Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, badmojo99 είπε

WannaCry? 

Άκυρο, το Wannacry πέθανε πριν 2 χρόνια :P αν αυτο δεν ειναι ειρωνεια με σκιτσακια και γλωσες εξω τοτε τι ειναι εν πασει περιπτωσει να εισαι καλα

Λοιπόν να στο ξεκαθαρίσω, να μη γίνονται παρεξηγήσεις, να κλείσει και το offtopic... 

Μπαίνω στο thread, διαβάζω το πρόβλημα σου και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Wannacry (το οποίο όπως ανέφερα είναι ιός και δεν το είπα ειρωνικά..)

Αμέσως ψάχνω στο Google να βρω αν όντως πήρες το Wannacry για να σου προτείνω λύσεις αλλά ανακάλυψα ότι ο συγκεκριμένος ιός ξεκίνησε το 2017 και κράτησε 3 μέρες

Εν ολίγοις γυρνάω πίσω στο thread, γράφω ότι το Wannacry δεν υπάρχει πλέον και στη συνέχεια σου εξηγώ και τι είναι το Wannacry για να μην νομίζεις ότι το έγραψα για πλάκα, αλλά μάλλον άλλο κατάλαβες εσύ :)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, odystam είπε

Λοιπόν να στο ξεκαθαρίσω, να μη γίνονται παρεξηγήσεις, να κλείσει και το offtopic... 

Μπαίνω στο thread, διαβάζω το πρόβλημα σου και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Wannacry (το οποίο όπως ανέφερα είναι ιός και δεν το είπα ειρωνικά..)

Αμέσως ψάχνω στο Google να βρω αν όντως πήρες το Wannacry για να σου προτείνω λύσεις αλλά ανακάλυψα ότι ο συγκεκριμένος ιός ξεκίνησε το 2017 και κράτησε 3 μέρες

Εν ολίγοις γυρνάω πίσω στο thread, γράφω ότι το Wannacry δεν υπάρχει πλέον και στη συνέχεια σου εξηγώ και τι είναι το Wannacry για να μην νομίζεις ότι το έγραψα για πλάκα, αλλά μάλλον άλλο κατάλαβες εσύ :)

οκ σ΄'ευχαριστώ και sorry για την αντίδραση αλλά καταλαβαίνεις την στιγμή που το διαπίστωσα

5 ώρες πριν, zaknafein77 είπε

κατι παραπλησιο επαθα και εγω αλλα μου έκανε ολα τα αρχεία μου με καταληξη .rumba . . . . . ακομα ψαχνω να βρω λυση

https://www.nomoreransom.org/crypto-sheriff.php?lang=el

ίσως σε βοηθήσει αυτό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...