Nauths Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω αυτή την έκπτωση δηλαδή 5% σε παραγγελίες μεγαλύτερες των 100€ σε πελάτες χονδρικής, αλλά δεν μου την εφαρμόζει. Μάλλον έχω επιλέξει 100€ από κάθε προϊόν; Ποιο είναι το σωστό;
tolhc1234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Nauths είπε Παιδιά καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω αυτή την έκπτωση δηλαδή 5% σε παραγγελίες μεγαλύτερες των 100€ σε πελάτες χονδρικής, αλλά δεν μου την εφαρμόζει. Μάλλον έχω επιλέξει 100€ από κάθε προϊόν; Ποιο είναι το σωστό; Ναι αυτή η συνθήκη που έχεις βάλει αναφέρεται στη τιμή του προϊόντος άρα σε όσα είναι >100 θα μπεί το 5% θεωρητικά. Επειδή δεν έχω ιδέα απ' την πλατφόρμα, στη προσθήκη όρων τι επιλογές έχεις; Δεν έχει συνολική αξία ή κάτι παρόμοιο;
Nauths Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Ναι αυτή η συνθήκη που έχεις βάλει αναφέρεται στη τιμή του προϊόντος άρα σε όσα είναι >100 θα μπεί το 5% θεωρητικά. Επειδή δεν έχω ιδέα απ' την πλατφόρμα, στη προσθήκη όρων τι επιλογές έχεις; Δεν έχει συνολική αξία ή κάτι παρόμοιο; Αυτές είναι όλες οι επιλογές
Diyan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να ειναι το "Υποσύνολο παραγγελίας". Και μετά πας και βάζεις στα μπόνους την έκπτωση του 5% που θέλεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα