Giwrg Mavridis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Λέω ότι αυτά που γράφει να είναι έτσι αλλά μπορεί να του έτυχε προβληματικό κομμάτι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλες οι μητρικές αυτού του μοντέλου θα είναι προβληματικές. Σίγουρα κομμάτια δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς. Μηχανήματα είναι. Δεν κοίταξα αν είναι μαγνητική ή όχι. Θα το δω πιο μετά. Edit: Δες αυτή https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=39016 Το καταλαβαίνω αυτό με τα κομμάτια απλά ξερεις οτι οταν γινονται πολλες αναφορες για προβληματικα κομματια ισως υπηρξε λαθος κατα την παραγωγη και παει λεγοντας... υπαρχει θεμα συμβατοτητας μητρικης με led strip?
Giwrg Mavridis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Θέμα ασυμβατότητας δεν υπάρχει. Ωραία τότε τι ξεχωρίζει ανάμεσα σ αυτές τις μητρικές που προτεινεις και αυτήν που ανέφερα εγώ; Εννοώ πως θα καταλάβω ποια πρέπει να πάρω;
Rhamnusia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στο cougar δεν μου πάταγε σε όλα τα stand offs η μητρική
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε Ωραία τότε τι ξεχωρίζει ανάμεσα σ αυτές τις μητρικές που προτεινεις και αυτήν που ανέφερα εγώ; Εννοώ πως θα καταλάβω ποια πρέπει να πάρω; Έχει καλύτερα vrm και ψυκτρες για αυτά.
Giwrg Mavridis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Έχει καλύτερα vrm και ψυκτρες για αυτά. vrm τι ακριβως ειναι;
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Voltage regulator module. Πολύ απλά, το σημαντικότερο κομμάτι του mb καθώς όπως λέει και το όνομα, ρυθμίζει τα volt για την cpu. Και μόνο που βλέπεις οτι έχει να κάνει με τα ρεύματα, καταλαβαίνεις την σημασία του.
Giwrg Mavridis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Έχει καλύτερα vrm και ψυκτρες για αυτά. 2 ώρες πριν, Stamer είπε Voltage regulator module. Πολύ απλά, το σημαντικότερο κομμάτι του mb καθώς όπως λέει και το όνομα, ρυθμίζει τα volt για την cpu. Και μόνο που βλέπεις οτι έχει να κάνει με τα ρεύματα, καταλαβαίνεις την σημασία του. δηλαδη ποια εχει καλυτερα vrm απο αυτες;
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Είτε η msi είτε η asrock που σου είπε ο BlueBlood7, είναι καλές γι'αυτό που θες. Γενικά για την συγκεκριμένη asrock είδα καλά review (και ειδικά για τα λεφτά της). Όποια σου κάθετε εσένα καλύτερα πάρε, το ίδιο είναι. Και γενικά μην ξεχνάς οτι overall είναι πολύ φθηνές μητρικές. Αλλά είναι ok. Το ποιά από αυτές έχει καλύτερα vrm ποιός περιμένεις να σου απαντήσει? Πολύ λεπτομέρειες πλέον νομίζω. Τα ίδια είναι. 1
Giwrg Mavridis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Stamer είπε Είτε η msi είτε η asrock που σου είπε ο BlueBlood7, είναι καλές γι'αυτό που θες. Γενικά για την συγκεκριμένη asrock είδα καλά review (και ειδικά για τα λεφτά της). Όποια σου κάθετε εσένα καλύτερα πάρε, το ίδιο είναι. Και γενικά μην ξεχνάς οτι overall είναι πολύ φθηνές μητρικές. Αλλά είναι ok. Το ποιά από αυτές έχει καλύτερα vrm ποιός περιμένεις να σου απαντήσει? Πολύ λεπτομέρειες πλέον νομίζω. Τα ίδια είναι. αα γιατι νομιζα ειναι συγκεκριμενοι αριθμοι το vrm, τεσπα ειδα πολυ να χρησιμοποιουν την gigabyte ομως και μου φαινεται ποιο οικεια... και αυτοι δεν εχει διαφορα με τις αλλες ή μιλουσες μονο για τις msi-asrock;
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε αα γιατι νομιζα ειναι συγκεκριμενοι αριθμοι το vrm, τεσπα ειδα πολυ να χρησιμοποιουν την gigabyte ομως και μου φαινεται ποιο οικεια... και αυτοι δεν εχει διαφορα με τις αλλες ή μιλουσες μονο για τις msi-asrock; Εγώ μίλησα μόνο για τις 2 που παρέθεσε ο BlueBlood7.
Giwrg Mavridis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Stamer είπε Εγώ μίλησα μόνο για τις 2 που παρέθεσε ο BlueBlood7. ναι το καταλαβα, οσο για την gigabyte;
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αν αναφέρεσαι στην gigabyte που είχες παραθέσει (gigabyte B450M DS3H) δεν είδα και τόσο καλές κριτικές. Και δεν εννοώ μόνο από χρήστες. Αμα ψάξεις στο google θα δεις. Στα χρήματα που θες, μείνε σε αυτές του BlueBlood7 και γενικά μην το κουράζεις τόσο, αναρωτιέμαι τι θα έκανες με budget 300-400 ευρώ μόνο για motherboard
Giwrg Mavridis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Stamer είπε Αν αναφέρεσαι στην gigabyte που είχες παραθέσει (gigabyte B450M DS3H) δεν είδα και τόσο καλές κριτικές. Και δεν εννοώ μόνο από χρήστες. Αμα ψάξεις στο google θα δεις. Στα χρήματα που θες, μείνε σε αυτές του BlueBlood7 και γενικά μην το κουράζεις τόσο, αναρωτιέμαι τι θα έκανες με budget 300-400 ευρώ μόνο για motherboard φοβαμαι μην παρω κατι και δεν κολλαει πχ ραμ ή ανεμιστηρακια
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Έψαξες τις μητρικές αυτές εκεί που πρέπει? Δηλαδή στο sites τους και ίσως και βιντεακια youtube έτσι για να τις "γνωρίσεις" λίγο? https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M Pro4/index.asp#Specification https://www.msi.com/Motherboard/B450M-PRO-VDH-V2 Σου το είπε ήδη οτι είναι συμβατές με led strips. Όσο για την ram, στο manual της κάθε motherboard (το οποίο βρίσκεις αμέσως στο αντίστοιχο site) έχει ποιές ram μπορεί να πάρει. Όλες έχουν στο site overview, specifications (εδω μπορείς να δεις τα βασικά όπως π.χ. την ram), gallery, support (εδώ τα manual)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα