honeyed_bee Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα κομπιουτεράδες φίλοι μου! Τι μπορώ να κάνω για το παραπάνω θεματάκια μου; Μπορεί κανείς να βοηθήσει: 12 ώρες πριν, micos000 είπε Είναι το gpt partition. Σβήστο. Μπορείς να γίνεις ποιο αναλυτικός; Τι είναι το GPT; Ποιος ο ρόλος του; Θα το σβήσω με Acronis Disk Director λέω. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως... Καλημέρα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από honeyed_bee
chsam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, honeyed_bee είπε Καλημέρα κομπιουτεράδες φίλοι μου! Τι μπορώ να κάνω για το παραπάνω θεματάκια μου; Μπορεί κανείς να βοηθήσει: Μπορείς να γίνεις ποιο αναλυτικός; Τι είναι το GPT; Ποιος ο ρόλος του; Θα το σβήσω με Acronis Disk Director λέω. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως... Καλημέρα. Γιατι να το σβησεις; σε ενοχλει σε κατι;Αν φαινεται στον explorer απλα αφαιρεσε το drive letter και δεν θα το βλεπεις πια. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από chsam 1
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Το gpt είναι ο νέος τρόπος για το partitioning των δίσκων και επιτρέπει πλήρη έλεγχο των διαμερισμάτων. Βασικά και να το αφήσεις δεν έγινε κάτι, εξ άλλου δεν κρατάει γράμμα και δεν εμφανίζεται στη λίστα με τους δίσκους.. Αν όμως θέλεις σώνει και καλά να το σβήσεις θα πρέπει να πας από το acronis και να μετατρέψεις τον δίσκο σε mbr από gpt. Παρακάτω ακολουθεί ένα αναλυτικό άρθρο για το τι είναι το gpt. https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/windows-and-gpt-faq 1
honeyed_bee Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, chsam είπε Γιατι να το σβησεις; σε ενοχλει σε κατι;Αν φαινεται στον explorer απλα αφαιρεσε το drive letter και δεν θα το βλεπεις πια. Μαθαίνω ρε φίλε, για αυτό ρωτάω. Αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο ποιο μεθοδικά με το θέμα υπολογιστή.
chsam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε Μαθαίνω ρε φίλε, για αυτό ρωτάω. Αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο ποιο μεθοδικά με το θέμα υπολογιστή. Το υφος του γραπτου λογου παρεξηγειται.Ρωτησα αν πραγματικα σου δημιουργει καποιο θεμα.Κατα τα αλλα δημιουργειται απο την εγκατασταση των windows οποτε καλο ειναι να μην το σβηνουμε.
honeyed_bee Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 23 ώρες πριν, chsam είπε Το υφος του γραπτου λογου παρεξηγειται.Ρωτησα αν πραγματικα σου δημιουργει καποιο θεμα.Κατα τα αλλα δημιουργειται απο την εγκατασταση των windows οποτε καλο ειναι να μην το σβηνουμε. ...καλό είναι να μην το σβήνουμε φαντάζομαι αν ο δίσκος έχει εγκατεστημένα τα windows. Στην προκειμένη περίπτωση δεν τα έχει εγκατεστημένα μιας και πλέον χρησιμοποιείται ως external storage unit. Δεν σε παρεξήγησα... Αλίμονο! Ευχαριστώ για το feedback.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα