Brashida Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μια άποψη για το συγκεκριμένο κινητό παιδιά οποίος το έχει στην κατοχή του,αξίζει να το αγοράσω για την μητέρα μου? Ψάχνω ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ για απλή χρήση social κανά βίντεο μέχρι εκεί με λίγο καλή καμερα και μπαταρια.Βρηκα αυτό δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο μέχρι 100 ευεω,αν έχει καμία ιδέα κάποιος να μ προτείνει κάτι άλλο σε αυτήν την τιμή?
Netr0nic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Κοίτα δεν είναι κάτι τρελό... Σε αυτά τα λεφτά όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για απλή χρήση, οπότε προχωρά!
bill27 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Τό έχω από τον Σεπτέμβριο, αρκετά καλό τηλέφωνο, για απλή χρήση δλδ είναι μια χαρά.Και με το support της Xiaomi είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σέ αυτά τα χρήματα
Brashida Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ναι τκ ξέρω ότι δεν είναι ένα κινητό που θα κρατήσει 3 χρόνια ξέρω εγώ αλλά για την δουλειά του και τα λεφτά που κοστίζει δεν βρήκα εγώ τουλάχιστον κάτι καλύτερο γι'αυτό ζήτησα καμία γνώμη αν γνωρίζει κανένας τίποτε καλύτερο αλλά από ότι βλέπω είναι οκ κινητό
ad276 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ριξε μια ματια και στα huawei y5 2018 και honor 7s
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 2:48 ΜΜ, Brashida είπε Μια άποψη για το συγκεκριμένο κινητό παιδιά οποίος το έχει στην κατοχή του,αξίζει να το αγοράσω για την μητέρα μου? Ψάχνω ένα κινητό μέχρι 100 ευρώ για απλή χρήση social κανά βίντεο μέχρι εκεί με λίγο καλή καμερα και μπαταρια.Βρηκα αυτό δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο μέχρι 100 ευεω,αν έχει καμία ιδέα κάποιος να μ προτείνει κάτι άλλο σε αυτήν την τιμή? Ψήσου να δώσεις άλλα 30 και να πάρεις redmi note 5 από εξωτερικό αν θες βοήθεια στείλε μήνυμα για το πως κλπ
ckredeye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Το πήρα προχθές γιατί χάλασε το τηλέφωνο μου και δεν ήμουν σε φάση να δώσω λεφτά. Είναι τίμιο. Αν δεν σε ενδιαφέρουν εφαρμογές είναι και γρήγορο ενώ οι ενσωματωμένες δουλεύουν μια χαρά. Εγώ έχω θεματάκι γιατί δεν ήξερα ότι το mui δεν αφήνει εγκατάσταση στην sd και έτσι αντιμετωπίζω ένα θέμα που δεν περίμενα να έχω σε android 8 κινητό. Η μνήμη είναι λίγο οριακή αν έχεις εφαρμογές αλλά για απλή χρήση που λες όπως η μητέρα σου είναι τέλειο. Επίσης από κίνα αν δεν βιάζεσαι το βρίσκεις στο 50αρικο (τα μισά απο εδώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα