Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Φίλε μου, επειδή αντιμετώπισα το ίδιο θέμα τις τελευταίες μέρες, όταν κατάφερα να ανοίξω τον task manager είδα ότι μου έβγαζε πως η φυσική μνήμη ήταν στο 99% και το antivirious απασχολούσε σχεδον 2.000.000ΚB. Με το που το απεγκατέστησα λύθηκε το πρόβλημα. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα. Αφού άνοιγε, μετά απο 10 λεπτά (και χωρίς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα) πάγωνε η οθόνη, το ποντίκι μόνο κουνιόταν, οτι και να κλίκαρα με τον δείκτη του ποντικιού δεν λειτουργούσε. Τελικά ήταν το AVG που έτρεχε απο μόνο του.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν εγκατεστημένο το avg και δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να επηρεάζει τον υπολογιστή. Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, την επόμενη φορά θα το γνωρίζω. Τώρα έκανα φορματ και λύθηκε 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Φίλε μου, επειδή αντιμετώπισα το ίδιο θέμα τις τελευταίες μέρες, όταν κατάφερα να ανοίξω τον task manager είδα ότι μου έβγαζε πως η φυσική μνήμη ήταν στο 99% και το antivirious απασχολούσε σχεδον 2.000.000ΚB. Με το που το απεγκατέστησα λύθηκε το πρόβλημα. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα. Αφού άνοιγε, μετά απο 10 λεπτά (και χωρίς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα) πάγωνε η οθόνη, το ποντίκι μόνο κουνιόταν, οτι και να κλίκαρα με τον δείκτη του ποντικιού δεν λειτουργούσε. Τελικά ήταν το AVG που έτρεχε απο μόνο του.

Ποιο avg είχες? Το Free?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Ποιο avg είχες? Το Free?

Ναι το Free. Δεν ξέρω τι σκατά έπαθε, αλλά έβλεπα να μου τρώει τρελούς πόρους στα καλά καθούμενα. Με το που το απεγκατέστησα τρέχουν όλα οπως πριν. Έβαλα και το Bitdefender και πάλι δεν έχω κανενα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...