Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα.θελω την βοηθεια σας σε κατι...προσφατα αγορασα απο αγγελια ενα σφραγισμενο 6Α και ενω το σεταρα και δουλεψε μια χαρα την 5ημερα "κολλησε" με αποτελεσμα να μην κλεινει..αλλα ουτε και να ανοιγει.κανει συνεχως επανεκκινησεις..και δεν φορτωνει καθολου.φυσικα δεν εχω χαρτι εγγυησης..αλλα δεν πολυ με ενδιαφερει..αξιζει να το φτιαξω..?? και αν ναι..σε ποιο ανεξαρτητο service μπορει να σταλει..και ισως να φτιαχθει.

βρισκομαι επαρχια και δεν ξερω σε ποιο service να το στειλω..

Δημοσ.

Πώς γίνεται να είναι "σφραγισμένο" και να μην έχει εγγύηση?

Εκτός αν έχει αγοραστεί από Κίνα!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το link που έβαλες έχει και τον λογαριασμό σου.

τρομερο συστημα εχουν...

αν εχεις τη καλοσυνη σβηστο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πώς γίνεται να είναι "σφραγισμένο" και να μην έχει εγγύηση?

Εκτός αν έχει αγοραστεί από Κίνα!

φιλε το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα.σφραγισμενο.απλα δεν μου εστειλε ενα αποδειχτικο.ειναι αγορασμενο απο κινα.

εψαξα στο επισημο φορουμ της xiaomi με αναλυτικο οδηγο ρομ..και να το φλασαρω..αλλα δεν μπορω να κατω τιποτα..γιατι πανω που παω να το συνδεσω.αυτο κλεινει..αναβει..κλεινει..αυτο κανει συνεχεια..μεχρι να πεσει η μπαταρια..1 δευτερολεπτο ολη η διαδικασια.και αναρωτιεμαι αν μπορει αν το φτιαξει κανενα επισημο η ανεπισημο service και ας πληρωσω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ktikti είπε

φιλε το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα.σφραγισμενο.απλα δεν μου εστειλε ενα αποδειχτικο.ειναι αγορασμενο απο κινα.

εψαξα στο επισημο φορουμ της xiaomi με αναλυτικο οδηγο ρομ..και να το φλασαρω..αλλα δεν μπορω να κατω τιποτα..γιατι πανω που παω να το συνδεσω.αυτο κλεινει..αναβει..κλεινει..αυτο κανει συνεχεια..μεχρι να πεσει η μπαταρια..1 δευτερολεπτο ολη η διαδικασια.και αναρωτιεμαι αν μπορει αν το φτιαξει κανενα επισημο η ανεπισημο service και ας πληρωσω.

Ανεπίσημο και μόνο.

Επίσημο ξέχασε το.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ανεπίσημο και μόνο.

Επίσημο ξέχασε το.

τελικα το εστειλα σε μαγαζακι μικρο.και περιμενω..πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε κινητο xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ktikti είπε

τελικα το εστειλα σε μαγαζακι μικρο.και περιμενω..πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε κινητο xiaomi.

Αυτός που σου το έδωσε ήξερε....

Αν σου πει κανένα 20αρη έχει καλός, παραπάνω (50€) μην δώσεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ktikti είπε

Γιατι ειπε κανεις οτι δεν χαλανε;Εδω χαλανε Φερραρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2019 στις 1:40 ΠΜ, ktikti είπε

κινα το λενε τωρα ????!!!!!!

σφραγισμενο χωρις αποδεικτικό !!!!! ????? 

χωρις εγγυηση ????!!!!! 

και μετα ανοίγεται θεμα στο φορουμ για βοηθεια !!!! στειλε μηνυμα στον Πωλητη να κανει τα απαραίτητα για επισκευη ή επιστροφη προιοντος   

Επεξ/σία από george kesoglu
Δημοσ.
11 ώρες πριν, george kesoglu είπε

κινα το λενε τωρα ????!!!!!!

σφραγισμενο χωρις αποδεικτικό !!!!! ????? 

χωρις εγγυηση ????!!!!! 

και μετα ανοίγεται θεμα στο φορουμ για βοηθεια !!!! στειλε μηνυμα στον Πωλητη να κανει τα απαραίτητα για επισκευη ή επιστροφη προιοντος   

ΡΕ φιλε εστειλα μνμ στον πωλητη και αναταποκριθηκε απο την πρωτη στιγμη.εγω ψαχνομαι να το φτιαξω αμεσα.επεσα στην περιπτωση..και αν δεν φτιαξει θα το στειλω στιν πωλητη και μετα βλεπουμε.τωρα το εστειλα σε ανεπισημο σερβις..και αυριο θα μου πουν τι εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...