Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Στο λαπτοπ του αδερφού μου turbox δεκαετίας, ξαφνικά μετά από 5 λεπτά χρήσης παγώνει η οθόνη. Μόνο το ποντίκι κουνιέται και δεν αποκρίνεται σε καμία εντολή. Και με επανεκκίνηση συμβαίνει το ίδιο. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Τώρα περιμένω να δω....

25 λεπτά πριν, rose from hell είπε

παγωνει και σε ασφαλη λειτουργια ?

Δυστυχώς παγώνει και σε ασφαλή λειτουργία....

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Τώρα περιμένω να δω....

Δυστυχώς παγώνει και σε ασφαλή λειτουργία....

Δοκιμασε επιδιορθωση συστηματος.

Δημοσ.

Έλεγχος υγειας & performance σκληρού δίσκου με hdsentinel(τον κουμπωνεις ως 2ο σε desktop)καθώς και έλεγχος μνημών με το memtest.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  1. κοιτας επιδιορθωση windows ή κανεις τραβας ενα format. ΑΝ ξανακολλήσει
  2. αν μπορεις στα κλεφτά δες καμια θερμοκρασια με κανενα cpu id hwmonitor
  3. δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο (ιδια volt να ειναι και ampere ίσα ή μεγαλύτερα) Πολύ πιθανό.
  4. κοιτας σκληρο, οπως σου ειπαν Επίσης πιθανό
  5. ram αρκετα δυσκολο, αλλα μπορεις να τσεκαρεις οπως σου ειπαν παραπανω

Αν δεν βγαλεις ακρη μετα απο αυτα, εδώ είμαστε.  Ενα google search και οδηγοι, για το πως θα φτιαξεις bootable hard disk and memtest usb stick νομιζω χρειαζεται.

edit

Ελέγχεις, με οποια σειρα σε βολεύει οικονομικά, αν πχ εχεις σκληρο δισκο να καθεται, τον κουμπωνεις format και βλέπεις, αν εχεις ραμ αλλαζεις πρωτα ram κοκ.

Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Ξεκιναω με το memetest και βλέπω σιγα σιγα τα υπόλοιπα. Θελουν και χρονο.. λογικο

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω ούτε το τεστ. Ενώ βάζω σαν επιλογή το usb δεν bootαρει να μπει στο πρόγραμμα. Σταματάει με μια κάτω παύλα στο πάνω μέρος να αναβοσβήνει και δεν μπαίνει. (το δοκίμασα στο δικό μου λαπτοπ και δούλευε. Δεν ξέρω τι γίνεται) Το κακό είναι ότι και φορματ να κάνω πρέπει να βρω τρόπο να σώσω τα αρχεία. Γιατί και μεταφορά να κάνω θα κολλήσει. Ίσως λίγα λίγα τα αρχεία 

Δημοσ.

Δοκίμασε μια live διανομή  linux  από cd ή usb  για να δεις αν κολλάει αλλά και για να πάρεις  τα αρχεία σου . Φαίνεται να τα παίζει ο δίσκος σιγούλια σιγούλια ...

Δημοσ.

Θα κάνω boot με Ubuntu να μεταφέρω αρχεία και να δω αν κάνει και εκεί το κόλλημα. Αν εξακολουθεί να το κάνει πάω για φορματ

Δημοσ.

Φίλε μου, επειδή αντιμετώπισα το ίδιο θέμα τις τελευταίες μέρες, όταν κατάφερα να ανοίξω τον task manager είδα ότι μου έβγαζε πως η φυσική μνήμη ήταν στο 99% και το antivirious απασχολούσε σχεδον 2.000.000ΚB. Με το που το απεγκατέστησα λύθηκε το πρόβλημα. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα. Αφού άνοιγε, μετά απο 10 λεπτά (και χωρίς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα) πάγωνε η οθόνη, το ποντίκι μόνο κουνιόταν, οτι και να κλίκαρα με τον δείκτη του ποντικιού δεν λειτουργούσε. Τελικά ήταν το AVG που έτρεχε απο μόνο του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...