έχει εγγύηση? Εκτός αν έχει αγοραστεί από Κίνα!
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ψαξε εδω https://xiaomi-miui.gr/ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Ntinaras
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ψαξε εδω https://xiaomi-miui.gr/community/?s=254fe6c1fc13436caba7b2aa8af11b062f9745a7 Το link που έβαλες έχει και τον λογαριασμό σου.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το link που έβαλες έχει και τον λογαριασμό σου. τρομερο συστημα εχουν... αν εχεις τη καλοσυνη σβηστο
ktikti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Πώς γίνεται να είναι "σφραγισμένο" και να μην έχει εγγύηση? Εκτός αν έχει αγοραστεί από Κίνα! φιλε το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα.σφραγισμενο.απλα δεν μου εστειλε ενα αποδειχτικο.ειναι αγορασμενο απο κινα. εψαξα στο επισημο φορουμ της xiaomi με αναλυτικο οδηγο ρομ..και να το φλασαρω..αλλα δεν μπορω να κατω τιποτα..γιατι πανω που παω να το συνδεσω.αυτο κλεινει..αναβει..κλεινει..αυτο κανει συνεχεια..μεχρι να πεσει η μπαταρια..1 δευτερολεπτο ολη η διαδικασια.και αναρωτιεμαι αν μπορει αν το φτιαξει κανενα επισημο η ανεπισημο service και ας πληρωσω.
saruman123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, ktikti είπε φιλε το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα.σφραγισμενο.απλα δεν μου εστειλε ενα αποδειχτικο.ειναι αγορασμενο απο κινα. εψαξα στο επισημο φορουμ της xiaomi με αναλυτικο οδηγο ρομ..και να το φλασαρω..αλλα δεν μπορω να κατω τιποτα..γιατι πανω που παω να το συνδεσω.αυτο κλεινει..αναβει..κλεινει..αυτο κανει συνεχεια..μεχρι να πεσει η μπαταρια..1 δευτερολεπτο ολη η διαδικασια.και αναρωτιεμαι αν μπορει αν το φτιαξει κανενα επισημο η ανεπισημο service και ας πληρωσω. Ανεπίσημο και μόνο. Επίσημο ξέχασε το.
ktikti Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, saruman123 είπε Ανεπίσημο και μόνο. Επίσημο ξέχασε το. τελικα το εστειλα σε μαγαζακι μικρο.και περιμενω..πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε κινητο xiaomi.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ktikti είπε τελικα το εστειλα σε μαγαζακι μικρο.και περιμενω..πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε κινητο xiaomi. Αυτός που σου το έδωσε ήξερε.... Αν σου πει κανένα 20αρη έχει καλός, παραπάνω (50€) μην δώσεις. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
ad276 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, ktikti είπε τελικα το εστειλα σε μαγαζακι μικρο.και περιμενω..πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε κινητο xiaomi. Γιατι ειπε κανεις οτι δεν χαλανε;Εδω χαλανε Φερραρι.
george kesoglu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2019 στις 1:40 ΠΜ, ktikti είπε φιλε το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα.σφραγισμενο.απλα δεν μου εστειλε ενα αποδειχτικο.ειναι αγορασμενο απο κινα. κινα το λενε τωρα ????!!!!!! σφραγισμενο χωρις αποδεικτικό !!!!! ????? χωρις εγγυηση ????!!!!! και μετα ανοίγεται θεμα στο φορουμ για βοηθεια !!!! στειλε μηνυμα στον Πωλητη να κανει τα απαραίτητα για επισκευη ή επιστροφη προιοντος Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από george kesoglu
ktikti Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, george kesoglu είπε κινα το λενε τωρα ????!!!!!! σφραγισμενο χωρις αποδεικτικό !!!!! ????? χωρις εγγυηση ????!!!!! και μετα ανοίγεται θεμα στο φορουμ για βοηθεια !!!! στειλε μηνυμα στον Πωλητη να κανει τα απαραίτητα για επισκευη ή επιστροφη προιοντος ΡΕ φιλε εστειλα μνμ στον πωλητη και αναταποκριθηκε απο την πρωτη στιγμη.εγω ψαχνομαι να το φτιαξω αμεσα.επεσα στην περιπτωση..και αν δεν φτιαξει θα το στειλω στιν πωλητη και μετα βλεπουμε.τωρα το εστειλα σε ανεπισημο σερβις..και αυριο θα μου πουν τι εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα