bromiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καμία αντιπροσωπία από όσο γνωρίζω, δεν καλύπτει βλάβες στον συμπλέκτη… Σε γνωστό μου, με renault clio 2016, δεν γνωρίζω τι έγινε, αλλά χρειάστηκε αντικατάσταση στα 8000km…!!!!!!!!!!!! και φυσικά πλήρωσε από την τσέπη του…
TzortzisJosh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Καμία αντιπροσωπία από όσο γνωρίζω, δεν καλύπτει βλάβες στον συμπλέκτη… Σε γνωστό μου, με renault clio 2016, δεν γνωρίζω τι έγινε, αλλά χρειάστηκε αντικατάσταση στα 8000km…!!!!!!!!!!!! και φυσικά πλήρωσε από την τσέπη του… Ωραία πράγματα. Για μια ακόμη φορά επαληθεύεται το ότι όσα λιγότερα έχει το αμάξι από άποψη τεχνολογίας κλπ τόσο πιο ήσυχο έχεις το κεφάλι σου.
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα πω ότι ακόμη για μια φορά φαίνεται ότι το σέρβις στην αντιπροσωπεία είναι μία απάτη να μας τα παίρνουν. Εγγύηση δίνουν εκεί που δεν υπάρχει θέμα ζημιάς και στα ευαίσθητα σου λένε πλήρωστα μόνος.Χαίρομαι που μου τη βίδωσε και έφυγα στα 2 χρόνια όταν μου χρέωσαν δύο υαλοκαθαριστήρες 45 ευρώ. Έχω γλυτώσει πάρα πολλά λεφτά αυτά τα 12 χρόνια από τις αντιπροσωπείες απάτη. 2
thanasisxask Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αν ο υδραυλικός συμπλέκτης θεωρείται κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα τότε τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά τι είναι; 3
tomasss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αυτό το τρίξιμο μου εμφανίστηκε και εμένα, αυτή την εβδομάδα με τις υπηρεσίες σε Ford Fiesta του 2016 με 28000χλμ. Δεν το ζορισα, άρα τί να υποθέσω; Πάντως σε προηγούμενο Γιαπωνέζικο αμάξι, αυτό το έζησα μόνο στον δεύτερο ιμιτασιον συμπλέκτη και ήταν φαύλος κύκλος λιπανσεων. Ελπίζω λοιπόν να μην έχει σχέση.
TzortzisJosh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, tomasss είπε Αυτό το τρίξιμο μου εμφανίστηκε και εμένα, αυτή την εβδομάδα με τις υπηρεσίες σε Ford Fiesta του 2016 με 28000χλμ. Δεν το ζορισα, άρα τί να υποθέσω; Πάντως σε προηγούμενο Γιαπωνέζικο αμάξι, αυτό το έζησα μόνο στον δεύτερο ιμιτασιον συμπλέκτη και ήταν φαύλος κύκλος λιπανσεων. Ελπίζω λοιπόν να μην έχει σχέση. και εμένα για λιπάνσεις που είπαν αλλά και πάλι δεν ξέρουν αν θα φτιάξει. Τραγικό, μετά θα περιμένω άλλα 20.000χλμ να αλλάξω συμπλέκτη μια και καλή
mechpanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ο συμπλέκτης θεωρείται αναλώσιμο, καμία εταιρεία δεν τον καλύπτει στην εγγύηση. Κι εμένα με άφησε στο golf από συμπλέκτη στα 45.000km εντός εγγύησης, δεν τον άλλαζαν, έβαλα σε εξωτερικό συνεργείο έναν Sachs και ησύχασα. 2
dark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Πήγαινε στο κουτλα στο Μοσχάτο. Ότι σου πει είναι εγγύηση
TechnoState Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 ... παίδες διαφωτιστε με! Όταν λέτε υγρασία σε συμπλέκτη, εννοείτε υγρασία στο υδραυλικό κύκλωμα ή εντός του χώρου που βρίσκεται το pilot bearing, στο κέντρο του flywheel, πίσω απο τα σετ δισκος-πλατο??? Ο χώρος, απο όσα έχω δει, ειναι σφραγισμένος καλά με φλάντζες, τσιμουχες κ γενικά όπου υπάρχει επαφή μεταλλικών μερών, εκτός απο το σημείο που υπάρχει επαφή του άξονα(που βγαίνει απο το crankshaft)μετα υπόλοιπα μέρη, καλά στεγανοποιημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα