Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fp84 είπε

Μην περνεις και όρκο οτι θα σου πει ο googlis... 

Το here είναι πολύ ακριβές το χρησιμοποιώ πανω απο 10 χρόνια και σου λέει ακριβώς που είναι οι κάμερες 

Υπαρχει στο android παιζει καλα?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι εννοείται οτι υπάρχει , γράψε here maps και θα σου το βγάλει 

Είναι το προγραμμα τις Nokia το οποίο είναι απο τα καλύτερα στον κόσμο 

• Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη εφαρμογή στον κόσμο γίνεται καλύτερη.Ισως σε μας εδώ για κάποιους να μην έχει σημασία αλλά σίγουρα θα βοηθήσει αρκετούς σε άλλες χώρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panathatube είπε

Στην Ελλάδα θα πρέπει να γράφουν ενδεικτικά όρια ταχύτητας γιατί οι περισσότεροι δεν τα λαμβάνουν υπόψη.

Προσπαθω ρε παιδια , να προχθες εκανα Θεσσαλονικη Δραμα, το ~80% πηγαινα στο οριο, αλλα δεν γινεται, οι απο πισω μου ερχονται με τα διπλασια και χιλιομετρα οταν εγω παω οριο καθε φορα ,θα προκληθει και κανενα ατυχημα να γελαμε δηλαδη, ασε που 40-50-70-90-130-90-70-50-40 παει η βενζινη και τα τακακια, ολο start stop εισαι.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 2
Δημοσ.

Στους Ελληνικους χαρτες μην ξεχασουν να μπει σωστα :

"Οριο ταχυτητας"  ==>  "Προτεινομενο οριο ταχυτητας"

Αν εχουν χιουμορ θα βαλουν και ενα "Αν βολευει"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία προτιμάω το Waze που είναι online πρόγραμμα πλοήγησης. Η αμεσότητα των πληροφοριών που δίνει, ειδικά σε χώρες με πολλούς χρήστες είναι απίστευτη. Πχ στη Ρουμανία με ενημέρωνε για όλα τα μπλόκα αστυνομίας, λακκούβες στον δρόμο, νεκρό ζώο στον δρόμο, σταματημένο όχημα στον δρόμο ή ΛΕΑ και εννοείται πραγματικός χρόνος ταξιδιού υπολογίζοντας τις καθυστερήσεις από σημεία με αυξημένη κίνηση.

Επεξ/σία από hariskar
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Fp84 είπε

Το here maps έχει τα πάντα, όρια , κάμερες και εννοείται οτι σου δείχνει την ταχύτητα του οχήματος και τα έχει ολα αυτά πανω απο 10 χρόνια 

Και σε Interface και ευκολία χρήσης/ενημερώσεις/κυκλοφορία κτλ είναι πάνω από 10 χρόνια πίσω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, chrispap95 είπε

Όλα αυτά που λέτε στα παραπάνω σχόλια τα προσφέρει ήδη η ίδια η Google μέσω του Waze. Δηλ. κάμερες, live μπλόκα, όρια, ταχύτητα οχήματος, κλπ. Τουλάχιστον, στην Αμερική, γιατί δεν ξέρω πόσο δουλεύει Ελλαδά. (Όχι ότι χρειαζεται κιόλας, κουβέντα να γίνεται)

Πολύ καλό και το waze που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο που έχει μπλόκο ή συμβάν. Το κακό είναι ότι πολλοί "παίζουν" με αυτη την λειτουργία και κάνουν αναφορές ψεύτικες με αποτέλεσμα να δείχνει κάπου ότι υπάρχουν συμβάντα χωρίς να υπάρχουν!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Πολύ καλό και το waze που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο που έχει μπλόκο ή συμβάν. Το κακό είναι ότι πολλοί "παίζουν" με αυτη την λειτουργία και κάνουν αναφορές ψεύτικες με αποτέλεσμα να δείχνει κάπου ότι υπάρχουν συμβάντα χωρίς να υπάρχουν!! 

Μήπως όταν έγινε η αναφορά υπήρχαν τα μπλόκα;

Επεξ/σία από hariskar
Δημοσ.
4 ώρες πριν, menthol1979 είπε

Και σε Interface και ευκολία χρήσης/ενημερώσεις/κυκλοφορία κτλ είναι πάνω από 10 χρόνια πίσω.

Λες ??? Γιατί προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο και κύριος όταν έχω γυρίσει όλοι την Αθήνα + οτι σε κυκλοφοριακό χάος πάντα μέσα σε ελάχιστο χρόνο μου έβρισκε άλλη γρήγορη διαδρομή 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, hariskar είπε

Μήπως όταν έγινε η αναφορά υπήρχαν τα μπλόκα;

Ήμουν σε καφετέρια στον Πειραιά και μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω αναφορές για τροχαίο και αυξημένη κίνηση στον κεντρικό δρόμο μπροστά από την καφετέρια. Και δεν υπήρχε τίποτα απολύτως!! 

Άλλη φορά Είχε τύχει να δω στην εφαρμογή αναφορές για μπλόκο στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι μου και πάλι δεν υπήρχε τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...