teo13g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω άμα έχει αναφερθεί κάπου αλλού στο φόρουμ οπότε αποφάσισα να γράψω. Θέλω να τυπώσω κάτι στάμπες σε μπλουζάκια και δεν ξέρω που αξίζει να πάω. Έχω δει μαγαζιά να κάνουν αρκετά καλή δουλειά και άλλα να είναι το ελάχιστο τραγικά. Έχετε να προτείνετε κάτι για Θεσσαλονίκη; Επίσης για τι τιμές μιλάμε περίπου; Θα χρειαστεί να πάω εγώ την μπλούζα εκεί η στο κόστος είναι και το μπλουζάκι;
Errikos11 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εάν ξανα ενδιαφερθείς για τύπωμα με στάμπα ,το https://www.tshirthub.gr/ συνεργάζεται με μονάδα παραγωγής μεταξοτυπίας στα Ιωάννινα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από Errikos11
onelonelystar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2019 στις 3:33 ΜΜ, teo13g είπε Έχω δει μαγαζιά να κάνουν αρκετά καλή δουλειά και άλλα να είναι το ελάχιστο τραγικά. [...] Θα χρειαστεί να πάω εγώ την μπλούζα εκεί η στο κόστος είναι και το μπλουζάκι τότε γιατί δεν πας στα καλά μαγαζιά? λογικά αν πάρεις μπλουζάκι πληρώνεις παραπάνω για αυτό. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από onelonelystar
george1807 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, onelonelystar είπε τότε γιατί δεν πας στα καλά μαγαζιά? λογικά αν πάρεις μπλουζάκι πληρώνεις παραπάνω για αυτό. Φαντάζομαι μετά από 2,5 χρόνια είτε θα έχει γεμίσει τη ντουλάπα του με τυπωμένα μπλουζάκια, είτε θα βαρέθηκε να πάει.
onelonelystar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 πωωω έχεις δίκιο, με παρέσσυρε ο @Errikos11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα